Massa jobb

Godkväll!

Har suttit i ett par timmar och pysslat med lite CV, personligt brev och ett par jobbansökningar. Eller, iallafall två. Och vet ni vart jag har sökt? På alla McDonalds som finns i Norrköping och på IKEA i Linköping. Ska nog fortsätta imorn, funderar lite på Kolmården faktiskt.
Jag hoppas verkligen jag får något utav jobben. Liksom, skolan är snart slut. Jag har fem studiebidrag kvar och sen får jag inte in några mer pengar. Jag känner verkligen själv att jag inte kan gå och be mamma och pappa om pengar längre, så ett jobb måste det bli!

Att fixa med allt det här tog visst längre tid än vad jag trodde, så nu är jag galet trött. Nu blir det en snabbdusch och sen ska jag sova. Ska upp tidigt imorgon.

Godnatt!

Tjejkväll

Hej på er!

Maten var riktigt god förut, det blev kycklingfilé med potatis och sås. Och plugga har jag också hunnit göra, gud vad jag är duktig!

Nu ska jag snart dra mig ner mot ica. Ska möta Sofia och Amanda där, så ska vi köpa med oss lite godis och ta med till Havin, där det blir lite myskväll.

Ni får ha en bra kväll!

Godmorgon!

Eller aa, lite sent kanske. Vaknade ju egentligen tjugo över sju.

Hur som helst, jag har fått i mig frukost och duschat. Nu hade jag egentligen tänkt sätta mig och plugga lite inför samhällsprovet som jag har på måndag. Mycket behövligt, eftersom jag kommer va ganska upptagen hela helgen. Men så ringer pappa och undrar om jag vill komma till Strömporten och äta mat. Jag är inte alls sugen på att ställa mig och laga mat, så självklart vill jag det.

Bussen går om en kvart, får hoppas att jag är tillbaka rätt skapligt så att jag hinner plugga lite.
Hörs sen!

Nyårslöften

Haha, jag skulle ju skriva mina nyårslöften dan efter nyår. Men blev det så? Nae, självklart inte! Jag skyller på att jag var så trött dagen efter och sen på söndagen fick jag maginfluensa och då va jag inte direkt sugen på att sitta vid datan. Och sen har jag bara skjutit upp det, men här kommer dom tillslut:

1. Jag ska börja träna, mer seriöst. Minst en gång i veckan till att börja med, och sen ska jag börja träna själv med. Kan ingen träna med mig, så ska det liksom inte hindra mig från att träna!

2. Jag ska börja umgås mer med folk. Istället för att dra hem efter skolan och bara sitta och glo eller sitta vid datan, så ska jag hitta på saker.

3. Jag ska sluta bry mig så mycket om vad folk säger. Eller alltså, det är svårt att förklara. Självklart ska jag bry mig om vad folk säger till mig. Men nu om nån säger något dåligt om det jag säger eller gör, så kan jag må superdåligt över det verkligen. Så jag ska försöka koppla bort det och göra saker som jag vill utan att må dåligt över det.

Ja, det va väl dom jag hade just nu iallafall, som jag tycker är viktigast.

RSS 2.0