Sover hos Adam

Morsning korsning!

Nu sitter jag här, har precis duschat och rakat mig och såna grejer, så jag känner mig ganska fräsch för en gångs skull. Men jag mår så jävla illa! Det är helt sjukt. Känns helt seriöst som att jag ska kräkas när som helst. Inte lika fräscht va? Jag ska iallafall gå ner och försöka äta lite, se om det kanske beror på det. Sen ska jag hem till Adam. Sover där inatt, om jag inte lyckas kräkas innan. Vilket nog inte är så troligt.

Hörs imorn!

Ett godismonster?

Jag sitter fortfarande och lyssnar på depp-musik, men jag mår bättre. Mycket bättre. För nu är mamma och pappa hemma och det är när jag är ensam, eller när det är helt tyst, som alla tankar kommer fram. Jag har därför märkt att jag alltid behöver något/någon omkring mig, men det är ju ganska svårt att fixa ibland.

Hur som helst, jag är så sjukt sugen på godis! Jag har inte ätit det på hela den här helgen och inte förra heller. Jag får typ panik. Liksom, godis är något jag verkligen behöver även fast det måste vara det sämsta man kan äta. Jag kommer ihåg i sommras när jag var på Liseberg med Sofia, Issa och Amanda. Då hade jag och Sofia köpt en sockervadd vi skulle äta i kön till Kållerado, men när vi har kommit fram så har vi inte hunnit äta upp den. Vi frågar några små killar bakom om dom vill ha den men dom säger nej. Och sen hör man dom säga till varandra "Man förstör tänderna jättemycket när man äter sånt där". Liksom, två små killar tänker på sånt? Jag kanske också borde göra det. Men ikväll blir det godis iallafall, jag bara måste. Hur onyttigt eller nyttigt det än är!

Jag älskar dig

Jag sitter här, gråter, lyssnar på depp-musik och gråter ännu mer. Jag mår asdåligt, jag mår långt ifrån bra, jag mår sämst. Sämre än sämst.
Låt mig bara va, gör det bara!

Men jag måste bara säga att jag älskar Adam mest utav allt i hela världen. Det gör jag verkligen. Hur rädd jag än är. Jag måste börja tro på saker. Tro på att han inte tycker om någon annan än mig (på det sättet han tycker om mig), för det vet jag att han inte gör. Och jag hatar att jag ibland får panik och tror det och jag hatar att det gör mig så förbannat jävla rädd. Jag hatar att jag är rädd när jag ändå har honom. Men det jag är allra räddast för är att jag ska förlora honom, för ingen, för någon annan, helt enkelt förlora honom.
Men förutom min jävla rädsla, så älskar jag honom. Och det kommer jag alltid göra. Punkt.



(Och Adam, om du läser det här; Skit i det jag skrev, läs bara det där om att jag älskar dig, det är sanningen. Det andra är bara något jag kan få för mig ibland)

Träning

Godkväll!

Nu sitter jag här, har precis ätit och håller på att dö. Jag har ont, ont så in i helvete! Min ena fot är svullen, den ser ut som en fotboll. Jag kan knappt stå på den. Och så har jag tränat idag (ja, ni läste rätt. Jag har tränat!), så jag har typ träningsvärk och ännu värre kommer det va imorn. Men det va skönt, och jag är sjukt pepp på att träna imorn igen. Men nej, jag ska vila min fot. Så det blir nästa vecka istället. Och då blir det att köpa typ halvårs/års/10-kort, har inte bestämt mig än. Men fattar ni? Det är något bra på gång här. Min kropp ska bli snygg och jag ska slippa skämmas. Wiho!



Jag ska nu iallafall alldeles snart gå och duscha. Sen köpte jag Vecko Revyn förut så jag ska lägga mig och läsa den. Ganska mys faktiskt. Och imorgon har jag sovmorgon och det är riktigt skönt. Kan gå upp typ halv nio kanske, sånt gillar jag!

Och nu säger jag faktiskt godnatt. Blir nog ingen mer uppdatering idag, så vi hörs imorgon :)

Sitter i skolan

Just nu sitter jag i datasalen i skolan, finns inte så mycket annat att göra. Vädret är ju inte det bästa menar jag, annars är det rätt härligt att vara ute. Men som sagt, vädret förstör..

Dagen har varit ganska slapp, egentligen. Såna dagar tycker jag om. Liksom manikyr på morgonen, höll på i kanske en halvtimme, sen sluta vi och nu har vi haft samhällskunskap i två timmar. Inte det roligaste, men det va rätt slappt. Fick typ ha rast hela lektionen, sålänge vi gjorde det som skulle göras. Och efter det skulle vi ha haft svenska men våran lärare var typ sjuk. Vet inte om det blev något, men vi skulle delas in i grupper och helvete, så ingen i klassen gick på lektionen. Dåligt jag vet, men någon gång måste man ju. Och det fanns en anledning, om nu mamma eller pappa läser.

Nu väntar vi på att näringsläran ska börja. Jag har lite frågor jag måste jobba med, så jag ska väl göra det nu har jag tänkt. Efter näringsläran slutar vi och då ska Amanda och jag dra och träna. Ska bli sjukt skönt, jag behöver verkligen komma igång med något sånt!

Obra start på dagen

Godmorgon på er!

Här sitter jag och känner mig allmänt ofräsch. Har duschat, rakat benen och så, men ändå känner jag mig ofräsch. Liksom, det verkligen spöregnar ute, så jag har inte ens orkat torka/fixa håret. Det förstörs ändå såfort jag går ut och paraply hjälper inte. Så idag får jag nog faktiskt se lite ofixad ut. Alla har såna dagar ibland, jag har dom för ofta.

Idrott första. Beep-test, jag dör! Jag vill inte springa nåt sånt igen, det är bara jobbigt och pinsamt. Men så tänker jag på betyget och faktiskt springer, haha. Jo, eftersom det är det jag ska syssla med första lektionen så är jag faktiskt inte så pepp nu på morgonen. Jag vill bara lägga mig i sängen igen och somna om i några timmar. Så himla mysigt! Men nej..

Jag måste ta tag i saker

Tja bloggen!

Idag är det tisdag och imorgon är det onsdag. Då börjar jag 10 och har två lektioner på hela dagen. Otroligt skönt! Jag känner på mig att onsdagar kommer bli min favoritdag på hela veckan.

Vad har ni gjort idag då? Själv har jag varit i skolan. Bara haft hotell hela dagen så det är slappt. Men otroligt jobbigt att vi jobbar på datan hela tiden. Jag kommer ha fyrkantiga ögon efter dom här två åren.
Blev en liten sväng på stan efter skolan. Skulle köpa ett par ringar för mina fingrar ser så tomma ut, men jag hitta  ingen. Så jag får väl önska mig en tills jag fyller år, saker är alltid finare när man får dom än när man själv köper dom på något konstigt sätt. Eftersom jag inte hittade något jag ville ha så åkte jag hem. Och jag har helt seriöst suttit vid datan hela dagen. Bloggat, försökt fixa lite med designen osv.

Och nu borde jag faktiskt ta tag i min idrottsuppgift till imorgon, men jag orkar inte. Ska ta en dusch först och se om jag orkar efter, annars blir det imorgon bitti. Sånt funkar ju också :)

Augustifesten

Augustifesten började i onsdags och slutade i lördags, det är därför det har varit otroligt seg uppdatering. Men nu är jag ju iallafall inte lika upptagen längre och då har jag tänkt skriva om hela festivalen, när jag ändå, för en gångs skull, har tagit lite bilder ;)

Onsdag: Jag och Sofia drog in till stan på kvällen. Mötte upp Amanda och gick runt och kollade lite. Det var bara karusellerna som fanns då, så det var egentligen inget roligt. Så vi gick och satte oss på ett utecafé och åt lite mat, pannkakor. Inte så jättegoda, men vad gör man inte för vissa saker? Adam och Calle kom förbi lite senare. Sen följde jag med Adam hem, hade tänkt sova där. Men blev det så? Nae.

Torsdag: Skolan först. Efter skolan gick jag, Amanda och Sofia till Vasaparken där Tessan och Ida var. Vi satt där ett tag, sen gick vi hem till Amanda och fixade till oss. Sen tillbaka till Vasa och satt där tills RixFM började, vi ville ju vara längst fram, haha! Så vi satt där riktigt länge, från kanske halv två till halv sju. Oj, så ovärt! Men vafan, man hade inget bättre för sig. Det började tillslut, och här kommer lite bilder;

  
  
Innan, när vi satt i Vasa 



Sen började det - Ramsells, förband

 

Några dansare



Kim - jag har nuddat honom, wöhö!!!!!!! Vem är han?

  

Lili & Susie                          Janet                                   H.E.A.T



Andreas Johnsson

 

Agnes                                                              Måns

Och sen var Martin Stenmark och E.M.D med också. Men när Martin sjöng så var det för mörkt så det blev inga bra bilder och innan E.M.D skulle sjunga så drog vi, eftersom dom är så vädelösa.
Vi mötte upp Adam och Östa och Adam följde med mig hem och sov.

Fredag: Skolan. Hem och fixa sig och äta lite, sen tillbaka till stan med Sofia. Vi gick på marknaden, men det var så otroligt dåligt väder så vi stog under olika tak större delen av kvällen. Runt nio drog vi till donken och satte oss där. Eftersom Adam hade sagt att jag skulle få sova hos honom så var jag på stan, för Sofia skulle hem till Östa. För egentligen hade jag tänkt dra hem. Så vi skulle ta 10 bussen till dom, men precis när jag skulle gå på får jag ett sms där det står att dom inte är kvar dit jag skulle. Sofia går på bussen och åker till Östa och jag går kvar ute i regnet eftersom jag inte hade någonstans att ta vägen. Helt plötsligt träffar jag på några som tyckte jag såg lite ledsen ut så dom frågade om jag ville med till donken. Det kunde jag ju lika gärna göra, eftersom jag inte hade någon annanstans att ta vägen. Men när dom säger att dom ska träffa några där som jag inte tycker om så dissar jag dom. Ringer Adam som helt plötsligt har ändrat sig och jag får sova där. Han är påväg in till stan och jag väntar. Står och tjuter i en jävla trappuppgång tills han kommer. Vi går hem till honom och sover.

Lördag: Vaknar hos Adam och åker hem. Fixar mig och åker in till stan igen eftersom jag skulle äta med familjen. Vi äter på poseidon, sen drar jag iväg och träffar Sofia och Amanda. Vi går marknaden upp och ner. Jag gråter, för att Adam var helt konstig och jag fick panik. Sen gick vi och åkte en karusell som var skitläskig, man satt inte fast och jag trodde att jag skulle dö. Vilket inte hade gjort så mycket, eftersom jag mådde skit den kvällen. Efter det möter vi upp Östa och kollar på fyrverkerierna.



Vi gick drottninggatan upp och sen ner igen för vi skulle med tåget hem. På vägen ser jag Adam, men han ser inte mig, och jag börjar tjuta ännu mer för att han inte ens hörde av sig när han skulle ut på stan.
Sen tog vi tåget hem. Tjöt som ett as och somnade tillslut.

Och nu börjar jag gråta igen, för jag inser hur sjukt jävla dåligt behandlad jag blev av min pojkvän i två dagar. Men jag ska inte säga så mycket, jag är väl säkert likandan själv?
 

Jag räcker inte till

Jag kan inte vara två (tre, fyra, fem) personer samtidigt, det kan ingen, det är omöjligt. Så därför är det helt omöjligt för mig att jag ska va/bli som ni vill att jag ska va, när jag redan är som jag är.

Jag har på senaste tiden fått höra att jag ska klä mig på ett sätt, bete mig på ett sätt, va på ett sätt, prata på ett sätt. Visst, ni säger bara era åsikter, vad ni tycker att jag kan göra. Men fattar ni inte? Det är inte jag och det kommer heller aldrig bli jag. Jag är som jag är nu, jag tänker inte ändra mig för eran skull. När jag känner att jag har modet (ja, jag är rädd) då skulle jag kunna ändra mig. Men fram till dess fortsätter jag att va den jag är. Antingen accepterar ni det, eller inte. Det är helt upp till er.

Sammanfattning av sommaren '09

För att komma igång lite med bloggandet igen, gör jag en sån här. Kan alltid vara kul för er att läsa ;)

Gjorde du något i sommar som du aldrig gjort förr?
Ja, det gjorde jag säkert.

Dog någon som stod dig nära?
Nej.

Vilka länder besökte du?
Bara varit i Sverige hela sommarn.

Är det något du saknar sommaren 2009 som du vill ha sommaren 2010?
Sommar! Liksom, värme.. Sol, bad!

Vilket datum från sommaren 2009 var det bästa?
8 augusti <3

Största misstaget?

Jag har inte gjort ett enda misstag.

Har du varit sjuk eller skadat dig?
Nej, inte vad jag kan komma på.

Bästa köpet?
Måste väl va mobilen, typ. Eller, jag har inte köpt något själv.

Vad spenderade du mest pengar på?
Måste nog va mat. Nästan det enda jag lägger pengar på ;)

Gjorde någonting dig riktigt glad?
Någonting, säkert.

Vilka låtar kommer alltid att påminna dig om sommaren 2009?
Himlen är oskyldigt blå.

Var du gladare eller ledsnare i sommar jämfört med tidigare somrar?
Helt seriöst, ledsnare.

Vad önskar du att du gjort mer?
Umgåtts.

Vad önskar du att du gjort mindre?
Deppat.

Hur tillbringade du midsommarafton?
Först i Vånga med fam. Sen till mormor & morfar med fam. + kusiner med föräldrar. Efteråt hem till Sofia med henne, Adam och Östa.

Blev du kär i sommar?
Jag var.

Hur många förhållanden?
1.

Favoritprogram på tv?
Har faktiskt inte kollat så mycket på tv.

Bästa boken du läste i sommar?
Typ, i taket lyser stjärnorna.

Största musikaliska upptäckten?
Ingen aning.

Något du önskade och fick?
Adam... (:

Något du önskade dig men inte fick?
Vet inte.

Vad gjorde du första dagen på sommarlovet?
Va med Adam.

Finns det något som kunde gjort din sommar bättre?
Aa, det finns det verkligen.

Hur skulle du beskriva din klädstil sommaren 2009?
Förjävlig, as usual.

Vad fick dig att må bra?
Jag mådde inte så bra den här sommaren, men vänner, familjen, Adam bl.a.

De bästa nya människorna du träffade?
Det känns segt, men jag har inte träffat så mycket nytt folk.

Sommarens sötaste?
Alla jag känner.

Sommarens hetaste?
Samma.

Sommarens besvikelse?
Massa som svek, var dumma i huvudet och allmänt elaka.

Sommarens bästa?

Även fast sommaren har varit ganska dålig, så är det för mycket som har varit bra, så jag kan inte bara nämna något.

Sommarens snällaste?
Dom flesta.


Segt

Hej, jag suger på att uppdatera!

Idag är det augustifesten, imorn med. Det kommer bli asdålig uppdatering då med. Bara så ni vet.

Tja!

Första skoldagen

Godkväll!

Första skoldagen var väl helt okej, men ganska seg. Bara massa prat och papper - slutade runt halv tre. Då gick jag, Sofia och Amanda ner på stan och åt, tacos. Sjukt gott! Sen mötte vi upp Adam och vi tog tåget hem. Adam drog för nån timme sen och nu sitter jag här. Ska väl alldeles snart gå upp och lägga mig och se på One Tree Hill, min favoritgrej på kvällen!

Och btw, jag tror att hag ska börja mobil-blogga, tror ni det blir bra?

Idag börjar skolan

Hej och godmorgon!

Jag har fått turen att börja vid ett idag, så det blev lite sovmorgon första dagen. Eller iallafall till tio, men det är bättre än inget.
Idag börjar hur som helst skolan igen. Känns galet segt, men det kanske kan bli kul också. Man får ju träffa vissa saknade klasskompisar och det är ju alltid ett +.

För ett år sen var inte jag lika positiv till skolstarten. Jag skulle börja på kungsgård, jag var ensam, jag kände liksom ingen mer som skulle börja där. Jag hamnade i en klass jag ogillade redan första dagen, dom hade delat in klasserna efter betygen från 9:an och jag kom i den med dom som hade dåliga betyg. Dom flesta i klassen, förutom jag och kanske 2-3 till kände någon från klassen. Så att, aa. Det var hemskt. Jag ville bara därifrån. Jag grät på bussen hem och jag grät hemma. Dagen efter låtsades jag vara sjuk, men det lyckades inte. Efter två veckor, efter massa prat med mamma och pappa, fick jag byta skola. Jag hamnade på De Geer, där jag går nu.

Och man kan väl säga såhär. Hade inte jag gjort valet att byta skola, skulle mitt liv vara helt annorlunda nu. Jag hade inte känt en människa av dom jag umgås med nu. Så, jag ångrar inte en sekund att jag bytte skola :)

Rädsla

Jag måste erkänna det; Jag är mer rädd nu än vad jag någonsin har vart förut.

Jag lever

Jag tänkte bara berätta för er att jag lever och börjar blogga seriöst igen på tisdag, när skolan och allt har kommit igång.

Igår var jag iallafall på bio med Adam och sådär :) <3 Sommaren med Göran blev det. Rätt bra, jag skratta iallafall och det är väl huvudsaken när det är komedier? Då har dom nog lyckats.
Vi kom försent, vi fick gå förbi massa folk, jag trampa på alls fötter. Pinsamt, tur att det va mörkt.



Ikväll ska jag ha OTH-maraton med mig själv. Får se hur långt jag kommer. Jag behöver bara lite godis, sen klarar jag mig.

Puss!

När jag har tråkigt...

Berätta tre saker som människor skulle bli förvånade över att veta om dig?
1. Jag tror inte på ett "föralltid"
2. Jag har sagt "Jag älskar dig" runt 70 gånger i hela mitt liv
3. Jag är rädd för nästan alla djur

Vilken egenskap vill du helst se hos andra?
Snälla, roliga, omtänksamma, glada

Hade du något smeknamn när du gick i skolan?
Jag har kallats för Ano en gång i tiden ;$

Hur var du som barn?
Som alla andra barn, tjock och lycklig

Vad tycker du om fildelning?
?

Varför bloggar du?
För att det är ett bra sett att skriva av sig eftersom bdb har blivit helt B

Betyder kärlek mer för dig än vänskap?
Jag tycker det hör ihop
Liksom, jag har en viss kärlek till mina vänner och jag är ju samtidigt vän med min pojkvän

Vad kan man leva utan?
Döden

Vilket är viktigast hos din partner?
Ärlighet

Har du funnit Harmoni i ditt liv?
Va?

Hur ofta lagar du mat hemma?
Typ aldrig

Vad skulle du göra med ett friår?
Ta det riktigt lugnt, åka utomlands och bara chiiiilla

Vilket lands matkultur tycker du bäst om?
Thailändsk och italiensk

Hur svarar du i telefonen?
Hej're Angelica

Är du pinsam på fyllan?
Jag är förfan dum i huvudet

Vilken var din första konsert?
Jag kommer inte ihåg

Hur ser folk dig?
Absolut ingen aning, nånting bra hoppas jag

Människa som gör dig enbart ledsen?
Det finns faktiskt ingen

Människa som gör dig enbart glad?
Alltså, alla gör mig väl någon gång ledsen

Värsta känslan?
Typ, när man har blivit sviken

Favorit tv-program?
Just nu är det inget. Men Andra Avenyn och OTH är sjukt bra

Hur ser en perfekt ledig dag ut för dig?
Massa mys med vänner

När grät du senast?
Igår

Är du vidskeplig?
Jo, lite grann

Vad skulle du vilja ändra i ditt liv om du fick ändra på vad du ville?
Jag skulle lätt ändra på min blyghet, den förstör mer än vad man tror

Skulle du vilja vara med i kungafamiljen?
Jag vill vara prinsessan Madeleine, hon verkar härlig

Vad har du alltid velat göra men aldrig vågat?
Det är rätt mycket

Vart går din drömresa?
Vart som helst där det är varmt, utomlands såklart

Vem är ditt drömragg?
Frankenstein

När blir man vuxen?
När man klarar sig själv, tjänar egna pengar, har flyttat hemifrån, har jobb osv

Vill du säga förlåt till någon?
Ja

Vem är din hjälte?
Jag är min egen hjälte, haha

Vad tror du på?
Inte mycket

Vilken dokusåpa skulle du helst vilja vara med i?
Big Brother, lätt

Vad skulle du helst vara - snygg eller lycklig?
Lycklig

Vad är lycka?
Egentligen rätt mycket

Vilka personer beundrar du?
Alla som orkar med mig

Vem var din första kärlek?
Adam :)

Vem har makten i ditt liv?
Alla runt omkring mig

Har du någon dold talang?
Det har jag

Har du mobbat någon?
Joo

Vilket djur skulle du vilja vara?
En katt, nio liv är ju inte så dumt ändå

Har du någon fobi?
Hajar

Vad är det pinsammaste du gjort ?
Vet ni vad? Det får inte ni veta

Har du snattat någon gång?
Kanske, kanske inte

Svininfluensa på G?

Ahh!
Tänk om det skulle va så, vad gör man då? Dör man? Eller vad fan är det?
Jag har iallafall haft ont i halsen nu i lite mer än en vecka. Och nu har jag också börjat känna att lite feber är påväg och så är jag öm i hela kroppen. Liksom, jag gick av bussen förut idag och jag kände inte benen under mig, dom liksom försvann. Sjukt läskigt var det!

Försvinner inte det här inom några dagar, då vet jag inte vad jag gör. Jag är för ung för att dö!

Hos Amanda

(JAG MÅSTE BLI BÄTTRE PÅ ATT TA BILDER!)

Jag och Sofia drog ju som sagt till Amanda igår. Vi satt hemma hos henne ett tag sen drog vi till Poseidon, en grekisk restaurang, och åt lite mat. Kebabtallrik, haha. Känns väldigt grekiskt. Efter det så drog vi till Video West och hyrde ett par filmer. Sex and the City - the movie, the hottie and the nottie och festival + gräddfil och dipp. Vi promenerade hem till Amanda och fixade lite, sen började vi glo på den första filmen. När den nästan var slut kom Adam och hans vänner och hälsade på en snabbis. Dom drog och vi började se på den andra filmen, som var rätt äcklig ;S
Sen var vi väl rätt småtrötta, så att sängen var väl det bästa. Jag och Sofia snodde Amandas mammas säng medan Amanda fick sova på en förliten madrass på golvet. Jag känner mig ju så snäll! Men vi somnade iallafall.

Vaknade någon gång imorse. Åt lite frukost och såg på den sista filmen. Sen fixade vi oss lite och drog ner på stan. Åt lite grann och fixade lite annat..

Nu har jag typ nyss kommit hem och jag gör väl inte alls mycket. Har hört att Adam ska komma hit lite senare, så det är väl bäst att fixa sig lite nu :)

Puss!

Jag tror jag börjar bli sjuk

Godmorgon!

Vaknade för typ, nån timma sen. Helt seriöst, jag hatar att vakna så sent, hela dagen blir ju förstörd. Jag förstår mig verkligen inte på folk som kan sova till 4-5. Helt sjukt! Jag mår i vilket fall som helst inte så jättebra. Halsen dödar mig och jag sitter och svettas som ett as. Härligt? Nejva, snarare ofräscht!

Idag har jag hört små rykten om att det ska hittas på något tillsammans med Sofia och Amanda. Det hoppas jag verkligen, för det var så sjukt länge sen vi alla tre hittade på något. Vi har inte setts på hela lovet :O Så lite halsont och feber, om det nu är det, ska inte hindra mig från att träffa dom.

Nu funderar jag på att ta en dusch, fixa mig och allt sånt. Kan ju alltid vara bra att va förberedd...

<3

8/8-09

a <3

Helgen

Känner att det har varit lite dålig uppdatering nu under ett par dagar, men det är så att jag har varit ensam hemma nu sen i fredags och datan har inte funkat. Och laptopen har varit med mamma och pappa i husvagnen.

I fredags kom jag ju iallafall hem. Sofia kom hit lite senare på kvällen och vi pratade, som vanligt :) Och sen kom vi på en kanske inte så jättebra idé på något vi kunde göra, som vanligt. Den här gången gjorde vi bara chokladbollar, men vissa dagar kan det vara ännu värre. Då kan vi hamna nästan vart som helst. Hur som helst, hon sov här sen, vilket verkligen behövdes.

Igår (lördags), vaknade vi väl lite halvskapligt och åt lite frukost. Sen hade vi tänkt dra in till stan och bada med Viktor och Adam, men då var det stället tydligen äckligt, så dom kom hit och badade här istället. Lite halvfräscht, men rätt skönt. Sen gick vi hem, stannade och åt pizza på vägen och så hamnade alla hemma hos mig. Det blev någon halvdålig film på tv:n, nakenbad, spel och allmänt mys. Sånt tycker vi om! :)

Och nu är det söndag. Mamma och pappa är hemma igen och jag är riktigt glad. Jag ska precis äta och sen, vet ni vad jag ska göra sen? Nae, självklart inte. Men jag ska ta mig en riktigt lång dusch, det förtjänar jag!

Vill ni ha något roligt at läsa?

Då tycker jag att ni ska kolla in dom här bloggarna:

http://www.nbitchie.blogg.se

http://www.falsksanning.blogg.se

Två bloggar där det skrivs om storbloggarna här i bloggvärlden; Blondinbella, Kissie, Dessie, Paow, Gaybloggen, Rahlenfeldt (Krillebooi) osv. Dom skriver på ett roligt sätt, massa skvaller och sånt. Roligt om man inte har något att göra, som jag oftast inte har.

Värt att kolla in dom iallafall :)

Beslutsångest

Ska jag åka hem imorgon, eller ska jag inte?

Fördelar hemma:
* Hemma har jag vänner
* Min egen säng
* Missar inget kul, om det nu skulle hända något i helgen

Nackdelar hemma:
* Får va ensam igen
* Kommer inte kunna chilla lika mycket, på samma sätt

Fördelar här:
* Avslappnande, kan sola och ta det lugnt på ett annat sätt
* Alla snygga killar på stranden
* Mamma och pappa är här

Nackdelar här:
* Inga vänner
* Segt
* Jag längtar hem hela tiden

Alltså, vad gör jag? Jag får nog tänka lite på det, iallafall. Vart hamnar jag hemma? Har jag någon trevlig vän som vill sällskapa mig på nätterna? Det vet jag inte än. Men mormor finns som en lösning, som tur är. Ajja, jag brukar göra det bästa, så jag gör nog antagligen det nu med :)

Saker från marknaden

 
Okej, jag känner på mig att jag verkligen inte kommer använda dom där. Men jag är sån ibland, köper på mig massa skit som bara ligger. Har ett par liknande, gröna, utan glas och med ränder över hela, som också bara finns och aldrig används. Tur att dom är billiga.

 
Tja, jag känner mig som 5 år igen. Men det är det fan värt. För kossan var sjukt gullig, man kan liksom fälla ut den till en kudde. Och så har den typ sjukt härligt material, asmysig kan jag lova!

Cambilderna är rätt kassa, så det syns inte så jättebra. Men aa, grejerna finns hemma hos mig, bara att komma dit och kika ;)

Varmt och Skänninge Marknad

Fett varmt här och jag ska snart ut och sola! Nåt annat är ju rätt onödigt, eller hur?
Ajja, åt hur som helst nyss frukost. Wienerbröd och drickyoghurt, måste säga att jag kan vara riktigt onyttig ibland med. Angelica goes tjockis igen, typ. Men jag klagar inte, kan va bra att va lite tjock när jag ska tillbaka till skolsyster för vägning, så hon inte slänger in på mig på ett anorexiahem eller något liknande. Åh, jag hatar att folk ska bry sig så mycket om vad jag väger. Min kropp, det är jag som ska bry mig eller hur? Från och med nu skiter jag fullständigt i vad folk säger om den, sålänge det inte är något positivt, för sånt gillar jag! ;)

Skänninge Marknad igår då. Därför det inte blev någon uppdatering. Köpte lite grejer, typ 7 par strumpor, fula solglasögon som jag bara måste ha, preciiiiis som alla fjortisar. Wuhu, people kommer gillar mig nu! Och sen köpte jag en kossa-kudde. Jag vara bara tvungen, den var så sjukt söt. Bilder kommer lite senare..

För nu ska ju jag som sagt ut och sola.
See ya! 

Borta för en stund

Nu är jag i Vadstena. Jag orkade inte stanna hemma ensam mer, det var riktigt jobbigt. Med mat och allt sånt där, haha. Jag vet inte hur lite jag åt under förra veckan och det är ju inte direkt bra.
Eller aa, jag hängde mest med för att det är Skänninge marknad imorgon och på torsdag, så på torsdag åker jag troligen hem igen. För det suger rätt rejält att va här, ändå. Och åker jag inte hem så missar jag säkert nåt kul i helgen osv. Ni fattar mitt problem va?

Nu är det hur som helst mat. Får se vad som händer senare.

Puss!

Benjamin Button

Kom nyss hem från utebion och vad ska man säga? Den va värdelös. Vi kom dit runt 22 när den började och satt där i kanske en kvart, då drog vi ner på stan för att den var så dålig. Köpte en läsk på Donken och bestämde oss för att gå tillbaka. Var där ett tag till men såg typ inget, pratade mest. Så, filmen är verkligen inget jag rekommenderar. Verkligen inte!


Nästan klar

Nu är jag nästan klar med min fixning av mig själv. Ska bara platta till håret lite bättre, så att jag kan visa mig ute sen. Jag och Sofia ska nämligen iväg på utebio. Vi ska se på Benjamin Button. Ingen aning om ifall den är bra eller dålig, sånt som märks :) Utebion är väl egentligen inget kul, visar bara gamla filmer som hade premiär för ett halvår sen eller såna man aldrig har hört talas om. Men jag känner att jag måste gå på någon utebio iallafall, det kan ju vara mysigt liksom.

Och angående mitt inlägg jag skulle skriva idag; Det kommer antingen senare i natt när jag kommer hem eller imorgon när jag är framme i Vadstena. Bara så att ni vet. 


:D

Hehe, jag tycker om dig ;)


Seg morgon

Godmorgon!

Jag vaknade runt sju imorse, liksom vafan?! Första gången jag vaknar så tidigt på det här lovet, mycket illa. Lyckades iallafall somna om någon gång vid åtta och vaknade upp två timmar senare. Får inte jag mer sömn nu, kommer jag vara så gott som död när skolan börjar. Somnat runt två-halv tre och  vaknat runt åtta nästan hela lovet. Det är hemskt!

Nu sitter jag här, funderar på att ta en långdusch, raka mig och allt sånt där, så jag känner mig fräsch igen. Känns som att jag inte har duschat på en månad, minst. Usch och blä! Fast för tillfället luktar det mat i hela huset och jag är riktigt hungrig, så duschen får nog vänta ett tag till.

Och btw, lite senare idag, när jag är fixad och så. Kommer det komma ett inlägg, som inte så många vet något om. Så, kika in lite senare, om ni är nyfikna :)

Jag vet att ni vill veta

Namn - Angelica Gustavsson
Födelsedag - 24 september (Adam har lovat mig 3 grattis-kort, påminn mig om det)
Ögonfärg - Blå, skulle jag chansa på
Hårfärg - Fult
Längd - 166 cm
Högerhänt/vänsterhänt - Höger
Stjärntecken - Våg. Passar mig eftersom jag är beroende av vågar ;)
Skostorlek - 38
Är dina föräldrar skilda - Nej. Och dom är inte gifta heller

Favorit:
Sport - Tycker inte om sport, men friidrott är helt okej att kolla på
Helgdag - Fredag och lördag
Årstid - Sommar. Hösten kan också va mysig

Har du någonsin:
Varit kär - Ja
Blivit dissad - Ja
Föreställt dej ditt ragg naken? - Om jag har!
Skolkat - Absolut inte :)
Sovit utomhus - I ett tält
Sett en död människa - På film
Använt droger - NejnejNEJ
Retats - Sånt gör väl ändå inte jag?


This or that:
Cider/Öl - Cider. Öl är rätt så ganska blä
Pepsi/cola - Cola
Kärlek/sex - Sex funkar inte utan kärlek, men kärlek funkar utan sex, så kärlek
Jordgubbar/blåbär - Blåbär
Kött/veg - Får väl bli kött
Tv/film - Tv ibland, fiilm ibland
Gitarr/trummor - Gitarr!
Adidas/nike - Adidas
Kinesiskt/mexikanskt - Helst inget. Thaimat ska det va
Mtv/vh1 - Mtv

Senaste du:
Skrattade - Nästan nyss
Grät - Idag, när jag träffade mamma igen
Filmen du såg - Allt flyter
Drog ett skämt - Jag är rätt oseriös av mig, men folk förstår inte det, så jag måste nästan säga jämt
Sjöng en sång - Förut

Har du under den senaste månaden:
(augusti)
Druckit alkohol - Japp
Tagit droger - Verkligen inte!
Kysst någon - Mhm
Sovit tillsammans med någon av det motsatta könet - Ja
Sovit bredvid någon av samma kön - Nej
Haft sex med någon - Kanske
Badat utomhus - Nej
Bakat - Nope
Viljat dö - Haha, nej


Dom är tillbaka!

And so är jag!

Känner att det har blivit lite dålig uppdatering dom här 3 senaste dagarna. Men det är så det blir ibland, iallafall om man inte tar bloggen jätteseriöst.

Hur som helst. I fredags kom det lite folk till mig. Typ Adam, Östa, Calle, Emil, P och någon tjej. Lite senare kom också Sofias bror och 3 av hans kompisar. Typ Robin, Nicke och någon annan. Och ännu lite senare började det droppa in lite fler folk, men dom flesta tog samma buss till stan igen, typ 3-4 stycken stanna kvar iallafall. Tur det, haha :) Ajja, kvällen var väl ganska värdelös, fast jag hade ändå rätt kul vissa tillfällen. Och jag och Sofia badade i min pool, med massa folk runt oss som tittade, haha! Jag blev ju verkligen inte i puttad eller så. Jag som verkligen hatar att bli i puttad. Tur som fan att det var varmt iallafall.
Folk började dra sig härifrån med tio i ett bussen, förutom Adam som var snäll och stannade och sov här med mig :)

På lördagmorgonen kom Östa och Sofia hit. Hjälpte till att fixa i ordning lite och så. Var inte så mycket, typ bara alla chips som låg överallt på golvet. Sen tog vi bussen in till stan. Åt mat på donken och sen tog jag och Sofia bussen hem igen. Jag drog hem till mig och hon till sig. Jag städade ordning lite mer här, såg inte alltför fräscht ut egentligen kan jag lova.
Och helt plötsligt kom jag på att jag inte hade någon som kunde sova här, eller någon jag kunde sova hos. Förutom Adam då. Men han skulle göra nåt annat. Så jag fick panik och höll på att ringa hem mamma och pappa, men sen blev det inte så iallafall. Jag drog in till stan och träffade lite folk där. Det var tråkigt, vi bara stog där. Sen drog jag hem till min vän Adam och sov där. Så jag slapp sova ensam sista natten också.

Nu är iallafall mamma och pappa hemma och det är riktigt härligt. Jag ska för första gången sen i tisdags få lagad mat. Nu i veckan har jag bara värmt allt i micron och ätit kräm. Och ätit på stan. Så, det här ska bli riktigt gott. Jag är verkligen hungrig! Haha, fan vad illa det här låter. Det jag har längtat efter är mat, mammas mat. Som jag bara klagar på annars. Men nu, nu jävlar! Tacos blir det. Haha, jag håller på att dö av hunger nu.
Så nu är jag tyst och så hörs vi lite senare :)

(Och hela texten blev kursiv, ingen aning om varför, kom emot någon knapp bara. Gick tydligen inte att klicka bort. Bara så ni vet)



RSS 2.0