Lite nytt

Hej!

Här har jag inte hängt på ett tag märker jag. Men jag hade det hur som helst bra på kryssningen jag var på, för ca 2 veckor sen (såg att jag hade skrivit att jag skulle skriva om den när jag kom hem).

Kan berätta lite om helgen nu iallafall. Helgen har varit sjukt härlig.
I fredags åkte jag och några till från hotellen till Linköping/Mjölby för att hälsa på våra praktikplatser vi ska ha där. Jag hamnade på tropikhuset, himla mysigt ställe verkar det som!
Efter det drog jag mig in mot stan och folkparken för att fira Amanda. Vi åt lite och sen hängde vi på Trägår'n på kvällen. 

Igår var det valborg. Bra start på dagen med sol, men runt tre var det inte alls skönt längre. Både regn och massa blås, usch! Åkte iallafall in till stan för lite grill och chill i folkparken. Var typ halvsjuk, så när dom andra drog till Puls satte jag mig på tåget och åkte hem. Men inte gjorde det mig något, för jag hade ändå haft det så himla trevligt innan!

Och idag är det söndag. Åkte in med mamma till stan förut och fick hem en bikini och (antagligen) mina studentskor.

      


Just nu sitter jag här och taggar inför praktiken imorn. Jag börjar klockan elva, men jag ska vara i Linköping runt tio någon gång har jag tänkt, eftersom jag inte vet vart jag ska. Jag hoppas det ska gå bra!

RSS 2.0