Hos mormor och morfar

Kom precis hem från mormor och morfar. Har varit där med mamma och pappa och grillat + ätit tårta, iallafall jag. Dom andra skulle göra der senare. Ganska mysigt faktiskt. Men jag var tvungen att springa hem, för Adam är påväg hit, han borde väl vara här om någon minut eller två :)
Hörs imorn!

/ Angelica.

Gårdagen

Det var fest hemma hos Anton i klassen. Hans fester brukar vara roliga och det var den här också, iallafall i början. Men sen kom det ett par skabbiga fjortistjejer och förstörde hela festen.
Adam och jag blev typ osams och jag lovar, jag låg och tjöt uppe på ett rum i typ en timme.
Anledning? Jo, jag känner mig så ful, äcklig, värdelös när det finns sånadär tjejer i min närhet. Jag klarar inte av dom. Det är ju såna där tjejer som alla killar gillar och när man själv är ful så mår man inte bra av såna där. Jag är inte ett dugg svartsjuk, jag mår bara dåligt.
Det är patetiskt, jag vet. (Så Adam, läser du det här vet du varför jag var konstig igår)


Jag vill ju inte se ut sådär, ändå mår jag så jäkla dåligt.
Och ja, det där är på pricken likt hur dom såg ut igår!

/ Angelica.

Segt

Jag suger på att blogga atm. Men  vi har nästan aldrig ett fungerande bredband, så det blir lite svårt.
Fast jag har tänkt att skriva ner det som har hänt i veckan imorgon, då jag säkert har fått lite bilder också.
Vänta till då :)

/ Angelica.

Jag älskar dig

JAG OCH MIN FLICKVÄN/POJKVÄN

Vad heter ni? Angelica och Adam
Hur träffades ni? Fest
Vad var ditt första intryck? Jag kommer inte ihåg, jag fick reda på honom dagen efter
När blev ni tillsammans? 20/3-09
Är ni förlovade?
 Nej
Bor ni ihop? Nepp
Har ni barn? Nae
Har båda körkort? Ingen
Isåfall, vem kör bäst? Kan inte säga något
Kommer du ihåg er första kyss? Det gör jag faktiskt
Vem skrattar mest? Ingen aning, jag kanske
Vem sa "jag älskar dig" först? Han :)
Vem är äldst? Jag
Vem fyller först på året? Han
Vem är längst? Han där också
Vem sjunger bäst? Jag kan ju inte sjunga, så han ;)
Håller ni i handen på stan? Gör vi väl
Kände ni varann innan ni blev ihop? Jodå, i typ 2 månader sådär
Har ni någon speciell låt? Nepp
Har ni stora framtidsplaner? Jag är en sån som inte planerar framtiden, så nae
Har ni gråtit i varandras armar? Nej :)
Vem lagar bäst mat? Jag!
Vad gör ni en vanlig vardagskväll? Typ, jag vet inte.. Myser?
Ger ni alltid varandra en puss när ni ses? Nej
Bodde ni långt ifrån varandra när ni träffades första gången? Nja, 2 mil emellan kanske
Blir ni lätt svartsjuka? Haha, kanske
Brukar ni bråka? Jag tycker inte det iallafall
Har du slagit till honom/henne? :$
Om du fick lova honom/henne en sak, vad skulle du lova då? Jag har absolut ingen aning!
Tror du att ni kommer leva resten av ert liv tillsammans? Man får hoppas att det blir länge iallafall :)
Ringer eller SMS:ar ni mest? Sms:ar
Vad är det finaste med honom/henne? Allt!
Hur långt skulle du kunna gå för honom/henne? Långt?

/ Angelica.

Klädkris

Jag har fan panik! Jag har inte ett enda jävla klädesplagg att ha på  mig. Jag har stått hela morgonen och letat men inte hittat ett jävla skit. Det är helt sjukt!

Jag behöver verkligen en helt ny garderob. Men mamma totalvägrar att åka in till stan med mig. Istället åker hon in till stan med Daniel nån gång i veckan och han får nya kläder jämt.
Så imorn ska jag tvinga med mig henne in till stan, även fast hon vill eller inte. För jag ska ha  nya kläder. NUUUUUUUUUUUU!

/ Angelica.

Härligt väder

Godmorgon!

Jag vaknade för sisådär en timme sen, för att jag frös som ett as. Att sova under ett överkast är alltså inget att rekommendera. Men inte gör det mig någonting, jag tycker inte om att sova bort en hel dag. Man missar så mycket då.

Vädret idag är ju ganska fint. Det är soligt och så iallafall. Så jag ska alldeles strax ner och äta lite frukost sen blir det en stund ute i bikini, vilket verkligen behövs nu.
Och sen, lyssna noga nu, ska jag städa mitt rum!! Alltså, verkligen städa. Mitt rum har blivit så ofräscht och jag mår verkligen illa av att vara här inne, så jag känner att det verkligen behövs nu. Och utan mammas hjälp, för jag ska förhoppningsvis snart flytta hemifrån och då behöver jag kanske kunna städa själv. Vem vet?

Nae, nu är det frukost som sagt :)

/ Angelica.

Grattis på födelsedagen!

Sitter här uppe på mitt rum och tjockar i mig toblerone och har äntligen fått datan. Mamma och pappa har tydligen bestämt sig för att gilla min bror mer än mig, så man får väl ta datorn när han inte har den. Alltså, sjukt sent på kvällen.
Och för att göra allt ännu värre, så har våran data blivit asseg. Så att., det kan nog bli riktigt dålig uppdatering ett tag framöver. Bara så att ni vet.

Idag har jag iallafall varit hemma hos mina kusiner. Emily fyllde nämligen 13 år. Ett stort grattis! Och Buzz har jag också kört för första gången. Riktigt roligt spel det där, som jag till och med vann på, haha! Så jag är faktiskt rätt sugen på att köpa det. Ska be mamma eller pappa, med typ hundögon, att köpa det åt mig. Får hoppas att det hjälper.

Nae, nu ska jag nog ta och krypa ner i min obäddade säng (har inte ens lakan, påslakan eller något sånt).
Godnatt!

/ Angelica.

2 månader

Jag tycker om dig!

<3

/ Angelica.

Nationella prov

Herregud, vilken seg dag det har varit!
Började ju som sagt med nationella, gick mycket bättre än vad jag hade trott. Nu får jag bara hoppas att jag lyckas få ihop 19 poäng som behövs för ett G. Hoppas, hoppas, hoppas.
Efter nationella, som jag gjorde klart på en timme (tio över nio), hade vi en rast till klockan elva. Då skulle vi ha mentorstid, men alla bestämde sig för att strunta i den. Så att nu, klockan 2, har vi våran första lektion för dagen. Känns riktigt segt.

Men nu slutar vi som tur är snart och då ska jag hem. Typ äntligen. Har haft värsta suget efter det hela dagen, haha.

/ Angelica.

Uppe med tuppen

Andra morgonen, woho! Och idag är jag till och med fixad från topp till tå, haha. Nja, men jag kände för att testa på något nytt och inte platta håret ett jävla skit. Mitt hår är för tillfället äckligt slitet och jag har inte lyckats fixa en klipptid än. Men det ska göras i veckan, måste göras i veckan!

Jag känner att det här kommer bli en ganska slapp dag. Eller slapp och slapp. Sista nationella provet i matte görs nu på morgonen. Då är jag förövrigt klar med alla för det här året. Vissa har gått bra och vissa har gått mindre bra. Tyvärr har engelska inte gått sådär super, iallafall inte muntliga. Så, det kanske blir en sommarskola. Men skitsamma, då kanske jag kan lära mig lite iallafall.

Sen har vi inga lektioner förrän vid kvart i två då vi har data. Där ligger jag rätt risigt till, men som tur är är jag inte den enda, så läraren skjuter upp inlämningesuppgiften vecka för vecka. Det tackar jag för!

Nae, nu ska jag gå och borsta mina tänder.

/ Angelica.

Det blir aldrig som man tänkt sig

Det blev inte som jag hade tänkt idag, så jag måste verkligen göra det imorgon! Annars blir jag ledsen på mig själv.

Åkte hem istället. Hade tänkt göra scones till mig själv, men sen kom jag på att jag hade lite mat kvar som jag var tvungen att äta upp. Så, det får väl också göras imorgon kanske. Vem vet?

Mja, nu ska jag strax gå ut på en lite promenad tror jag. Vädret är ju inte så härligt, men det funkar nog ändå. Hoppas jag. Jag har verkligen tappat det där med att vara ute och gå en stund varje dag. Illa!

/ Angelica.

En gång är ingen gång

Godmorgon!
Det här har nog aldrig hänt förut, att jag har skrivit ett inlägg innan jag drar till skolan. Men någon gång måste ju vara den första, haha.

Hur som helst, min buss går om sisådär en kvart och jag är än sålänge noll fixad. Men eftersom vi har gympa idag gör inte det så mycket. Jag menar, gympan förstör ju allt och inte har man tid att fixa sig efter. Det är surt!

Jag satte faktiskt på datan eftersom jag var tvungen att kolla en sak. För idag efter skolan måste jag göra något hemskt. Men gör jag det inte får jag vara med om något ännu hemskare och det tackar jag nej till, iallafall i nuläget.
Nyfikna, eller hur? ;)

/ Angelica.

I'm in love with a fairytale


Han vann, och jag är typ glad!
Egentligen höll jag inte på någon speciell, men eftersom alla hade sagt att den här låten var bra, så småheja jag lite på den. Och bra var den faktiskt. Bäst! Och han är otroligt söt med, men det har inte med det här att göra.

Och Sverige, hallå? Näst sämsta placeringen någonsin. Kunde vi inte ha skickat någon lite bättre? Det fanns ju så många bra!

/ Angelica.

Bikinis

Jag har hittat ett par fina.
Ni ska få hjälpa mig att bestämma! :)

  
 

/ Angelica.

Tårtbak

Har ju inte nämnt för er att vi har börjat i restaurangen nu. Men det har vi. Och den här veckan fick jag vara i bageriet, ganska kul faktiskt. Baka är ju alltid kul, liksom :)

Idag efter skolan tog jag och Sofia en liten tågtur till Linköping. Åt lite mat, kikade på kläder, gick runt och hade allmänt kul. Och godis har vi också köpt. Dåligt, Angelica! Men det är ju så nedrans gott. Jag kommer aldrig kunna sluta med det!

Egentligen hade jag tänkt slänga in lite bilder här, men eftersom jag inte har lagt in dom på datan än, så får det kanske bli någon annan gång eller kanske inte alls :)

/ Angelica.

Smultronstället

Här kommer lite bilder som jag lovade :)




/ Angelica.

Bob Marley minneskonsert -09



Igår var det minneskonsert här i Skärblacka. Typ det enda som händer i Blacka, så dom flesta längtar nog som idioter. Jag också.
Men när man kollade ut genom fönstret på morgonen och såg att det ösregnade/blåste för fullt så blev man inte lika pepp längre. Jag vet inte hur många år den här minneskonserten har funnits, men under dom åren jag har varit på den (sen jag var liten, typ), har det inte regnat nån gång. Så det var lite surt. 

Hur som helst, efter lite strul drog jag mig dit. Det var kallt och inte lika härligt som vanligt. Men man ska väl inte klaga. Jag fick ju iallafall umgås med Adam hela dagen :)

/ Angelica.

-.-

Den där patetiska Lisa Grus ska jag slå sönder, nästa gång jag jag ser henne!

Så, passa dig ditt jävla as!

/ Angelica.

E som i arsle

Och så var storkökstiden slut. Sista dagen var äckligt seg, jag har inte gjort något. Bara stekt fisk. Och så har jag luktat fisk också. Varför ska mat alltid lukta?

Hur som helst. Efter skolan drog jag, Issa, Sofia och Amanda till Söderköping. Åt lite glass på smultronstället och så. (Bilder kommer). Massa mys!

Nu ska jag fixa mig klart, sätta mig på bussen och åka in till stan.

/ Angelica.

Jävla skit, alltså

Jag hade för en gångs skull tänkt vara duktig och plugga. Plugga! Vi har NP i eng imorn och vi har fått lite gamla prov att plugga på. Jag satte mig med det och kollade lite. Första skiten var att fylla i ord som fattades. Och alltså, jag får panik på det. Vem bestämmer vilka ord det ska va? Hur ska man kunna veta? Jag förstår aldrig skiten.
Det hela slutade med att jag blev så jävla arg på mig själv att jag började tjuta. Någon jävla gång måste jag ju börja förstå engelska!

Och det är inte det enda "jävla skit, alltså". Klarar jag inte provet imorn får jag IG i engelska. Gå om hela kursen. Jävla idiotlärare. Får man ens göra så?

Jag hatar det här!

/ Angelica.

Bättre bra än dåligt

Nu har vi börjat med dom sista köksdagarna i storköket. Känns faktiskt tråkigt, det var roligare än vad jag trodde. Nästa vecka börjar vi i restaurangen och det känns väl också helt okej. Läraren vi har där har faktiskt sagt att vi är HR:s bästa klass på länge, så det kan nog bli rätt bra, haha.

Hur som helst, dagen idag var väl rätt skaplig. Jag och Sofia skulle fixa köttet och tja, man hade väl inte så mycket att göra förutom att skära det i bitar. Alltså, roligare har man ju haft.

Och jag får ju så himla ont i ryggen av att stå upp en hel dag. Inget konstigt med det egentligen, jag är ju inte direkt van. Men det brukar alltid gå över mellan fredag-onsdag och det har det inte gjort nu, så idag var det extremt.
Ska väl egentligen inte skylla på något, eftersom det kanske inte ens beror på det. Men när jag var yngre, typ 11-12 år ramlade jag ner från ett träd, kanske 3-4 m, och landade på ryggen. Sen dess har min rygg varit lite elak mot mig, så största ryggvärken beror väl på det.

Nae, nu ska jag göra lite annat.
Skriver lite senare!

/ Angelica.


Puss

Är inte på något vidare blogg-humör.

-

Idag har jag varit med Adam.
Puss på det!

/ Angelica.

En tår i ögat

Vet ni vad?
Idag, när jag skulle gå till mitt favorit glasställe, som öppnade den första maj, upptäckte jag att det var något annat skit där. Typ ett café. Och den goda italienska glassen var helt borttagen. Vart finns den nu?

Jag kommer knappast klara av att käka på Halvars hela sommaren och nu finns det inte så många andra ställen att välja på.
Det gör mig inte glad :(

/ Angelica.

Kissies.se

Tillåt mig att skratta. HAHAHAHAHAHAHAHA!

Jag läste precis Kissie's blogg. Alltså seriöst, vad är det för fel på bruden? Vad tror hon att hon försöker med?
Jag satt och lyssnade på hennes videoblogg. Jag hoppas som fan att hon gör sin röst lite mer tillgjord, för pratar hon sådär.. Nae, hur kan man stå ut? Hur kan hon ens ha läsare? Vad ser folk i henne?

Jag vet, jag kommer bli hatad och folk kommer tro att jag är avundsjuk. Men så är det icke. Jag är faktiskt oftast en person som står för det jag tycker och tänker. Och jag kände att det var dags att lägga min åsikt i det här.

Jag förstår inte. Hon skämmer ut sig själv. Hon är fake! Jag hittade en bild på google (som jag inte är säker på om jag fick ta, men det gjorde jag iallafall) och, ja. Man ser faktiskt hur redigerade bilderna är.



Varför inte bara vara nöjd över sig själv? Eller alltså, jag kan erkänna att jag inte heller är nöjd över mig själv. Jag verkligen ogillar mitt utseénde, min kropp, allt. Men jag skulle aldrig gå så långt att jag gör om bilder, storlek på saker osv. Färger funkar, men som sagt, inte storlek.

Jag är trött på såna här tjejer. Självförtroende skadar aldrig, men det kan bli för mycket. Det har hon tydligt visat för mig.
Ogillas, skarpt!

/ Angelica.

Ny vecka

Så har en ny vecka i skolan börjat. Och jag är en vecka närmare sommarlovet, en vecka närmare det som  förhoppningsvis blir det bästa på hela året. Helt sjukt, egentligen.

Skoldagen var rätt slapp. Lite matte hit, lite idrott dit och så en chokladkaka. Slut kvart i tre.

Efter skolan blev det en sväng på stan med Sofia. Hittade rätt mycket snyggt faktiskt, men jag är typ, snål, så jag slösar nästan aldrig pengar på kläder. Så, får jag som jag vill åker jag straxt in till stan med mamma och får iallafall med mig något hem.

/ Angelica.

Lycka

Vet ni vad jag upptäckte förut när jag slängde på mig bikinin? Att min rumpa har blivit mindre! Helt otroligt!
Låg ute och solade ett tag idag. Härligt måste jag säga, känns verkligen som att sommaren är på G nu.

Och den här sommaren ser jag verkligen fram emot. Sol, bad, grill, fest, vänner. Kan det bli bättre eller?

/ Angelica.

Visste du att..

.. jag inte kan spotta ut tandkräm, efter jag har borstat tänderna?
.. jag alltid kollar bakom draperier om det finns såna, på tex toaletter?
. .jag är rädd för speglar?
. .jag har världens underbaraste pojkvän (enligt mig)?
.. jag aldrig harr brutit något?
.. jag har extremt blandad musiksmak?
.. jag stör mig på folk som är riktigt annorlunda?
.. jag inte tycker om att sova?
.. jag hade världens sämsta valborg i år?
.. jag vill ha en hund, en dvärgspets eller chihuahua?
.. jag ska gå och sova nu?

Godnatt!

/ Angelica.

En hemmakväll

Det blev ingen glass och jag är depp. Buhu. Jag hade behövt den där glassen känner jag. Men jag drog iväg och köpte lite godis istället, minst lika gott!

Och det behövs verkligen ikväll, när jag för en gångs skull ska vara hemma. Det händer inte ofta längre. Anledningen till det är att det absolut inte finns något att göra här i Skärblacka. Alla fester, allt folk finns i Norrköping.



Ser ni solen eller? Härligare kan det inte bli!
Får hoppas att resten utav sommaren blir likadan.

/ Angelica.

Vädret!

Just nu ligger jag ute och schteker och lyssnar på No Doubt. Rätt praktiskt att ha en bärbar då.
Är sjukt sugen på glass, men mamma och pappa vägrade åka förbi och hämta upp mig, så, det får väl bli en äcklig ica-glass. Blä!

Förövrigt har jag kommit på att jag inte har skrivit om valborg.
Finns typ noll att skriva. Sämsta jag har varit med om. Går inte in på detaljer, jag vet inte ens om man nämnder det som hände? Så, det blir väl bäst såhär.
Men jag sov iallafall hos Adam sen, Och det kan jag väl absolut inte klaga på, som aldrig!

Nae, nu ska jag fortsätta sola. Det är svårt och skriva när man blir bländad av skärmen.
Vi hörs typ ikväll!

/ Angelica.


RSS 2.0