Ikväll blir det laserdome

Hej!

Håller på att fixa mig lite, har bytt kläder som tusan. Tänkte ha något vitt på mig, men så fick jag höra att vitt lyser i det där rummet och tydligen är det meningen att man inte ska synas, så det var bara att tänka om! Nu är jag svart istället.

Om några minuter går bussen till tåget som går in till stan och då ska vi dra till Pizza Hut och äta lite, innan vi drar iväg till laserdomen. Vi ska hålla på i fyra timmar, så jag chansar på att jag kommer vara ganska död efteråt. Har hört att det är jobbigt. Men jag hoppas iallafall på att det blir en kul kväll!

Jag säger godnatt

Det är galet vad snabbt den här dagen har gått. Jag vaknade vid halv två, mamma och pappa kom och hämtade mig runt halv fyra och vi åkte till maxi en sväng och var hemma runt sju kanske. Och nu är klockan redan elva, helt sjukt!

Köpte iallafall en film på maxi förut. Köper inte direkt filmer längre, men den här har jag försökt ladda ner i evigheter, men den stannar på typ 90 %. Så det var ganska kul att jag hittade den. Nu hade jag faktiskt tänkt lägga mig och se den, samtidigt som jag ska försöka sova.

Godnatt ♥



Hemma!

Sitter just nu i min säng, med en stor kisse bredvid mig, mysigt.

Kom hem till mitt hus för några timmar sen. Var egentligen hemma igår, men runt halv fyra på morgonen var jag inte så sugen på att åka hem. Jag har iallafall haft det jättebra. Vädret har inte varit toppen, men det har iallafall inte varit minusgrader och snöat, bara det är ju positivt.
Har egentligen inte gjort så himla mycket. Åkt runt och kollat på lite grejer, typ Big Ben, varit på Madame Tussauds och största delen har vi mest knallat runt på stan. Oxford Street, Carnaby Street, The Brunswick och så hittade vi massa affärer på vägen.

Åh, jag tycker inte om att skriva om det här. Det känns bara så himla konstigt. Liksom, igår vid den här tiden satt vi och åt. Jag vill bara tillbaka nu, nu, nu, nu och aldrig mer åka hem igen! Haha.

Har även tagit en hel del bilder, som kommer in imorn!

Snart åker jag iväg

Hej!

Är typ galet nervös nu. Ska bara äta lite mat, sen åker jag hem till Adam. Runt elva drar vi oss iväg mot Stockholm, Arlanda, och imorgonbitti går flyget. Så vid nio imornbitti, engelsk tid, är jag i London. Åh, det ska bli så kul! Läste på http://stylebyerica.blogg.se 's blogg, att åka till London måste vara det underbaraste som finns. Så att ja, jag är väl sådär superpepp på det här som man kan vara, samtidigt som man är så nervös som man kan vara.

Är hur som helst hemma på tidag natt, så en uppdatering med massa bilder lär komma någon gång under onsdagen. För den här gången ska jag faktiskt ta massa bilder, det har jag lovat mamma!

Ha det bra här hemma i Sverige, så hörs vi!


16 februari

Godmorgon på er!

Här var det ett tag sen jag skrev märker jag. Men jag har inte gjort ett dugg, så jag har liksom inte haft något att skriva.
Fast, igår var jag med Erica. Himla kul! Vi bakade kladdkaka, såg på film och satt och pratade hela kvällen, mysigt!

Imorse vaknade jag och kollade mobilen som alltid. Såg att jag hade fått sms redan igårkväll, om att läraren vi har idag är sjuk, så lektionen är inställd. Ganska jobbigt, för kunde jag somna om sen eller? Nej. Skönt att vara ledig förövrigt, för jag måste packa. Åker nämligen till London på lördag!
Hade tänkt börja packa nu, men det är svårt. För det första får jag inte fram väskan och för det andra har jag inte alls tänkt på vad jag ska ha med mig. Just nu sitter jag och tänker ut vilka hela outfitar jag ska ha varje dag, så jag inte bara slänger ner allt. Brukar lätt bli för mycket när jag packar i vanliga fall. Och nu finns det ju visst en viktgräns.

Vi är hur som helst lediga imorn med och på fredag, så jag har ju några dagar att fundera på!

9 februari

Godmorgon.

Somnade redan klockan nio igår och det resulterade i att jag är upp nu. Men jag ska inte klaga, jag får ut mycket utav dagen iallafall.

Hur som helst, det har hänt lite sen jag skrev sist. Jag har fått tag på flygplatsen där jag ville ha praktik. Tyvärr tog dom inte emot någon just då, så jag får börja leta efter något annat nu igen. Jag sökte ju ett par jobb för ett tag sen. Igår va det arbets/gruppintervju för McDonalds. Gick sådär. Alla va supersnabba och smarta, så innan jag hade tänkt klart vad jag skulle säga så va det redan sagt. Så jag får helt enkelt hoppas på att dom inte går på vem som sa mest utan vem som sa vad.

Men nu är det iallafall dags för frukost, vi hörs!

Den här kvällen har jag längtat efter!

Nu, hörrni, så börjar Melodifestivalen. Jag har verkligen längtat! Har ingen direkt favorit som ska va med ikväll, men Swingfly är ju galet bra i vanliga fall, så jag kanske ska hoppas lite på dom. Eller vem vet, det kanske finns någon annan superbra?
Hur som helst, nu börjar det!


Resultatet

Lovade ju ett resultat på hur kakan/tårtan blev. Hann inte riktigt med det igår, så det får bli idag istället.



Hade varken gjort den eller ätit den innan, så jag vet inte riktigt hur resultatet skulle bli egentligen. Men jag tyckte om den och det gjort alla andra med och så tycker jag faktiskt att den blev riktigt fin, så jag känner att jag har lyckats!
Vet ni förresten att jag sökte Bageri? När jag bytte från Handel så stod det mellan Bageri och linjen jag går nu. Kanske skulle ha valt bagarlinjen istället. Det är ju faktiskt kul och så är det väldigt gott också! 


4 februari

Godmorgon på er!

Gick upp tidigt idag, för idag har jag mycket som ska hinnas med. Mest plugg, men innan det ska jag faktiskt baka.
En choklad-moussetårta ska jag försöka mig på. När den är färdig ska den se ut något i stil med den här:



Vi får se om jag lyckas, jag återkommer med resultatet!

Disney är bäst

Hej!
Hur mår ni? Jag mår jättebra, otroligt seg bara. Men som man brukar säga, det har ju varit värre.

Det blev inget pluggande igår, det blev faktiskt ingenting gjort. (Eller jo, mejlade praktiken igen, men svarar hon inte, ringer jag IMORN!). Åkte istället hem till Adam. Vi gjorde våfflor, så himla gott. Har inte ätit det på år och dar känns det som. Dom blev kanske inte så superlyckade, men iallafall väldigt goda.
Sen upptäckte jag att det va Tarzan på tv, så jag va bara tvungen att se. Åh, lika bra varje gång!

Borde kanske plugga nu, men nej. Det får bli imorn, på min lediga dag. Är det fint väder så kanske jag även tar en promenad till blomaffären här i Skärblacka och intervjuar någon där, som jag också har i uppgift att göra.
Nu ska jag istället spela Sims 3, haha. Jag kan vara nördigast, men det är kul :)

2 februari

Godmorgon på er.
Får fatta mig kort, bussen går om 10 min.

Sitter här och äter frukost och ska som sagt dra om 10 minuter. Idag väntar en kort skoldag, två timmar kanske, med lite film skulle jag tro. Efter det måste, måste, måste jag hem och ringa praktik, skriva religion och fixa loggbok.

Så ja, det är väl hur min dag kommer att se ut, än så länge. Blir det ingen mer uppdatering, så vet ni iallafall vad det beror på :)

Kvällsinlägg

Hej!

Blir ett sent inlägg idag, har helt enkelt inte orkat. Inte haft tid heller för den delen.
Har iallafall varit i skolan idag, som vanligt. Galet irriterande att ha ett stort hål från halv tio till tjugo över ett, men så kan det bli ibland. Fick iallafall testa på lite ny mat. Spicy Hot har jag i och för sig ätit förut, men wookad kyckling, med ris och sötsur sås har jag aldrig ätit och det va gott!

Nu ska jag sova. Har lite sovmorgon imorn, men det är skönt att gå och lägga sig tidigt iallafall.

Godnatt ♥

RSS 2.0