-

Åker hem till Adam alldeles snart.
Mår inte så bra.
Tror inte att det här kommer gå över.

Vi hörs imorgon, kanske.

Ingen passande rubrik

Jag är så himla trött! Vaknade jättetidigt idag, för jag sover så himla oroligt eller något sånt. Inte härligt, eftersom det här har pågått jättelänge nu. Och jag är en såndär som har jättesvårt att somna om med, så det gör saken ännu jobbigare.

Har egentligen inget mer att skriva för tillfället, så jag återkommer när det dyker upp något intressant :)

:)

Har varit och tränat nu. Det blev ett core-pass. Inte så jättekul med ganska jobbigt. Det är ju väldigt mycket mag träning och det behöver jag, för jag ska ha en jävligt snygg mage till sommaren. Ingen ska behöva skämmas över mig :)

Är riktigt trött nu, så jag ska alldeles snart gå och lägga mig och kolla på en film. Ska bara duscha en snabbis först.
Imorgon åker jag till stan och hämtar hem min mobil, eller så väljer jag en ny!

Vilket härligt väder!

Jag stannade kvar hos mormor och morfar längre än väntat igår, därför det inte blev någon uppdatering.

God förmiddag på er, hoppas ni har det bra? Själv har jag det jättebra! Ni har kollat ut idag va? Åh, vilket härligt väder! Jag ska ge mig ut på en promenad nu. Det blir en kortis, eftersom jag ska in till stan om ca 45 min. Men det gör ingenting, att bara få vara ute är helt underbart. Speciellt när man inte vet ifall det kommer bli varmt igen.
Blir träning sen ikväll, äntligen. Core ska tränas, det är någon blandning mellan balans, styrka och koordination. Välbehövligt!

Lunch hos mormor och morfar

Godmorgon!

Klockan är elva och jag har redan hunnit vara hos tandläkaren, duschat och fixat mig. Är inte det bra?
Ska alldeles snart ge mig ut i snöovädret för att gå hem till mormor och äta lunch, kanske stannar där på en fika också, det är sånt som märks. Det är ju inte ofta jag är där, så det ska bli trevligt :)

Det hänger i läppen

Hej!

Nu är jag klar hos tandläkaren, det blev länge va? Haha. Nej men, jag har varit hemma ett tag, inte orkat blogga bara. Gick bra hos tandläkaren iallafall, blev lite bedövad och så men annars. Ska tillbaka imorgon för en lagning av en annan lagning. Liksom va? Ska inte lagningar hålla? Jag blir iallafall bedövad igen då.

Den där bedövningen gjorde iallafall så att jag inte riktigt orkade med täningen och jag kände också att jag inte skulle hinna. Så jag gick och köpta mig lite godis och en cosmopolitan istället. Kan vara lite skillnad mellan godis och träning, men jag börjar faktiskt tröttna på godis nu för jag äter det så mycket, så det är bra. Och det blir iallafall träning för min del på onsdag istället, antingen step eller core.


Äckliga bilder

Vet ni vad det värsta som finns är? Det är när man hittar en ful, äcklig bild på sig själv på facebook. Helt seriöst, det borde inte vara okej att lägga upp en bild utan personens tillåtelse. Det är iallafall tur att man inte alltid blir taggad!

Stressig dag

Godmorgon bloggläsare :)

Usch, helt plötsligt fick jag det jättestressigt. Klockan är halv tolv, om två och en halv timme ska jag vara hos tandläkaren. Bussen jag måste ta dit går om en och en halv timme (onödigt, eftersom jag då får sitta hos tandläkaren i typ en halvtimme). Innan det ska jag både hinna äta och duscha. Mat finns inte ens hemma, så jag måste springa ner till ica och handla. Eller om Daniel gör det, det blir nog bäst.

Efter tandläkaren måste jag sitta där i en halvtimme till, för att ta tre bussen in till stan för att träna vid fyra. Bussen kommer va i stan halv fyra eller lite senare, så jag kommer ha en halvtimme på mig att ta mig dit, fixa en plats och byta om. Jag hoppas att jag hinner!

Nu ska jag börja med en dusch, så hörs vi troligen när jag är hemma igen.

The truth about love

Glöm inlägget jag skrev igår, för vi träffades ändå. Jag åkte i två och en halv timme för att få träffa honom pga alla försenade tåg, egentligen skulle jag kunna va där på typ en timme. Men så gör man, man ska kunna göra precis vad som helst för den man älskar, hehe ;)

Vi badade iallafall, med tända ljus, väldigt mysigt. Och så såg vi på melodifestivalen och halvt "och så kom polly". Jag tror jag sov igenom mer än halva filmen faktiskt, så jag ska ladda ner den. För det jag såg verkade bra, roligt.

Nu ligger jag här, utan Adam. Är det något jag inte tycker om så är det att sova utan honom, det känns så varmt och tryggt på något sätt :) Men inatt får jag klara mig utan honom, faktiskt dom flesta nätterna den här veckan. Hemskt!

Ska somna till en film nu, vi hörs.


När folk sviker

Jag verkligen hatar folk som sviker!
Skulle ha träffat Adam idag, men nu är det typ värsta snöovädret här i Norrköping, så bussar och tåg krånglar lite. Har bett människan lite snällt att ringa mig, så vi kan prata om hur vi ska göra. Tror ni han hör av sig eller? Nej! Känns lagom kul...


Romme

Hann inte skriva något innan jag åkte iväg i måndags, men jag var iallafall i Romme igår.
Det var rätt kul och vi hade skapligt väder. Backarna var kanske lite sega, men dom funkade för en dag. Jag tog inga bilder, men lägger Sofia, Amanda eller Amanda upp några, så kommer jag sno därifrån och lägga upp här :)

Alla hjärtans dag

Igår var det alla hjärtans dag. Jag ser inte den som något speciellt, förutom att det kan vara kul att få någon gullig present. Att göra massa grejer man inte gör så ofta annars blir bara patetiskt och inte alls så romantiskt.
Jag var iallafall med Adam igår. Det var riktigt mysigt, precis som alltid. Jag fick en jättefin ros och lite godis av honom <3 Tyvärr fick han inget av mig igår, men det ska han få någon annan dag.



Jag älskar dig <3


Dumma väder!

Alltså, jag är sur på vädret! Gick upp riktigt tidigt imorse för att ta tio över sju bussen, jag började vid fem över åtta. Jag gick ut och det blåste och snöade hur mycket som helst. Jag trodde bussen skulle va inställd eftersom den kom så himla sent, men det var den inte.

Hur jag kom till skolan spelar ingen roll, men när jag nästan är framme vid skolan så ringer Amanda och säger att svenskan är inställd pga snön. Yes! Kul att ha gått upp vid halv sju, för att ha första lektionen tio. Iallafall, den hade vi och sen var resten av dagen inställd.

Självklart vill jag hem. Men då är ju såklart bussar och tåg inställda. Tur att jag skulle till ett ställe först, för när jag kom därifrån började bussarna gå igen. Ett tag trodde jag verkligen inte att jag skulle komma hem, att jag skulle få tillbringa natten på en bänk med snö som täcke och kudde.
Men ibland har man verkligen tur!

RSS 2.0