En solig dag

Tredje dagen här, eller andra, vi var ju inte här så länge den dagen vi kom. Vädret är ashärligt och jag kan verkligen inte klaga. Men det är nästan för varmt. Och jag som inte gillar att ligga stilla i solen, det här är inget bra för mig.

Daniel började hur som helst på hockeyskolan idag, så jag var där ett par timmar på morgonen. Och vet ni, jag satt i en ishall! Helt sjukt, det är sommar och jag sitter i en ishall. Men det är lite småskönt det med, när det är så varmt ute.

Efter invigningen gick jag och mamma en promenad hem, sen blev det stranden. Jag badade inget, vattnet är för kallt, men sola gjorde jag lite grann. Och så blev det lite minigolf också. Jag förlora, som vanligt.

Nu ska jag ut och vara lite social, det är lite folk här :)

/ Angelica.

Det finns en viss gräns

Eftersom det snackas så mycket om otrohet nu i folks bloggar, har jag tänkt säga min åsikt i det hela. Jag tycker, säkert som alla andra, att det är det värsta man kan göra/vara med om, men jag tycker också att det finns olika sorters otrohet. Otrohet kan vara en puss, en kyss mm, men det kan också bara vara en kram. Kramar man någon frivilligt och samtidigt tycker om den, mer än som en vän, tycker jag att det är värre än att kyssa någon. För gillar man någon, är man nästan otrogen vad man än gör.
Självklart tycker jag inte att det är okej att gå runt och pussa folk, bara för att man inte tycker om dom, men jag tycker att det andra är värre!

/ Angelica.

En heldag på Sommarlandet

Precis hemkommen från Sommarlandet. Det har varit riktigt härligt, om jag ska vara ärlig. Även fast jag har visat mig i bikini för typ massa tusen folk och det gillar jag verkligen inte. Men som sagt, det var härligt.
Jag har åkt massa vattenruchkanor (?) och det var faktiskt skönt när det är så himla varmt som det är här just nu, åkt lite karuseller och, inte så jäkla konstigt, mest chillat i solen. Hur skönt som helst! Jag hatar nämligen att ligga i solen, det är mycket härligare att röra på sig. Så det här var helt perfekt för mig faktiskt. Synd bara att det bara var idag vi skulle dit. Jag hade gärna kunnat vara där hela veckan.



Ingen aning om vem det är på bilden, men grejen åkte jag x antal gånger. Ashärlig!

Nu ska jag åka med in till stan, handla lite saker och sådär. Det kan ju lätt bli lite tråkigt här, om man inte gör något hela tiden, så att åka iväg är en ganska bra sak att göra, haha.

/ Angelica.

Framme i Leksand

Datorn följde visst med, datanördar är vi allihopa!

Nae, men vi kom hit vid halv ni igår kanske. Riktigt segt, så sent har jag aldrig kommit fram någon gång, men aa. Käkade lite mat, satte upp förtältet och sen drog vi bort till dom som vi typ är här med, eller vad man säger. Lite småtrevligt sådär, haha.

Nu ska jag sätta på mig min bikini och sen dra iväg till Sommarlandet som ligger här brevid. Hörs när jag är tillbaka!

Jag saknar min Adam! :( <3

/ Angelica.

Uppdatering

Vädret har varit fint hela veckan, så jag har inte suttit inne så mycket. Därför det har varit lite dålig uppdatering, om någon skulle undra alltså.

Igår träffade jag Malin en stund. Vi drog till Glan och solade och pratade lite allmänt sådär. Riktigt trevligt.
På kvällen träffade jag Sofia och vi gick och såg på bio. The Proposal. Den var bra, faktiskt riktigt bra. Såna filmer behövs det mer av, haha!

Idag ska jag dra till Leksand. Daniel ska på hockeyläger i en vecka, så jag kommer hem på lördag. Det gillas inte sådär jättemycket, men vad gör man? Skönt att komma bort lite kanske, vad vet jag. Får se om datan får åka med, isåfall blir det ju lite uppdatering därifrån, annars hörs vi nästa vecka, gullungar :)

Och jag saknar min Adam! :( <3 <3

/ Angelica.

Min midsommar

Jag började som sagt firandet i Vånga med familjen. Inte så jättekul, men ja, det är ju traditioner. Efteråt gick vi hem till mormor och morfar där mina kusiner också var. Vi spelade kubb och något annat spel morfar hade fixat. Efter det blev det lite mat, potatis, köttbullar och lite kyckling. Vid sju någon gång drog jag hem och då kom Sofia hit. Vi satt här ett tag, tills Adam och Östa kom, då gick vi hem till Sofia. Där satt vi resten av kvällen och såg på tv. Vid typ tolv gick vi hem.

Det blev ju en ganska rolig midsommar ändå, med härligt väder för en gångs skull. Lite blåsigt bara, men vem klagar? Det var ju soligt iallafall.

Jag skulle kunna slänga upp lite bilder, men jag orkar faktiskt inte det. Så ni får nöja er såhär, haha.

/ Angelica.

Det är midsommarafton

Jag har precis kommit hem från Vånga. Familjen har varit där på midsommarfirande, ni vet, midsommarstång, sång, dans osv. Vi fixar bara till oss lite, sen ska vi alldeles snart gå iväg till mormor. Äta lite mat och syssla med det vi brukar, traditioner ni vet. Dom bryts tydligen aldrig!

Senare ikväll, efter jag har ätit, ska jag träffa Sofia. Får se vad vi hittar på. Finns inte mycket att göra här i Skärblacka och att åka till stan är ingen av oss sådär jättepepp på att göra. Men något kul hittar vi nog på, ska ni se!

/ Angelica.

Allmänt

Idag har jag umgåtts lite smått med Sofia. Jag tror faktiskt aldrig att vi har gjort det, sådär hemma hos någon utav oss, så det var kul. Vi gick till shell i regnet och hyrde film, Wild Child. Inte så bra som jag trodde, men bra. Och Emma Roberts är ju så otroligt fin :) Helt sjukt!

Drog hem någon gång vid sju och då har jag väl inte gjort alls mycket. Typ tagit det aslugnt, men det är faktiskt riktigt härligt. Jag tycker verkligen inte om att ha kompisar runt mig 24/7, jag ser det som brist på uppmärksamhet och så är det ju egentligen inte.

Imorgon är det midsommarafton. Det blir som vanligt, åka hem till mormor och morfar och äta. Sen ska jag nog träffa Sofia eller nåt, hoppas jag. Så det kan bli en lite kul midsommar :)

/ Angelica.

Vilken härlig dag

Vaknade riktigt tidigt idag. Jag hatar det, jag vill faktiskt sova längre än till halv tio. Men eftersom mina persienner suger så blir det så jäkla ljust i rummet. Och vem tusan kan sova i ett ljust rum? Inte jag iallafall.
Jag köpte ju en tablett igår och den tabletten har fått mig att må så himla konstigt. Hela dagen igår, efter jag hade tagit den, låg jag och tänkte på saker jag nästan aldrig tänker på och jag grät hur länge som helst för ingenting, flera gånger! Riktigt läskigt! Och inatt har jag drömt värsta konstiga drömmarna. Liksom, jag fattar inte? Ska man bli såhär av ett par tabletter?

Ajja, ser ut att vara fint väder ute idag ändå. Solen lyser/skiner, vet inte riktigt hur man säger. Så jag ska alldeles strax gå ner och äta lite frukost, sen ut och lägga mig en stund i solen.
Får se om jag ska träffa Adam idag också. Men han sover ju så jäkla länge och jag har inte så stor lust med att vänta till typ 4-5 varje gång jag ska träffa honom. Så som sagt, jag får se. Annars ringer jag nog till Malin :)

/ Angelica.

Jag suger

Jag har suttit vid datorn nästan hela dagen och ändå har jag inte uppdaterat ett skit. Det är riktigt jävla dåligt. Men jag ska bli bättre.
Jag har inte mått så bra idag, så jag skylle på det. Man måste alltid ha något att skylla på.

Nu ska jag gå och sova och imorn hoppas jag att vädret håller vad det lovat. 17 grader och sol, bättre än inget, eller hur? Då ska jag tamefan sola!

/ Angelica.

Min hals gör ont

Vaknade upp i morse med största halsontet, frös så jag hackade tänder men var samtidigt dyngvarm. Influensa på G, kanske? Får man ju verkligen inte hoppas!
Jag har hur som helst suttit och knarkat te hela morgonen. Jag som egentligen inte tycker om te. Men det är det bästa mot halsen, det och glass. Halstabletter suger.

Nu ska jag gå och fylla på en till kopp. Min nya som jag fick utav mamma, som har varit i Stockholm, med kossor på. Den är söt, den gör mig mycket gladare. Haha :)

/ Angelica.

Frågor och svar

1. Tre ord varför du sist spydde? för mycket dricka
2. Vad gjorde du 08:00 imorse? sov
3. Vad gjorde du för 30 min sen? satt här, skulle jag tro
4. Vad hände dig 1995? har inte så stort minne av den tiden, men jag fyllde tre år iallafall
5. Vem fick dig att skratta senast? adam
6. Vilken färg är din hårborste? svart
7. Vad köpte du sist? mat, tror jag
8. Vilken färg har du på din tröja? lila, orange, svart
9. Var förvarar du dina pengar? fickan, kortet 
10. Hur var vädret igår? regn, regn, regn
11. Vad ser du framemot? ikväll, studentfest
12. Snarkar du? aa, enligt adam iallafall. men jag har aldrig gjort det förut
13. Vad är 15? två siffror
14. Vilken skostorlek har du? 38
15. Vill du klippa dig? gjorde nyss det typ, så nae
16. Är du över 25? nejnej
17. Pratar du för mycket? beror på vem jag pratar med
18. Kollar du på O.C? nej
19. Har ditt namn ett "x" i det? nope 
20. Känner du ngn som heter Steve? nepp
21. Hittar du på egna ord? nja, det gör jag väl förhoppningsvis inte
22. Är du en typiskt svartsjuk person? nae, faktiskt inte. även fast vissa tror det
23. Vad har du för mobil? ful sony ericsson
24. Vem ringde dig senast? folk ringer oftast inte mig eftersom jag har telefonskräck, men jag skulle tro att det var adam
25. Biter du på naglarna? mm, men jag försöker sluta
26. Har du lockigt hår? rakt är det iallafall inte
27. Vilken konsert ska du på härnäst? ingen vad jag vet nu
28. Vem är den sämsta personen i ditt liv just nu? jag har bara personer jag tycker om i mitt liv
29. Hur många gånger har du svurit idag? några gånger
30. Vilket ord säger du ofta? jag vet inte 
31. Ska du till skolan/jobbet imorgon? absolut inte, sommarlooooooov!
32. Vem sa du ''jag älskar dig'' till sist? adam <3
33. Vad borde du göra nu? gå och duscha
34. Har du något smeknamn? nja
35. Sover du mycket? nepp, ganska lagom
36. Vilken är den bästa filmen du sett under loppet av 2 veckor? i taket lyser stjärnorna
37. När var du sist ute? igår
38. Har du gråtit idag? aa, eller inte storgrät, men några tårar har väl allt kommit fram
39. Är du en glad person? oftast
40. Har du roligt nu? inte så jättekul
41. Vad äter du helst? mat
42. Vem var du med sist? adam
43. Pratar du i sömnen? nae, inte vad jag vet
44. Vem kramade du sist? adam
45. Nämn den bästa personen: då måste jag nämna många, men vänner, familj och adam
46. Tycker du om någon just nu? aa
47. Vill du flytta? jupp
48. Hur ofta borstar du tänderna? helst såfort jag ser en tandborste, men det är pinsamt när folk märker att man gör det hela tiden
49. Är du egoist? jag tänker ju självklart på mig själv i vissa lägen, men nae
50. Gillar du att bada? aa, ibland
51. Skrattar du åt allt? allt som sägs har ofta något kul i sig
52. Vem får dig alltid att skratta? sofia :)
53. Gråter du när du tittar på filmer? aa, till nästan alla

/ Angelica.

Den blomstertid nu kommer

Nu ska jag snart åka iväg, till min första skolavslutning på gymnasiet. Ska bli riktigt skönt att få sommarlov. Men kommer ni ihåg när jag skrev för ett tag sen, att det här skulle bli det bästa sommarlovet på länge? Det tar jag tillbaka nu, så känner inte jag längre.

Nae, nu ska jag fixa mig det sista sen drar jag. Efter avslutningen blir det lunch i stan med pappa och Daniel :)

/ Angelica.

Jag längtar

Sista skoldagen i ettan är avklarad och det känns så sjukt skönt! Började halv nio, städade, fick reda på betyg, fikade och sen fick vi sluta vid halv elva. Riktigt skönt.
Drog hem till Adam sen, skulle hämta en sak och sådär, men jag stannade kvar istället. Mycket mysigare. Kollade på hans skolavslutning sen, men det var rätt ovärt eftersom vi inte pratade ett skit eller sådär.

Så själv kom jag hem för någon timme sen. Ska alldeles strax gå och  lägga mig, se på en film och sådär (jag somnar alltid när jag ser på film). Får lite sovmorgon imorn, till åtta. Sen blir det lite fix och sen bär det av till skolavslutningen. Ett helt år avklarat då. Helt sjukt!

/ Angelica.

Balbilder '08

Idag har 9:orna på Mosstorpskolan bal, precis som alla 9:or på Mosstorp alltid har. Det betyder att det är ca. ett år sen jag var på den balen och jag tänkte därför slänga upp lite fina (fula?) bilder. Titta på dom, vet jag :)


Min dåvarande klass - 9E. Kärlek på den <3


Sofia, Thessan, Malin, Olivia, jag -.- och Cathrine :)


Och så en bild på min håruppsättning. Syns inte så bra, men den var rätt fin.

Klänningarna har vi förövrigt gjort själva på syslöjden. Därför min ser lite smått konstig och inte alls fin ut :)

/ Angelica.

Det närmar sig

Fick sovmorgon imorse, till halv sju. En hel halvtimme längre, det tackar man för. Haha. Men vi städar bara dom två sista dagarna (idag och imorgon), så det är ganska slappt. Imorgon har jag hört att vi bara ska va i skolan nån timme, städa det sista, rensa skåpen och sådär. Soft.

Efter skolan drog vi ner till resecentrum, skulle boka biljetter till en buss, men man kunde inte boka där. Var tvungen att köpa på en gång och det hade ingen utav oss lust med. Och ingen hade pengar just då heller, för den delen. Sen blev det upp på stan och leta studentpresent till Issas syrra som tar studenten imorgon. Grattis till henne! Vi hittade en fin lite söt sak och hon borde bli glad för den :)

Egentligen hade jag stannat kvar på stan för att träffa Adam och sådär, för vi hade bestämt att vi skulle göra det. Men vid tre, när det hade gått 4 timmar sen vi bestämde att vi skulle träffas, hade han fortfarande inte hört av sig. Så jag tänkte ta bussen hem och typ vänta på honom hemma, men då ringer han och kommer på att han inte kan träffas.
Är det något jag verkligen hatar, så är det när man gör något annat när man har bestämt att man ska göra något. Men tydligen skulle han iväg på någon middag, så det fick väl gå för den här gången. För jag är faktiskt snäll, haha.

Nu ska jag nog dra mig ner och äta lite. Jag är typ ashungrig, fast det är jag hela tiden. Men det behöver vi inte låtsas om ;)

/ Angelica.

Tillbaka

Nu har jag haft en blogg-fri vecka. Jag kände, förra veckan, att jag inte skriver om något intressant längre. Jag behövde lite tid att tänka. Och så känner jag själv att jag inte hinner med bloggen.
Jag sover inte hemma varje natt - då kan jag inte sitta vid datan.
Jag har folk som sover här ibland - då kan jag inte sitta vid datan.
Det där har börjat hända rätt ofta nu och det är mysigt, det kan jag inte säga något om. Men det tar upp stor del av min fritid, så jag har inte längre tid för bloggen.
Men nu ska jag faktiskt försöka, det är ju sommarlov snart och så. Inte för att jag tror jag kommer vara hemma så mycket på lovet heller, men jag ska iallafall försöka lägga ner lite mer tid på det här.

Här får ni ju ändå reda på rätt mycket om mig, och det vet jag ju att ni vill. Eller hur? ;)

/ Angelica.

Sunny day

Skapligt härlig dag idag. Men det har faktiskt nästan varit för varmt och det är bara jobbigt. Men man ska väl inte klaga, det fina vädret ska ju tyvärr försvinna imorgon.

Hur som helst. I skolan fick jag reda på både mitt matte och engelska nationella. Och vet ni? Jag fick G på båda, det trodde jag aldrig! Så, jag har väl varit skapligt glad idag :) Fast jag är fortfarande depp över att Adam inte kan smsa med mig mer.. :(

Efter skolan tog jag och Sofia tåget till Linköping. Shoppade lite och så, ett linne och ett par shorts blev det för mig. Bilder kommer väl så småningom. Ni får ha lite tålamod.

Nae, nu ska jag faktiskt gå och sova. Och jag ska försöka bli bättre på att uppdatera, men det är lite svårt när hjärnan har valt att inte fungera. Eller någon liknande.

/ Angelica.

RSS 2.0