You can more than you think

Jättemassa förlåt att jag inte skrev något igår, men hela dagen bestod av stress som tusan!
Försov mig lite smått på morgonen, så jag missade hela musiklektionen, 2 timmar. Resten av dagen flöt på, går inte en på detaljer. Sen hem med tre bussen, fixa sig och tillbaka till stan med halv sju bussen. Som sagt, stressigt.

I stan träffade vi Oliver och Francis. Eller vi var hemma hos dom, kanske man skulle säga istället. Satt och pratade, lyssnade på musik, mm. Mycket mysigt.

Herregud, jag är döstressad nu med! Ska hem till mormor om 20 minuter och jag har inte ens fått på mig några kläder. Så, jag kilar iväg och fixar det nu. Ska försöka få till ett mindre "stressigt" inlägg när jag kommer hem!

/ Angelica.

Öppet hus

Jävligt sen uppdatering, känner jag. Men jag har helt seriöst varit i skolan hela dagen!
Jovars. Först var det vanlig skola. Man kallar det så va? Slutade klockan 3, sen skulle vi vara på Garvaren ombytta och klara till klockan 4. Åt lite snabbt på donken, stress, stress. Fick nästan springa till Garvaren sen.


Sofia vänster, jag höger.

Klassen delades upp i två delar och delen jag hamnad i skulle göra mackor. Jag och Sofia fick äran att göra ostsmörgåsar. Eller äran och äran, kanske är fel ord att använda.
MEN! Läs riktigt noga nu! För ett tag sen, när vi kom till skolan en morgon, skulle vi ta hissen upp till skåpen som vanligt. Jag och Sofia står där inne tillsammans med någon kille i tvåan. Söt jävel är han också, kan jag tillägga. Där inne står det också två personer från sär-klassen. Deras kompisar kommer och ska gå in i hissen, men precis då trycker dom på knappen så att hissen åker iväg. Dom som blev lämnade där utanför, skrek något i stil med; Det här ska ni få för! Vi, jag, Sofia och killen, stog där inne och kunde knappt hålla oss för skratt.
Hur som helst, sen den dagen har jag och Sofia kollat lite på den där killen. Typ letat fram vad han heter i så. Han har säkert märkt det, för han brukar le när man möter honom och så. Och för några dagar sen fick vi reda på att våran klass skulle jobba med hans klass på Öppet huset. Mjo, glada blev vi! Vad vi inte trodde var att vi skulle få jobba med honom. Alltså bara jag och Sofia. Men sörrni, det fick vi! Och.. han tyckte nog att vi var lite konstiga. Vi typ stog där, skrattade som tusan, och bara var allmänt konstiga.

Näe, nu har jag faktiskt en engelskaläxa som väntar. Typ 50 sidor i en bok + skriva sammanfattning om varje kapitel. Det gillas inte! Och ännu mindre gillas att boken är en barnbok, typ The Witches eller något liknande
punkt

/ Angelica.

Om jag själv får välja

Jag är på så sjukt bra humör just nu och jag vill att ni också ska bli det, så här bjuder jag faktiskt på dagens roligaste!
"Du får Hasse. Du får Hasse!"
"Får vad fasen då? tänkte jag."
Från "Hasse gör sex debut" (eller något liknande), för er som inte har hört den förut alltså. Egentligen säger den där Hasse mycket roligt, men det här är ändå det klockrenaste! :)

Dagen har också haft ganska tråkiga händelser, eller äckliga kanske jag ska säga?
Vi har metod, som vanligt på onsdagar. För er som följer min blogg eller själva går H&R, betyder det att vi är i köket hela dagen. Och idag stog det bla. fisk på schemat. Så in kommer dom med ca 10 stora, feta laxar. 4-5 kg, med huvud och allting kvar. Det enda som var borttaget var det som är i själva fisken. Tur var väl det, om man tänker efter.
Hur som helst, våran uppgift var att skära bort allt förrutom benet i mitten på fisken. Och fisken var slemmig, blodig och allmänt äcklig. Så där stog jag och skulle hålla i fisken, samtidigt som jag skulle skära. Hur tror ni det gick? Gissade ni på dåligt, gissade ni rätt. Och jag tror nästan att alla av er gjorde det :)

Imorgon är det öppet hus. Jag kommer skämma ut mig och hela Hotell- och Restaurangprogrammet, ingen jävel kommer vilja söka dit. Men det gör faktiskt inte mig något, haha!

/ Angelica.

Lilla söta Oliver

Alltså, gud. Den människan är för härlig. Jag är väldigt glad över att jag lärde känna honom! :)
Det roligaste med honom är egentligen att han kommer från Afrika, flyttade faktiskt hit till Sverige för kanske 2 år sen, lite mer, jag är inte helt säker. Eftersom han är därifrån, har dom inte riktigt samma sett att leva på som vi har här i Sverige.

Jag ska ge er ett exempel:
Jag hade frågat om han ville komma hem till mig någon gång. Eller rättare sagt, jag hade nästan tvingat hem honom till mig, eftersom jag har varit hos honom så mycket. Varje gång jag påminde honom sa han något i stil med; Jo, men det kan jag göra någon gång. Idag fick jag ett ärligt svar utav honom. Han har inte vågat komma hem till mig, han är rädd för mina föräldrar. För i Afrika var det tydligen inte okej för en tjej att ta hem en kille och han trodde att samma sak gällde i Sverige. Nu har jag förklarat att det inte är så här och att han är väldigt välkommen hem till mig (:

Haha, hur gulligt var inte det där? (a'

 
Bilden är gammal, från
första gången vi träffades.
Han ser likadan ut, men
jag har förändrats en aning.
Tänk på det! ;)

/ Angelica.

Björn Rosenström is the king

Jag säger som många andra, word.
Oj, vad jag härmade någon där, haha!

Jag kände att det förra inlägget inte är till så mycket nytta för er som inte behöver ta åt er. Och det är ju faktiskt bara en som behöver ta åt sig, så ja, här sitter man igen. Jag har faktiskt tänkt bli den nya blondinbella, så jag ska ta den här bloggen ytterst seriöst. Aaevars, det där var ett skämt. Jag är bra på att skämta va? Jag vet att ni sitter och asgarvar nu, så det så!

Hallå, vart tog den seriösa bloggerskan vägen?

Jag tror jag hittade mig själv nu. Hur fasen lät det där? Äsch, skit samma.
Nu hörreni, är det så att jag precis har laddat ner 7 skivor med Björn Rosenström. Det är sisådär 126 låtar och dom är, tja, superdupermegabra! Människan kan göra låtar precis efter min smak. Han har egentligen ingen bra sångröst, men gud så bra han är!

På tal om att vara bra.. Jag känner mig galet bra idag! Jag bestämde mig förra veckan för att jag bara skulle få äta onyttigheter fram till igår. Och idag i skolan går Sofia och köper fetast blåbärspajen med vaniljsås. Hon orkade inte äta upp allt, så det låg lite kvar där. Och det såg så himla gott ut. Jag tänkte ta resten, den tänkte jag det inte, sen tänkte jag det igen. Men precis när jag var påväg att stoppa in det i munnen, la jag tillbaka det igen. Med andra ord; Jag åt inte pajen!
Helt seriöst, det är ett stort steg för mig. Jag trodde aldrig att jag skulle kunna stå emot det, men det gjorde jag. Samma sak med en chokladboll hemma här idag. Den låg också bara där och såg så himla god ut. Men kvar ligger den också. Det här kanske är starten på ett bättre, nyttigare liv? Om man lägger på lite träning på det kommer det bli suveränt! Och jag ska lyckas med det här.

Hur som helst. Nu ska jag gå ner och äta. Sallad till och med. Gud vad jag är bra, haha!

/ Angelica.

Lägg av!

Det finns en grej jag tycker är väldigt irriterande. Självklart tycker jag att många grejer är irriterande, men det här är en sak som jag verkligen stör mig på. Folk som härmar andra! Och nu tänker jag mest på just min blogg, faktiskt. Visst, jag härmar säkert folk. Men det vet inte jag om, för jag läser kanske 1-2 bloggar och deras är verkligen inte lik min på något sätt. Men nu har jag sett att det finns någon/några som härmar min. (Vill inte nämna några namn). Och det är så grymt irriterande! För så som jag har skrivit har den inte skrivt någon gång förut, utan det har den börjat med nu.
Självklart behöver det inte vara mig personen har härmat egentligen. Men eftersom jag vet att personen läser min blogg, så vore allt annat konstig, right?

Näh, nu är jag trött på mitt klagande och ordet "personen". Och nu ska jag dra mig ner och dricka en kopp varmt te. Det är så mysigt nu, när det snöar och så ute :)

/ Angelica.

En smäll man får ta

Alltså, vad hände igår egentligen?
Jag drack inte alls mycket. Var väl lite halvt borta då och då, men inget mer än så. Mådde bra på slutet av kvällen. Men ändå mår jag förjävligt idag. Ont i hela kroppen, huvudet, ögonen svider! Jag orkar inte röra på mig. Allt är verkligen blä..

Näh, fytusan. Jag behöver vatten, jag behöver en säng.
Jag ska fixa det nu!

/ Angelica.

Checkat och klart

Fest ikväll.

dricka? - check
hår, smink och kläder? - check
partyhumör/glatt humör? - check

Jag är taggad till max.

/ Angelica.

Idolmys @ Erica's place

Jag är trött på bloggare som försöker härma andra - sån är inte jag.
Jag är trött på bloggare som bara berättar om sin dag - sån är jag!
Och det tycker jag inte om. Jag verkligen försöker att komma på något att blogga om, jag försöker ha lite mer variation. Men så sitter man där och tänker vad fan ska jag skriva om? Och så blir det om dagen iallafall.
Jag måste bättra mig!

Hur som helst. Vi hade studiedag idag. Men tror ni att jag får sova länge för det? Nej. Jag kunde ha fått göra det om jag inte hade klantat mig och glömt stänga av alarmet på klockan kvällen innan. Eftersom jag är klantig, glömde jag det, och klockan ringde vid halv sex. Väldigt härligt. Som tur var kunde jag somna om. Men en störd sömn är ingen bra sömn.

Det var faktiskt meningen att jag skulle ta det lugnt idag. Men Sofia och jag var tvungna att åka in till stan och fixa en grej. (Vad det är nämner jag inte, eftersom mamma och pappa säkert lär kika in på bloggen någon gång i framtiden). När vi kommer dit blev det inte som det skulle, så vi satt och chillade med typ 10 pers i en lägenhet, sen tog vi kvart över fem bussen hem. Jovars, roligare kan man inte ha!

Jag hoppar över resten som har hänt och drar mig direkt till att berätta om själva "huvudrubriken".
Efter maten drog jag hem till Erica. Vi såg på Idol. Och gud, vad bra Johan var! Och Robin med för den delen. Men Johan är typ bäst, hjärta hjärta hjärta.
Och jag var ju inte bara lite nervös när det stog mellan Anna och Johan där i slutet. Jag svär, hade Anna tagit Johan's plats, då vet jag inte vad jag hade gjort. Typ begravt mig själv levande, eller något liknande?

Det var också väldigt kul att få träffa Erica igen. Det händer inte så ofta nu längre, tyvärr. Och ett till tyvärr är att vi inte är så sociala när vi är med varandra. Hela pausen mellan Idol och utröstningen satt vi vid varsin dator och pratade med varandra. Ja, ni hör hur illa det låter. Ni ska se hur illa det ser ut!

På tal om att se illa ut. Jag ser väldigt illa ut nu, för jag är extremt trött. Så jag ska faktiskt ta och bädda ner mig i min säng och försöka somna mellan mina hostningar. Har säkert inte nämt det, men jag hostar som tusan. I natt vaknade jag av att jag hade värsta hostattacken, jag fick lägga mig på mage och proppa i mig halstabletter. Tillslut kunde jag somna om igen.
Äsch. Nu ska jag ner och ta min medicin, sen väntar sängen som sagt.

/ Angelica.

I like it

Idag blev det en sväng på stan med Malin. Väldigt, väldigt, väldigt länge sen sist. Så det var mycket, mycket trevligt! (Och ja, jag ska försöka sluta med mina upprepningar av ord direkt efter varandra). Vi fikade, satt och pratade och hade det, ja, mycket trevligt :) Hon fick med sig en t-shirt hem, som jag var med och valde. Och hon är för rolig alltså. Hon hade provat en storlek, men ville prova en storlek mindre. Hon ger mig storleken som hon har provat och jag går och hänger tillbaka den och letar efter storleken som hon vill ha. Den fanns inte, så jag gick tillbaka och sa det. "Vart har du tröjan jag provade då?" "Den hängde jag tillbaka." "Åh, jag kommer ut. Du klarar ju ingenting själv!"

Även jag fick med mig något hem. Två stycken nagellack närmare bestämt. Det här har jag inte nämnt för er, men jag samlar på denpend's nagellack. Så jag har kanske 10-15 stycken hemma och jag ska försöka samla ihop alla. Har dock många kvar, men om jag börjar köpa två varje gång jag är på stan så har jag nog snart alla.

På tal om stan. Jag har ett mål här i livet, som faktiskt dök upp för bara 3-4 veckor sen. Jag ska fika minst en gång på alla caféer i Norrköping. Jag kommer kanske bli tjock, men jag har ju ändå hela livet på mig.

Nu ska jag faktiskt gå och göra något vettigt. Men jag har inget vettigt att göra. Jag kan använda min superduper smarta hjärna och tänka ut något vettigt att blogga om till nästa gång? Ja, det gör jag!

/ Angelica.

En helt vanlig onsdag

Jag har snart haft min blogg i en månad, den 30:e november tror jag att det blir, och jag har bloggat varenda dag! Det trodde jag aldrig när jag startade, men så är har det blivit, och jag är fett nöjd, för det är mitt mål. Att blogga varenda dag alltså. Får bara hoppas att det håller i sig nu!

När jag ändå pratar om bloggande, ska jag kanske skriva lite om min dag? Inte sådär jätteintressant, men det får duga för idag iallafall.

Idag var det en sån där slapp dag. Metod hela dagen. Vilket innebär, för er som inte vet, att vi är i köket och lagar mat/annat hela dagen. Slappt är det, som jag sa. Men inte jätteroligt. Beror helt på vad vi får göra. Och idag stog det kyckling på schemat, ingen favorit för mig måste jag säga! Vi fick bla. göra kycklingsoppabuljong. Kan låta konstigt, men jag får typ samma reaktion som er. Sen fick vi också göra en kyckling sandwitch och slutligen göra klart soppan.

      
På första bilden är det kycklingen vi fick att lägga ner i buljongen, tillsammans med massa rotfrukter och purjolök.
På den andra bilden är det sandwitchen, som bestog av stekt bröd, majonäs, sallad, tomat, kycklingbröst och bacon.
Och på den sista bilden är det soppan. Kycklingfilé, rotfrukter & så den inte så goda buljongen.

Jag tror nästan ni är intresserade, men helt seriöst, jag orkar inte bry mig nu. Förlåt!

Fick sluta 45 minuter tidigare idag än vanligt med, det tackar man för! Jag och Sofia drog då till biblioteket. För ni vet, jag har tänkt smart för en gångs skull. Vi ska nämligen läsa en bok på engelskan, som heter The Witches. Och då får vi några sidor i veckan vi ska läsa, som vi sen ska göra uppgifter till. Men, jag sa ju att jag hade varit smart, så jag kom på att man kunde låna boken på svenska. Alltså läsa den på svenska. Uppgifterna kommer man ändå fatta och man själv får det mycket lättare!

Sen tog vi bussen hem. Och då, då snöade det! Så himla mysigt. Jag får värsta julkänslorna nu. Och för att göra det ännu mysigare, gjorde jag varm choklad och drack samtidigt som jag såg på favoritprogrammet One Tree Hill. Bättre kan det nästan inte bli!


Nu har pluggandet stått på schemat hela kvällen. Har gjort klart två läxor, har två kvar. Dom två värsta också, därutav matte. Hade tänkt sätta igång vid åtta, men det var visst för ca en halvtimme sen. Dåligt Angelica! Jag sätter igång med det nu istället, innan jag blir för trött.

/ Angelica.

Mamma

Min bror är dum i huvudet.
Vi satt och kollade på TV förut och då kommer den där reklamen med Linda Rosing upp. Det där om att hon ska ha ett "raggningsprogram".

Daniel: Pappa..
Angelica, skulle inte du vilja ha henne som mamma?
Jag: Är du dum i huvudet eller? Jag har redan en mamma!

Och jag har en mamma som jag älskar över allt annat på denna jord. Visst, vi har våra små bråk ibland. Som egentligen är alldeles för ofta och oftast är dom alldeles för seriösa.
Men hon är ändå min mamma och jag är stolt över att jag har henne. Jag skulle aldrig ha klarat mig utan henne här i livet.

Mamma, jag älskar dig! <3

/ Angelica.

Min dröm

Precis, som dom flesta andra, har också jag en dröm. En dröm på hur min framtid ska se ut. Den har ändrats mycket på senaste tiden. För bara några månader sen ville jag tillbringa mitt liv i en klädaffär. Därför valde jag handel- och administrationsprogrammet. Efter två veckor tröttnade jag, kände att det verkligen inte var min grej, och jag hade turen att få byta. Min val blev då hotell & restaurang. Därifrån har min dröm byggts upp.

Jag vill bli bartender. Helst av allt skulle jag vilja bli bartender på ett lyxhotell utomlands. Men med min engelska, som förövrigt inte går framåt, kommer det aldrig funka. Så nu ligger tankarna som bartender på en kryssningsfärja. Som till exempel Silja Line, Sverige-Finland. Jag skulle också kunna tänka mig att jobba på Casino Cosmopol i Göteborg. Jag var nämligen i Göteborg i sommras med mamma. Vårat hotell låg bredvid Cosmopol och min kommentar när vi gick förbi var; Är det här ett riktigt Casino? Lite småtöntigt, jag vet. Men jag har aldrig sett något så stort. Något litet har jag sett på ex. vis båtar, men det här var något helt annat. Sen den dagen har tankarna alltid funnits där.

Nu var det min framtidsdröm jag pratar om och den innehåller inte bara jobb. Den innehåller en familj också. Känns ganska konstigt att skriva om det här, det är en sak som mer bara blir. Men nu är det ju somsagt drömmar.
Jag ska ha en pojkvän. Han ska vara allt det där, som man alltid har trott att man inte skulle kunna få. Och han ska vara rik! Sen ska vi ha barn också. Ett. Bara ett, två eller mer har aldrig funnits på mina tankar. Anledning? Jo, jag har en lillebror. Och vi bråkar varje dag. Jag kan bara ana hur jobbigt mamma och pappa har det då. Så nej, fler än ett blir det inte.

Egentligen är väl det här det enda man tänker på när man tänker på sin framtid? Familj och jobb. Jag kan iallafall inte komma på något annat. Kanske att jag också ska tjäna massvis med pengar. Jag vill ha en rik framtid!

/ Angelica.


Jag vill ha ett slut

Fitusan alltså!
Som rubriken säger, jag vill ha ett slut. På mina sjukdomar. Jag är aldrig sjuk och nu har jag varit sjuk i ca 2 veckor. Började med feber en tisdagkväll förra veckan. Febern höll i sig till torsdagen och jag gick till skolan på fredagen. På lördagen var jag på gymnasiefesten och mådde hur bra som helst. Likaså söndagen och måndagen, enda fram till då jag skulle hem. På bussen kom halsontet. Jag skulle svälja och jag bara kände hur ont det gjorde. Sen började jag också känna mig yr, allt bara snurrade. Jag kom hem och hade fått feber igen. Det höll i sig hela veckan och på fredagen drog jag ner till vårdcentralen. Där fick dom fram att jag hade halsfluss. Jag fick tabletter och mår nu mycket bättre, svälja går finnemang!
Men så idag när jag vaknade upp, kunde jag knappt öppna ögat. Det var helt igenklibbat. Jag fick upp det efter mycket gnuggande och gick iväg till spegeln. Då ser jag att det är helt rött, svullet och kladdigt. Jaha, då har man åkt på ögoninflammation också.
Undra vad som händer här näst?

Imorgon blir det skola iallafall. Hur illa jag än mår/ser ut. Jag står inte ut med att vara hemma en dag till. + att jag ligger skapligt mycket efter. Och så väntar det som jag sa tidigare, ett matteprov som inte får missas. För plugg-Angelica har börjat tänka på betygen lite smått sådär. Hon är duktigt, hon.

Nu ska jag faktiskt gå och sova. Eller, det blir nog plugga matte. Hur lite jag än vill det, måste det göras.

/ Angelica.


Min nya kärlek

Mamma tog fram den här till mig förra helgen och jag blev helt kär på en gång.
Köpt på Mallorca för många herrans år sen, men still jättefin. Den är jättepraktiskt. Ser liten ut, är liten, men rymmer massa. Indelad i två olika fack. Och ooohh, så fin den är!



Det är synd att man inte tycker om alla saker lika mycket. Jag tycker nämligen inte om matte och det har jag suttit och kämpat med hela dagen. Det är prov imorgon och det är procent som gäller. Jag chansar på att jag får mitt första IG på ett matteprov. Men som med allting, någon gång måste vara den första.

Nu ska jag gå ner och göra något jag är bra på.
Svulla.
Idag blir det egengjord smoothie. Gott och onyttigt, men sånt gillar jag!



2 dl vaniljyoghurt
2 dl mjölk
50 g bär, eller vad man nu vill ha i

Mixa, drick!

Gott, jao.

/ Angelica.

Forget, forgot, forgotten?

Och aa, min rubrik ska faktiskt låta något i stil med glömma. Men jag vet inte om den gör det, för min engelska suger. Rätt bra bevisat nu, va? Haha.



Hur som helst, jag har glömt att berätta en sak. Det var det jag ville komma fram till.
Jag var ju hos läkarn i torsdags, tror jag det var. Och han var bara tvungen att lysa lite i halsen för att komma fram till att jag hade halsfluss. Inget jäkla halsprov här inte. Men som jag sa, jag hade iallafall fått halsfluss. Så nu går jag på tabletter, vilket jag inte tycker om. Jag kan inte svälja dom. Måste liksom dela dom i småbitar och typ mosa dom. Typ barnnivå, I know. Värre blir det sen i skolan. Ska proppa i mig dom här tabletterna 3 gånger om dagen i 10 dagar. Är alltså helt klar på lördag. En vecka kvar idag ju! Hade jag inte tänkt på förut. Det jobbiga är att halsontet har börjat gå över och jag måste ändå käka dom i en vecka till. Annars kan det gå tillbaka och blablabla.

Jag känner att det här inlägget börjar tappa ämnet, så jag sätter punkt.

/ Angelica.

Jonas Brothers

Jag måste erkänna en sak. Jag har inte försökt mig på en ny design någonting idag. Det blev aldrig så, liksom. Men jag sitter här och tänker "jag ska göra det, snart". Alltid det där "snart", som istället blir "aldrig". Det dyker upp så mycket annat man vill kolla på och så glömmer man helt enkelt bort det. Eller iallafall jag. Jag hoppas iallafall att ni kan förlåta mig (a)

Jag har en till sak jag måste erkänna. För lite drygt en vecka sen tyckte jag verkligen illa om Jonas Brothers. Jag tyckte bara att dom var ett till jobbigt band som kunde klara sig på att vara söta. Men där hade jag fel. Fel, fel, FEL! I helgen såg jag på Camp Rock där Jonas Brothers är med. Och jag fick en helt annan syn på bandet. Nu började jag tycka att dom var bra. Och dom är faktiskt riktigt söta! ;)



På tal om Jonas Brothers. Jag lyssnade på RixFM och där sa dom att Joe Jonas hade dumpat sin flickvän via TELEFON! Ja, ni hörde rätt. Och samtalet hade varat i 20 sekunder. Typ: Hej, det är Joe. Det är slut mellan oss. Hejdå." Mja, det är inte något man förväntar sig av en person. Inte ens av en som har fullt upp.
Men han ligger inte på minussidan för mig ändå, I still love him!

/ Angelica.

Usch

Den här dagen skulle jag faktiskt kunna må bra. Men det gör jag inte.
Febern är borta och det är tur. Såhär varm som jag har varit dom senaste tre dagarna, har jag nog inte ens varit på sommaren när jag har legat och stekt i solen. Då kanske ni förstår hur varmt jag har haft det?
Iallafall, nu är det halsen som spökar. Har troligen åkte på halsfluss. Jag kan nämligen inte prata. Det är inte så att jag har tappat rösten, men såfort jag försöker få fram ett ord gör hela halsen ont och jag måste stänga munnen och svälja som tusan. Även fast svälja också gör jätteont.

Så imorgon får jag ta mig ner till vårdcentralen. Ta ett halsprov. Ett sånt där'nt där dom stoppar ner en glasspinne/något annat i halsen, ni vet? Jag hatar verkligen det. Känns som att man ska kräkas varje gång. Det är inte det enda som jag hatar. Jag hatar också Skärblacka's vårdcentral. Man kan nämligen få sitta där nere i TVÅ timmar, när man bara ska ta ett litet halsprov. Och sen när det väl är klart, så är man fullt frisk. Det är bara slöseri med tid och sånt gillar inte Angelica!

-

Vet ni vad jag ska göra imorgon?
Jag ska använda hela dagen till att få fram en fin design här. Har nämligen hittat en sida där det står precis hur man ska göra. Så nu ska jag fixa det här :)

/ Angelica.


Jag vill

Idag är det ingen vanlig dag, för idag är det en ovanligt tråkigt dag
hurra hurra hurra?
Haha, vad kul jag kan vara ibland. Eller inte.

Vet ni vad jag vill? Nej, självklart inte. Men ni ska faktiskt få reda på det, just precis, just nu!

Jag vill:
- bli frisk
- att någon i familjen, förutom Daniel, ska komma hem så jag får lite sällskap
- ha en ny cykel
- ha rätt att gå in i vilken affär jag vill och välja vad jag vill ha utan att betala, varje dag*
- gå ner några kilo
- klippa mig
- börja träna
- börja tänka mer på vad jag stoppar i mig
- bli känd, antingen som skådis eller modell
- att Daniel, som just kom hem, ska dra igen
- ha en pojkvän (jag är inte desperat)
- ha, om jag inte kan hitta någon pojkvän, någon att mysa med
- bli duktig i skolan, alltså smart
- bli en bättre vän
- få nya vänner (dom jag har är världens bästa, men jag tycker det är roligt med nytt folk)
- slippa läxor och prov*
- få bättre lärare*
- börja skriva en mer intressant blogg
- att det ska bli julafton
- att det ska bli nyår
- att det ska bli mars, så familjen Hagström/Gustavsson och familjen Pettersson kan komma iväg till fjällen
- att det ska bli sommar
- att Daniel ska komma tillbaka, så att jag slipper göra pannkakor
- ha en ny mobil
- ha helg
- få god skolmat*
- flytta hemifrån

Ja, listan kan göras lång. Men jag har varken ork eller lust att skriva mer och jag tror inte att ni har ork eller lust att läsa mer. Har jag rätt?
Hur som helst. Allt jag vill, kan jag faktiskt fixa. Det finns bara vissa saker som inte går och dom är märkta med en "*". Det är ju minst 20 saker jag skulle kunna fixa till. Och hur ska jag kunna fixa dom om jag inte gör något? Precis. Nu är det dags för lilla (ironi) Angelica att fixa till det här.
Önska mig lycka till :)

/ Angelica.


Förtydligande

Jag är sjuk, värre än vanligt. Har varit det i nästan en vecka nu. Jag orkar knappt någonting, inte ens sitta upp. Så jag kan därför inte sitta vid datorn och blogga. Så, kommer det inte in några inlägg på några dagar, så har ni anledningen här.

(& nu sviker jag mig själv. Jag hade bestämt mig för att blogga varje dag, men det skiter sig troligen nu. Ayä, jag har ju en anledning ;))

Pretty Woman, walking down the street

Satt och såg på den filmen förut. Eller aa, jag ser på den fortfarande. Men slet mig för att blogga.
Och jag måste bara nämna hur bra jag tycker att den är. Helt jävla underbar!

När jag satt och kollade, kom jag att tänka på en annan sak. "Tänk om man vore en skådis, vilken skulle man vara då?" Jag satt och tänkte länge och kom tillslut fram till att jag skulle vilja vara Brooke Davis i One Tree Hill. Sofia Bush, för alla som inte vet. Hon har det inte helt perfekt och hon får verkligen inte allt som hon  vill ha. Men hon kämpar ändå för att få det hon vill. Och aa, hon är ju också galet rik och snygg. Vem skulle inte vilja ha det så? Jag skulle absolut inte tacka nej! Skulle det hända mig någon gång i framtiden, jag svär, jag skulle bli överlycklig.

 

Känner att jag har skrivit galet många meningslösa inlägg i bloggen so far. Ska bli ändring på det, det lovar jag! Ska faktiskt försöka komma med något vettigare imorgon.

/ Angelica.

Helvete!

Jag tycker inte om vintern. Nej, det gör jag inte. Eller jo, egentligen gör jag det. Men jag tycker inte om alla sjukdomar som tvingar sig fram nu.
Mådde helt okej i skolan idag. Men sen på bussen hem hände något. Mitt huvud började snurra och jag såg ingenting. När jag skulle av bussen ramlade jag omkring innan jag tillslut lyckades hitta ut. Läskigt? Ja! Men också en aning pinsamt.

Nu mår jag inte alls bra. Febern ligger på 38.1 och jag är varm samtidigt som jag är jättekall. Sitter nu med massa tröjor + fleece på mig. Snart åker ett par vantar på också.

Och helt seriöst, jag vill bara bli frisk! Stannar troligen hemma imorgon och sover, men på onsdag måste jag dra mig iväg till skolan. Sjuk eller inte!

Allt för mig.

/ Angelica.

Sammanfattning av helgen

Blev ju somsagt gymnasiefesten igår med Sofia och Amanda. Thessan och hennes kompis hängde också med.
Och jag kan verkligen inte klaga. Eller jo, några klagomål fanns det, men jag behöver inte nämna dom här. Dom kanske dyker upp iallafall.

Vi kom iallafall dit ca. tio över åtta & insläppet skulle börja nio. Så det blev en hel del väntan, med inte världens härligaste väder och inte heller världens härligaste "köfolk". Men in kom vi, vid typ halv tio. Direkt ner till dansgolvet. Och där stog vi dansade till typ elva. Efter det började vi gå ut & lite sånt. Sen ner igen, dansa osv. Vid halv ett ställde vi oss i kön till garderoben för att få ut våra jackor. Där fick vi stå i 40 minuter innan någon ens kom och hjälpte oss. Aningens jobbigt faktiskt! Drog till donken efter det och åt oss mätta på en varsin Lilla menyn. Sen försvann Amanda och jag & Sofia tog tjugo i två bussen hem.
Trevlig kväll måste jag säga!


Idag vaknade jag väldigt mycket för tidigt. Halv tio närmare bestämt. Då tänker man inget annat än att man kommer vara död resten av dagen. Och det var jag kan jag lova. Slappade till max! Camp Rock gick på femma också, såg jag låg och såg på den. Mycket bra måste jag säga. Helt värd att se om ni gillar tex. High School Musical.

Drog även iväg på hockey vid halv fyra. Vita Hästen skulle möta Mjölby.
Matchen började suveränt med 1-0 till Hästen i första perioden. I andra perioden drog Mjölby till med ett mål och det stog 1-1. Men i sista, då vet jag inte vad som hände. Domarn var dum i huvudet, han utvisade & gav Hästen matchstraff? (tror jag det heter) Och bara dom, hela tiden! Helt seriöst, jag blir så sjukt arg på sånt. Domare som inte kan dömma, borde fan inte vara där! Jag kan säga innan ni börjar undra varför jag klagar; Hästen förtjänade verkligen inte utvisningarna. Folket där inne tyckte nog samma som jag. Det skreks och buades!
Jag tror faktiskt att det var det, domarn alltså, som gjorde att Hästen tillslut förlorade med 6-2.
MEN, jag tycker inte dom ska vara ledsna för det. Det här var den första matchen på riktigt länge som dom förlorade.
Man kanske behöver en sån ibland?



Känner att det här blev ett väldigt meningslöst inlägg. Men grejen är den, att jag verkligen går och tänker hela dagen på vad jag skulle kunna blogga om, men sen när jag väl sitter här och ska skriva, då är allt som bortblåst och det är bara skit som skrivs ner. Jag måste verkligen försöka bättra mig. Men jag är nybörjare, det kanske blir bättre med tiden? Man får iallafall hoppas på det bästa!

/ Angelica.

Gymnasiefesten

Snart är det dags! Klockan tio över sju går bussen in till stan. Med på den är jag, Sofia och Thessan.
Jag och Sofia ska först hem till Amanda, vart Thessan ska ta vägen vet jag faktiskt inte. Troligen till någon kompis.
Under kvällen kommer det bjudas på massa skoj. Några från programmet är där och sjunger/minglar med oss också.
Jag är taggad till max!

Jag bjuder också på dagens outfit.

Syns inte så bra, men det är iallafall en svart klänning från Vero Moda, en gråglittrig kort cardigan från H&M och spetstights från JC.
Bättre bild kommer imorgon, när det är bättre ljus och så. Så att ni verkligen får se hur det såg ut, menar ja ;)

Nej, nu ska jag ta och fixa mig det sista.
Ni får ha det så kul ikväll, vad ni än ska göra!
:D

/ Angelica.

Idol!

Jag hoppas, verkligen hoppas, att ingen utav er där ute i landet missade idol ikväll!
Så sjukt jäkla bra.
Och vet ni vilka som gjorde kvällen?
Jo, den gjorde Alice och Johan. Dom är bäst!


Slänger upp en bild på sötnosarna också! :)

Kvällens sämsta då?
Kan inte annat än säga att det var Lars. Han har varit dålig dom senaste veckorna nu.
Jag diggade honom som fan i början, när han kom in på auditionen. Men sen har det bara gått utför? Tråkigt att sabba en sån stor chans!
Det är också tråkigt att han har fått någon annans plats, någon som förtjänade den bättre. Dom som har åkt ut, vill verkligen det här. Men istället är Lars där och löljar sig och tar deras platser.
Bad.
Ska väl egentligen inte klaga på Lars. Ska klaga på svenska folket. Det är ni som håller kvar honom vecka efter vecka.
Det räcker nu, ut med honom!

Innan jag sätter punkt för dagens sista inlägg, vill jag bara nämna namnet Kevin.
Vad säger det er?
Det namnet säger mig mycket. Det bara skriker "IDOOOOOL!" om det.
Vinner han? Ja, jag skulle faktiskt tro så.
Finns egentligen ingen som är värd det mer än honom.
Även fast Alice och Johan är favoriterna, så tror jag på Kevin.
Han har inte misslyckats med något än sålänge och jag tror inte att han gör det heller.

Anyway, lycka till!

/ Angelica.

I skolan

Haha, nu sitter jag här och bloggar på en lektion igen!
Inte bra, inte bra.
Men vi har musik, spelar lite gitarr och så. Och det finns några i klassen som verkligen kan spela gitarr, som är jätteduktiga och dom har valt låten I'm yours - Jason Mraz + massa andra svåra låtar. Vi som inte är så duktigt på gitarr sitter i andra grupper och har valt lite lättare låtar. MEN, eftersom läraren bara är hos den "duktiga gruppen", drar vi andra ut och gör annat. Som tex. röker, sitter i cafeterian/äter, sitter vid datorn eller bara slappar.
Men jag tycker faktiskt att det är lärarens fel och inte vårat.
End.

Jag har också märkt att jag har folk som läser min blogg varje dag, även fast jag inte har skrivit något just den dagen.
Det är bra, fortsätt så!

Hörreni, jag sätter punkt för idag. Eller för just nu. Kanske går tillbaka till musiken, får se.

/ Angelica.

Ny outfit

Jag skulle behöva er hjälp.
Det är gymnasiefest på lördag & jag vill ha något nytt att ta på mig. Någon som har förslag på något?
Och jag har inte tid att beställa, eftersom det bara är två dagar kvar. Så det måste vara något från någon affär i stan.
Tack!

/ Angelica.

Det är onsdag

Godkväll!

Vill innan jag börjar skriva bara nämna att jag inte har någonting alls att skriva om idag.

Bilddagboken måste hata mig. Mig och många fler. Den har valt att inte funka ikväll. Jag blir så trött när det händer.
Okej, jag har sagt att jag ska lägga ner bilddagboken, men jag kommer aldrig så långt. Har haft den i ett och ett halvt år nu, med bilder uppdaterandes varenda dag. Känns skumt att bara lämna allt bakom sig då! Så, jag får se om det händer.

På tal om att hända saker. Issa berättade en väldigt konstig sak för mig idag. Om en gubbe som hade kommit fram till henne och Amanda och pratat om att det nästan bara fanns negrer i samhället nu för tiden. Liksom hallå? Det stämmer inte. Och om det skulle göra det, vad skulle det spela för roll? Dom har väl lika mycket rätt att vara här som vi. Jag blir så sjukt trött på människor som säger att dom inte får vara här, att dom tar över vårat land osv. Flytta här ifrån om ni inte kan acceptera att dom är här! Dom har ju förfan fått tillåtelse att vara här, så dom gör inget fel i det.

Nu ska jag inte nämna något mer om det, eftersom jag egentligen har noll koll på det.

Alltså, min hjärna har nog valt att strejka idag. Jag kommer nämligen inte på någonting att skriva. Så jag låter det vara för idag.

/ Angelica.

Blä..

Hej.

Och så var man sjuk, feber. Sånt tycker vi verkligen inte om!
Och jag tycker ännu mindre om att jag inte har sovit något i natt. För när jag håller på att få feber, så kan inte jag ligga still. Det går verkligen inte, får så himla ont i ryggen då. Riktigt jäkla jobbigt. Så istället för att försöka sova i min säng, gick jag upp klockan halv nio, lyckades vingla mig ner till mammas säng, ta en ibumetin och somna där nere. Vaknade klockan två när mamma kom hem.
Och oj, vad mamma skrattade åt mig när hon såg mig ligga där. Eller kanske inte när hon såg mig, men när jag började prata. Jag visste knappt vart och vem jag var, haha!

Nu mår jag förövrigt lite bättre. Ibumetinen tog jag ca. halv nio så den har slutat verka för länge sen. Och det tyder bara på att febern kanske är borta? Det får man iallafall verkligen hoppas.

Sluttjatat om det dåliga nu!

Mormor kom hit förut. Jag skulle gå ner och vara lite social och så fort jag kommer ner får jag höra det här;
Guuuud, vad benig du har blivit! Du måste nog lägga på dig lite!
Liksom, va? Jag blir så trött på alla som säger sådär. Jag är inte smal, snarare fet.  Blä!

Det blev visst lite dåligt där med. Men jag kanske ska dra till med något roligt idag istället?
Har inget speciellt att berätta, men jag kan visa det genom en bild.
För den här människan blir man alltid glad av!



Liksom gud, vad snygg han är!
Ni kan inte annat än hålla med, am I right, am I right?

Kan man föreställa sig One Tree Hill utan honom?
Skulle inte tro så.
Men man får inte glömma James heller. Han är ju inte bara lite snygg den pojken.



Ujujuj. Tänk att få ha dom där brevid sig en dag.
Vilken dröm!
Vad mer kan man önska sig liksom?

Nae, jag ska nog ta och sätta punkt här.
Eller en sak till innan jag drar;
Hjälp med designen, någon?

/ Angelica.

Magont!

Hej.

Blev en sväng på stan efter skolan. Köpte mig en väckarklocka, som jag den senaste halvtimmen har försökt förstå mig på, men tyvärr inte lyckats med. Jag har nu gett upp.. Mamma får sköta det när hon kommer hem!
Det blev också en sväng hem till Francis. Kollade på någon scary film, inte en aning om vad det var för någon, men läskig var den. Ujujuj.
Och så kom mamma in till stan också. Hon och jag gick och fikade & sen inhandlades lite grejer. Bla ett ursnyggt armband. Bild kommer..

Vet ni vad? Klockan är fem över nio, och jag ska gå och lägga mig.
Anledning? Mensvärk!
Alltså fyfan. Det är hemskt. Såhär har det aldrig varit förut. Det gör liksom ont i hela magen, ner i benen. Och ryggen drar det sig ut till med + illamående. Not good.

Så, aa. Godnatt får man väl säga.
Hörs imorgon!

/ Angelica.

Slapp lektion

Hej där ute!

Sitter just nu i skolan. Har datakunskap. Vi ska göra en egen tidning om Internet skulle jag tro? Vi ska iallafall skriva om Internets historia, anslutningsmetoder, sökmotorer osv. Tråkigt? JA!
Jag är faktiskt rätt glad över att läraren är helt konstig. Han märker inte om man inte gör det man ska. Så, det är väldigt enkelt att göra vad man vill, där har ni också anledningen till rubriken!

Aa. Vad kan man säga mer?
Jo! Jag försov mig imorse. Klockan fem i sju kommer mamma upp och frågar vilken buss jag ska ta. "Tio över sju" Svarar jag. "Jaha, men klockan är sju nu!" Där blev det bråttom. Som tur var, var pappa snäll och väntade på mig och skjussade in mig till skolan. Det tackar man för!
Nu blir det förövrigt att åka in till stan och köpa en ny väckarklocka, så jag kan komma upp i tid på mornarna.

-

Men hörreni, jag blir snart avstängd, så jag drar nu!
Tillbaka sen eller ikväll.

/ Angelica.

Jag lyckas med allt

Haha.
Ett inlägg ca. 1 minut efter det senaste.
Men jag lyckades få tillbaka min gamla design, bara att använda huvudet lite.
Smart! ;)

Men det betyder inte att jag inte behöver hjälp med designen nu.
För det gör jag, mer än någonsin.

Sluttjatat!

/ Angelica.

Förstört..

Jag gjorde ett försök att fixa designen och ni ser väl resultatet.
KATASTROF!
Jag gav upp när det inte blev som jag ville och nu går det inte få tillbaka det till så det var.
Buhu :'(

Ett rop på hjälp..!


Några timmar på stan

Hej!

Blev två härliga timmar på stan idag. Och självklart hade jag Erica med mig!
Tyvärr fick jag inte med mig någonting hem, jag hatar nämligen att lägga ut pengar på saker själv. Men jag hittade en urfin kjol på MQ och en ännu finare klänning på VILA, så nu får jag hoppas att mamma har lust att hänga med mig till stan någon dag!

-

Nu har jag faktiskt riktigt tråkigt.
, jag ska faktiskt kolla runt lite här. Jag ska lyckas fixa min design nu. Får se hur det funkar, men ni märker troligen imorgon om den har blivit ändrad eller inte. Om det sistnämda uppstår, betyder det att jag behöver hjälp. Förväntar mig den hjälpen då också ;)

/ Angelica.

Herrejävlar!

Goddag, får man väl säga!
Eller aa, hej räcker nog också.

Precis hemkommen från skolan. Härligt att vara tillbaka efter lovet? Nej.
Och dom kör hårt med oss också, dom jävlarna!
Hinderbana på gympan och engelskaprov på engelskan. Kan ju tillägga att jag inte kunde ett skit på engelskan, svarade kanske på 7-8 saker. Dock var det inget man kunde plugga till innan.
En liten ursäkt iallafall, hehe.

Lyckades dra till med en skolk idag på matten. Var så damn trött och jag fixar verkligen inte matten, så vad var det för mening med att gå dit?
Jo, jag vet att matte är ett viktigt ämne och att man behöver det i slutet & blablabla.. Men jag orkar verkligen inte!
Men somsagt, kanske inte så bra att skolka första dagen efter lovet?
Jaja, nu är det gjort iallafall.

Nu ska jag snart dra in till stan faktiskt, men bästa Erica.
Som förövrigt får en bild inlagd på sig här ;)

Det var rätt längesen sist nu, så det blir kul, i hope.

Ska gå iväg och fixa mig nu. Håret fixar sig inte av sig själv tyvärr.
Tillbaka ikväll.

/ Angelica.

Lite om mig

Godkväll!

Jag vet ju att ni så gärna vill veta lite om mig, så här har jag fixat värsta grejen.
Läs och var glada!
:D

ALLMÄNT
Namn: Angelica Lydia Maria Gustavsson
Hemstad: Född i Norrköping, bor i Skärblacka
Ögonfärg: Blåa & lite gult också
Hårfärg: Färgat mörkbrunt
Höger/vänsterhänt: Högerhänt
Värsta ovana: Biter på mina stackars små naglar
Stjärntecken: Våg
Rädslor: Förlora dom jag verkligen tycker om
Mål för året: Har inget speciellt
Mest använda fras på msn: Haha, japp, okej och liknande
Det första du tänker när du vaknar: Beror på vad det är för dag och så
Bästa kännetecken: Kännertecken?
Mest saknade minne: Erica

FAVORIT
Färg: Svart
Mat: Tacos är gott
Djur: Hund
Glass: Kulglass
Affär: Gina Tricot och H&M
Låt: Just nu; T.I. - Whatever you like
Nummer: 13 och 24
Årstid: Sommarn och vintern
Kroppsdel på det motsatta könet: Ögon, rumpa, händer och mun

VÄNNER OCH LIVET
Vad vill du bli när du blir stor: Bartender
Hur vill du dö: Vadå hur? Jag vill inte dö
Vem av dina vänner är mest lik dig: Till sättet eller till utseéndet?
Vem är mest högljudd: Isabelle eller Amanda
Vem får dig mest att skratta: Allihopa
Vem har du känt längst: Erica
Vem är blygast: Jag skulle nog säga att jag är blygast
När grät du sist: Yesterday
Bästa känslan: Lycka!
Värsta känslan: Obesvarad kärlek
Vart vill du bo i framtiden: Utomlands.. Jag vill typ vara bartender på ett hotell på Mallorca eller liknande, så där någonstans
Om du fick ändra en sak på dig själv, vad skulle det vara: Min kropp
Hur länge tror du att du kommer leva: Minst 130 år

HAR DU NÅGONSIN
Varit kär: Ja
Blivit dissad: Ja
Rymt hemifrån: Nej
Skolkat: Haha, ja!
Tänkt på självmord: Kanske
Sovit utomhus: Aa
Gråtit i skolan: Inte så att någon har sett det
Spytt i skolan: Aa
Velat bli modell: Jag vill bli modell, men vet att jag aldrig kommer lyckas
Gjort något dumt du skrattar åt idag: Herregud, ja!
Druckit alkohol: Aa
Rökt: Jo
Använt droger: Nejnej
Ätit sushi: Nope
Varit på scen: Aa
Snattat: Yeah.. Bad!
Retats: Mitt liv ;)
Blivit nedslagen: OM jag har, haha

Kanske inte det roligaste att veta, men iallafall!
Jag har inget annat att skriva om idag.
Ska klura ut något riktigt bra till imorgon. Kom tillbaka och läs då.

/ Angelica.


Mattias val!

Shululu!

Jag gav Mattias chansen att välja vad jag skulle blogga om & självklart tyckte han att jag skulle blogga om honom. Jag blev nästan förvånad, haha.
Men det blev faktiskt rätt så svårt, för jag har ingen aning om vad jag kan skriva..

Jag kan ju börja med att nämna att han är sjukt snäll, rolig osv. Varje gång vi pratar på msn, jag svär, jag garvar sönder! Men ändå är det så att hans humor verkligen suger. Helt sjuk egentligen. Att en så rolig människa kan ha så dålig humor. Det är inte det enda som suger, hans musik-smak är helt värdelös också. Det enda vettiga han lyssnar på är Jimmy Eat World! Hehe.
Men ni vet, han är cool ändå. Hade jag träffat någon annan som honom, hade jag stuckit på en gång. Men icke, den här människan måste ha något speciellt.

:'))

Hörredu Mattias, var stolt nu.
Det är inte varje dag jag skriver om en speciell person bara sådär.
Så ta åt dig av det jag har skrivit!
:D

/ Angelica.

Jag vill komma igång!

Hallå sötnosar!

Jag skulle behöva hjälp nu.
Med design osv.
Jag har sett folk som har lagt in egna bilder och har bakgrunder som inte finns att välja här på sina bloggar.
Hur fixar man så?

Och hur lägger man in videor från ex. youtube?
Det funkar inte heller.
Eller är det bara jag som är otroligt trög och inte hittar?

Hjälp tack!


Johan the rocker!

Hej!



Ingen kan väl ha missat den här människan?
Har ni inte sett honom, så har ni säkert hört talas om honom på ett eller annat sätt.
Bra eller dåligt.
Alla har olika åsikter.
Nu ska ni få höra min.

Jag älskar honom!
Det roliga med honom är att han bara blir bättre och bättre för varje vecka.
Man är alltid lika nyfiken på att få höra vad han har tänkt dra till med just den här veckan.
Och alltid är det något bra. Jag får gåshud varje gång.

Visst, han kan sjunga falskt. Men det kan alla.
Och den här människan har något extra. Något som ingen annan har.
Det är det som gör honom så bra.

<3

Nu tycker jag det skulle vara kul att höra eran åsikt.
Kanske inte just om Johan, utan om just din favorit.
Vem är värd att vinna idol och vem vinner?
Lämna en kommentar!

/ Angelica.

Galen kväll/natt!

Godmorgon!
Har inte kommit på något "speciellt" att blogga om idag, så jag gör ett försök att beskriva gårdagens kväll/natt.

Jag och Sofia skulle hem till Francis, Oliver och Emery och vi tog 18.28 bussen in till stan. Kom in någon gång vid sju kanske. Svinkallt och jävligt var det. Men så såg vi spårvagnen stå där så fint och vänta, så vi tänkte att vi lika gärna kunde åka med den en hållplats. Och det gjorde vi också. På spårvagnen kom jag på att Francis kanske inte visste att vi skulle komma. Fick lite smått panik där, så vi slängde iväg ett sms i stil med "Vi är snart i stan, sms:ar när vi är framme." Och självklart skulle det ta ett tag för honom att svara, så medan vi väntade gick vi in i Domino, där alla affärer var stängda, så det var inget kul med det. Efter ca. 10 minuter fick vi ett sms från Francis där det stog "Okej." Vi ville inte gå dit på en gång, kändes lite som att vi hade stått och väntat, så vi gick tillbaka, nästan enda fram till där vi hade gått på spårvagnen tidigare. Så sjukt jävla onödigt! När vi hade gått dit gick vi tillslut hem till Francis. Fick stå ute och vänta på nyckeln ett tag, men sen kom vi in i värmen.

När vi kom in fattade vi inte riktigt vad som hände. Hela hans garderob låg utslängd i sängen och det var helt ljust och rätt så dålig stämning. Jag och Sofia gick och satte oss i soffan. Satt där väldigt länge kändes det som. Och helt plötsligt gick Oliver och Emery iväg, och Francis gick in i duschen. Då kom jag och Sofia in på en galen tanke, som jag fortfarande garvar åt när jag tänker på. Den är svår och beskriva, men den handlar om att vi två skulle stå och dansa på ett bord. Ni kan få fram en egen bild utav det.
Sen kom alla tillbaka. Några tjejer ringde då också och dom kom dit. Jobbiga tjejer om jag får säga't själv!
Som tur var blev Francis hungrig då, så vi hängde med honom till Gu' va gott där han skulle äta. Var där i kanske en halvtimme, sen gick vi tillbaka. Då var tjejerna typ döfulla (?), höll på att tjaffsa med någon tjej dom hade ringt till osv. Sen skulle dom dra, dom skulle bara möta någon och komma tillbaka sen, men det gjorde dom som tur var inte.

Jag har inte riktigt koll på hur mycket klockan var när dom drog. Typ tio kanske. Iallafall, oviktigt! Vi som var kvar, låg och mös/myste i sängen. Iallafall ett tag, för sen flyttade jag och Oliver över till soffan. Emery såg så ensam ut där borta, så vi ville vara lite snälla mot honom, haha. Oliver somnade vid kanske kvart i tolv och jag satt kvar där och kollade lite halvt på tv när den var på/spelade spel på mobilen.

Vid ca. kvart över tolv bestämde vi oss för att gå mot bussen. Jag tog nog lite för lång tid på mig att klä på mig jacka, skor och det, för när vi gick ut ur lägenheten var klockan 18 över och bussen skulle gå 23 över. Vägen till busshållsplatsen var mycket längre än man trodde, så precis när vi kommer fram ser vi bussen åka iväg. Typ jävla helvete! Nästa buss skulle gå vid halv två. Jag skickade iväg ett sms till Oliver där jag skrev att vi hade missat bussen och att dom kunde komma ut och göra oss sällskap. Dom svarade inte, så vi började gå ner mot resecentrum, för vi tänkte tänkte vänta på nästa buss där istället. Precis när vi har kommit över bron, så ringer Francis och undrar om vi vill komma hem till honom igen och vänta. "Visst" tänkte vi och gick tillbaka igen. Påväg tillbaka över bron hörs värsta jätteplasket i vattnet. Lite rädd blev man allt då, för det är rätt grunt och det kan knappast finnas en sån där stor fisk i strömmen liksom. Haha. Vi fortsatte och efter ett tag möter vi två göteborgare, tror jag att det var. Dom frågar oss vart Hugo's ligger. Snälla som vi är beskriver vi vägen. Eller beskriver och beskriver, säger att dom bara ska fortsätta rakt fram, även fast man ska in på lite mindre vägar innan man är framme. Men man får väl hoppas att dom hittade fram iallafall. När vi tillslut kommer runt hörnet där han bor ser vi två utav tjejerna stå där utanför och få nyckeln nerkastad till sig, då bestämmer vi oss för att inte gå dit. Vi skickar ett sms och skriver att vi inte orkar med tjejerna och att vi går tillbaka till Resecentrum igen.

När vi vänder oss om ser vi Klev, tror jag han heter, och hans kompisar komma och gå där. Dom kommer fram och pratar lite med oss och säger att dom ska dra till Otten. Frågar om vi vill hänga med, men vi säger att vi är för små för att komma in där. Dom kollar lite på oss och undrar hur gamla vi är. När vi säger att vi är 16 blir dom typ jättechockade och säger att dom trodde att vi var 20-21. Haha, den tackar man för! Vi säger hejdå och så går vi ner mot Resecentrum. När vi går på bron hör/ser vi det där plasket igen. På samma ställe. Och den här gången började vi undra vad det var för något som hände. När vi har gått över bron, så ringer Francis igen. Och han ringer på PRECIS samma ställe som förra gången han ringde. HAHAHA, jag trodde inte jag skulle kunna sluta skratta. Iallafall, han undrade om vi skulle komma. Men vi sa att vi inte orkade. Och det var typ bara en halvtimme kvar tills bussen skulle gå.

När vi tillslut kom fram till Resecentrum var vi nästan ensamma där. Bara en "fyllegubbe" som cyklade omkring och letade efter burkar. Bussen kom vid tjugo över och vi kom hem vid typ två.
Somnade ca. halv tre.

-

Behöver jag nämna att jag är galet trött idag?
Naah, det hoppas jag att jag inte behöver.
Idag ska jag bara ta det lugnt, se på film och sådär.
Njuta av den näst sista dagen på lovet!

/ Angelica.

RSS 2.0