Idre Fjäll

Hej på er!

Just nu befinner jag mig i fjällen, Idre. Har varit här sen i lördags, så det här är sista åk-dagen, imorgon åker vi hem igen. Tyvärr är vädret ganska dåligt idag, som det verkar vara i resten av Sverige med, men här snöar det som tur är inte än! Får se om det blir någon skidåkning idag. Pappa och Daniel har precis varit ute och åkt, men dom sa att man inte såg någonting. Ska iallafall åka ut om några timmar och ta mig bort till våffelstugan för lite lunch.

Förutom idag har vi haft jättebra väder, soligt varje dag och sådär. Så veckan går absolut inte klaga på.. Jag vill inte åka hem!

7 mars

Hej hej, hemskt mycket hej!

Började med nytt schema idag i skolan, så att tja, det har väl inte hänt så mycket. Vi gör ett hundcafé och ett chokladspel och jag tror det kommer bli riktigt bra! Det nya schemat är rätt skönt egentligen. Vi har ju projektarbete precis som alla andra treor och imorn har vi det som första lektion i sisådär tre timmar. Men man behöver inte alltid hänga på dom där lektionerna och det har inte jag och Sofia tänkt göra imorn. Istället drar vi till Panduro och letar spelpjäser, så lite nytta gör vi ändå.

Nu är det faktiskt dags för duschen.

Hejdå hejdå, hemskt mycket hejdå!

Skin, skin, som den sol du är

Sådär, nu är jag klippt och färgad och det blev faktiskt jättebra. Är sjukt nöjd.. Tack Cathrine!

Hade tänkt åka hem till Adam med bussen som går vid halv nu. Vi har nämligen tre program som vi alltid brukar se på tillsammans på söndagar. One tree hill, Solsidan och Wallander. Men han verkar inte vilja svara på mina sms, så jag får se hur det blir. Kanske borde ta en promenad istället? Det är ju grymt härligt väder!

Utgång ikväll

Hej!

I torsdags efter vi hade slutat skolan och fått helg, sprang jag hem (haha) och geggade in mig med salva i hopp om att få bort munsåret till idag, men har jag fått det då? Nej, inte riktigt. Men det är helt klart mycket bättre. Nu har jag inte tänkt prata munsår, men att gå omkring offentligt med ett munsår för mig, är ungefär likadant som att ni springer runt nakna offentligt. Ingenting jag helst gör alltså!

Hur som helst. Fixar mig lite nu, plattar håret och sådär. För om en timme åker jag in till stan och hem till Amanda och hänger där ett tag innan vi drar till Puls som öppnar vid tio. Amanda åker ju till Göteborg imorgon för att ha praktik i sex veckor, så det här blir som en liten "hejdå" grej för henne.

Det blir förövrigt en tidig hemgång för mig, för vid halv elva imorn kommer Cathrine hit och klipper och färgar mitt hår. Himla bra, för min utväxt jag har nu är inte alls snygg!


RSS 2.0