Så jäkla sjukt

Imorse när jag stog och väntade på bussen stog det två tjejer bredvid mig. Dom stog och snackade om sina pojkvänner och att deras vänner tyckte att dom inte hade tid för dom, eftersom dom bara var med pojkvännen hela tiden. Och så säger helt plötsligt den ena "Men varför är det bara jag som ska höra av mig? Kompisarna kan ju också göra det."

Grejen är den, och det här har jag faktiskt lite erfarenhet av, att när man vet att sin kompis bara umgås med sin pojkvän, så slutar man att höra av sig. Det blir inget kul att höra ett nej för ofta.

Den andra tjejen sa "Men vissa glömmer ju helt bort sina kompisar när den skaffar pojkvän."

Och det tycker jag är helt sjukt. Kompisar är något man har för livet. En pojkvän är något man kanske bara har en kort stund. Vad gör man då när man gör slut och man samtidigt har dissat vännerna? Då har man ingenting kvar.
Och jag stör verkligen sönder mig på folk som gör så. Vad tänker man med egentligen? Det är helt sjukt. Såna människor borde inte få ha vänner, dom borde inte få ha någonting, dom är inte värda ett piss!

Det här är min åsikt. Jag kommer säkert få höra massa skit om det, men det får jag ta. Det skulle också vara trevligt om ni som läser det här inlägget kunde skriva eran åsikt. Kan vara kul att se om ni tycker lika som jag eller om ni tycker att jag är helt borta. Ni kan vara anonyma, men det är kul att ha ett namn.

/ Angelica.

Hemma från fjällen

Nu är jag äntligen hemma!
Veckan har varit lite upp och ner och jag har velat åka hem i stort sätt hela tiden.

Jag orkar inte gå in på vad jag har gjort där uppe. Är ni smarta fattar ni säkert att jag har åkt skidor den största delen av tiden. Resten är rätt ointressant.

Och en bild eller två kanske kommer in när jag har fixat in dom på datorn.

/ Angelica.

Vi drar till fjällen..

.. fest hela kvällen!

Aa, imorgon åker jag till fjällen med familjen + Ericas familj. Och ni fattar inte hur sjukt kul det ska bli att få umgås med den där Erica igen! :D

Nu undrar ni kanske varför jag skriver det här inlägget nu? Am I right, am I right? Det är nämligen så att jag råkar sitta vid datan nu (såklart) och senare lär jag troligen glömma bort det. Sen när jag kommer på det är datan avstängd och då orkar jag inte sätta på den. Sen är det imorgon och då drar vi tidigt utav bara helvete.

Om inte Erica har med sig sin data, så får ni vänta med att läsa om en vecka, den 28/3, då jag kommer hem igen.
Vänta inte ihjäl er bara!

/ Angelica.

Rubrik saknas

Var på stan en sväng med mamma förut. Pappa och Daniel fyller ju år snart, så vi fixade presenter åt dom. Och så köpte jag lite grejer också. Ett par vantar som jag har velat ha hur länge som helst, ett par skor och underkläder. Det är ju liksom alltid behövligt.

Imorgon blir det stan med Amanda och Sofia. Får se om man hittar något fint då. Eller, dum tanke egentligen. Något fint hittar jag alltid, men ibland - rätt så ofta - är jag för snål. Det är förfan helt värdelöst!

/ Angelica.

Vårkänsla!



Sol, sooooooool!

Det var pretty varmt idag, man kunde vara ute utan att frysa halvt ihjäl. Det har inte hänt på väldigt, väldigt länge. Det enda som fattas nu är att folket börjar plocka av sig vinterkläderna och sätter på sig lite mer våriga kläder. Då trivs jag!

Sen väntar sommaren och den kommer inte bli annat än bra.
Härligt som bara den!

/ Angelica.

Shopping

Jag var på stan igår och köpte en tröja, eller en t-shirt. På MQ, jag köper väl aldrig kläder där annars. Visserligen var det på herrsidan, men dom har så mycket snyggare kläder. Jag tror inte jag har köpt ett enda plagg på damsidan, förrutom ett par Björn Borg trosor eller två.


Inte bästa kvalitén, men tröjan är där iallafall ;)

/ Angelica.

Rosing

Reklam nu, så jag slänger in en kortis!
Jag stör mig som bara sjutton på dom två nya killarna. Liksom, vafan gör dom där? Det ska vara dom gamla snyggingarna, inte några nya som tror att dom är något!

But, I still love Hugo. Sötnosen!

/ Angelica.

Nybakade bullar

Jag kan knappast vara ensam om att älska nybakade bullar, am I right?
Nu har mamma bakat och det luktar bullar i hela huset. Jag får ett sånt himla bullsug då, skulle lätt kunna trycka in alla bullar i munnen, på samma gång. Ehehe, very fresch! Nej, men ärligt. Men en, säkert två, tre (fyra, fem, sex) stycken skulle kunna åka in i munnen utan en enda ångesttanke.
Och det är mycket, mycket bra. För i nuläget vill jag nästan hugga sönder mig själv om jag trycker i mig en godisbit! :P

/ Angelica.

Spotify

Jag måste bara tacka Kevin, som fixade så att jag kunde fixa spotify. Någon bättre musikgrej finns ju inte, precis som du sa :)
Tack!

/ Angelica.

So sad

Jag måste bara få uttala mig om vad jag tycker om gymnasiets matematik. (Varför stavas förresten matematik med ett t, när matte stavas med två t? Krångligt redan där).
Hur som helst, vi håller på med skala/skalor. 7-9 - superenkelt, nu - det krångligaste jag har varit med om. Byter plats på siffror, ändrar räknesätt, två tal som är nästan likadana - bara fyra olika siffror - räknar man ut helt olika. Alltså, jag får panik på't!
Och det är inte bara skalorna, allting blir krångligare. Vad förväntar dom av oss? Att vår hjärna ska börja tänka annorlunda bara under en sommar? Äh, vafan. Det går aldrig, inte för någon!

Nu när jag har suttit och skrivit det här har jag tänkt på att det kanske är jag som är allmänt trög bara. Det får ju er att låta smarta och det var inte min mening, haha. Så jag sätter väl en punkt här.

/ Angelica.

Melodifestivalfinal

Jag känner att rubriken blev konstig. Låter så konstigt när man säger det. Melodifestivalfinal. Melodifestivalens final? Nae, jag vet inte.

Hur som helst. Det var inte en enda bra låt som var med i finalen. Den enda som jag kände gick att lyssna på var Alcazar, så jag hade ju inte klagat om dom hade vunnit. Istället vann Malena? och det gjorde väl inte så mycket det heller. Tror att den har större chans i Moskva än vad dom andra B-låtarna skulle ha haft. Jag menar, Måns Zelmerlöw låter ju förtusan för vanligt, sånt kommer ju ingenstans. Och Caroline. Skulle vi ha skämt ut Sverige så mycket? Jag hade fan flyttat från landet om hon hade gått vidare :)

/ Angelica.

Tja

Jag har precis upptäckt en sak. Eller precis och precis, jag upptäckte det för någon dag sen, men skit samma.

Om man skriver ordet "tja" på mobilen, då skriver man det nerifrån och upp. Alltså på rad. Hänger ni med?
Jag slår vad om att nästan alla utav er tog fram eran mobil och kollade upp det här nu. För det är en sak man gör automatiskt.
Det är samma sak när det typ står "Kan du slicka dig på armbågen?" Man provar det för att sedan läsa vidare där det står "Jag vet att minst hälften utav er provade detta precis nyss, men det är i stort sätt omöjligt att klara av".

Coolt va?

/ Angelica.

Välkommen till mitt nya liv!

Jag har valt att komma tillbaka hit. Det har jag och det kanske inte är så jävla bra egentligen, för jag skriver kasst!
Grejen med en blogg är att få er läsare att vilja komma tillbaka, att intresseras, att inspireras. Det har inte jag lyckats med.

Nu när jag är tillbaka kommer jag lämna dom gamla, patetiska inläggen bakom mig. Inte radera, men jag ska glömma bort dom. Jag ska erkänna att mycket, eller kanske inte mycket, men lite, utav det som har stått i dom gamla inläggen har varit påhitt. Önsketänkande. Ni får tänka/tro hur ni vill nu, men jag vet hur det ligger till och som sagt, jag lämnar det bakom mig.

Så, välkommen till min nya blogg
- En blogg bestående av det mesta!

/ Angelica.

Don't trust me

Black dress, with the tights underneath                              
I've got the breath of the last cigarette on my teeth
And she's an actress, but she ain't got no need
She's got money from parents in a trust fund back east

Tongues, always pressed to your cheeks
While my tounge is on the inside of some other girl's teeth
Tell your boyfriend, if he says he's got beef
That I'm a vegetarian, and I ain't f**king scared of him

She wants to touch me wahoo
She wants to love me wahoo
She'll never leave me wahoo, wahoo hoo hoo
Don't trust a ho
Never trust a ho
Won't trust a ho
'Cuz a ho won't trust me

She wants to touch me wahoo
She wants to love me wahoo
She'll never leave me wahoo, wahoo hoo hoo
Don't trust a ho
Never trust a ho
Won't trust a ho
'Cuz a ho won't trust me

X's on the back of your hands
Washed them in the bathroom to drink like the bands
And the set list, you stole off the stage
Has red and purple lipstick all over the page

Bruises cover your arms
Shaking in the fingers with the bottle in your palm
And the best is, no one knows who you are
Just another girl alone at the bar

She wants to touch me wahoo
She wants to love me wahoo
She'll never leave me wahoo, wahoo hoo hoo
Don't trust a ho
Never trust a ho
Won't trust a ho
'Cuz a ho won't trust me

She wants to touch me wahoo
She wants to love me wahoo
She'll never leave me wahoo, wahoo hoo hoo
Don't trust a ho
Never trust a ho
Won't trust a ho
'Cuz a ho won't trust me

Shush girl, shut your lips
Do the Helen Keller and talk with your hips
I said shush girl, shut your lips
Do the Helen Keller and talk with your hips
I said shush girl, shut your lips
Do the Helen Keller and talk with your hips

She wants to touch me wahoo
She wants to love me wahoo
She'll never leave me wahoo, wahoo hoo hoo
Don't trust a ho
Never trust a ho
Won't trust a ho
'Cuz a ho won't trust me

/ Angelica.


Hej

Nu har jag inte skrivt på 4 dagar. Det är rätt patetiskt att ha en blogg om man ändå inte skriver på så länge. Men jag kommer inte på något att skriva om, så jag lägger ner bloggen tills jag kommer på något. Vilket kan ta ett tag!

/ Angelica.


RSS 2.0