Nervös!

Hej bloggläsare :)

Sitter här, har nyss käkat glass och kommit på att jag har blivit sådär äckligt fet. Usch!
Praktiken idag  var inget vidare, det känns som att jag bara äter där hela tiden. Och äter jag inte, går jag och längtar efter att få äta. Är inte där alls länge heller, från åtta till ca tolv. Bara onödigt att gå upp då, helt seriöst.

Hur som helst. Ska snart gå och duscha, för ikväll drar jag iväg på sommarjobbs intervju. Känns inte sådär jättebra faktiskt, liksom, vad fan ska jag säga? Men jag hoppas verkligen att det löser sig och att jag får det där jobbet, det behövs verkligen.
Ska hinna med lite plugg innan jag åker iväg, så ska sätta igång med det nu.

Hej!


Hur svårt kan det va?

Jag vet inte vad jag vill, vad jag känner, vad jag tycker eller vad jag tänker längre.

Livet är för komplicerat.

Gryyyyyymt

Tja läsare!

Jag är nog ändå tjejen som ska börja prioritera bloggen lite bättre. Men jag är också tjejen som är så grymt upptagen hela tiden. Status på mig! Ironi. Får faktiskt se ifall jag börjar ta bloggen lite seriöst. Känns som jag skriver det i varje inlägg men ändå händer det inget, det måste ju ändå betyda något?

Men jag är cool, yes! För vet ni? Jag tar en spontan-trip till Götet på lördag. Drar sju, kommer hem halv tio. Jag är taggad, pepp, aa, allt man kan va. Tror jag iallafall. Har inte riktigt tänkt att det kan bli tråkigt. Kanske ska börja tänka så, så jag inte har för stora förhoppningare. Jag vet inte. Skit samma, det blir som det blir. Bra sällskap har jag iallafall ;)

Hej!

Så himla härligt att mina besökare har stigit när jag inte har uppdaterat på en vecka. Man kan ju undra varför?

Jag lever iallafall, glömmer bort bloggen ibland bara och ibland orkar jag helt enkelt inte. Men till skillnad från Dessie, så bloggar jag inte för att tjäna pengar, jag bloggar för att jag vill :)

Hur som helst, har bara varit på praktiken den här veckan än så länge. Det är faktiskt segt, vi gör typ inget. Det är ju inte så många som bor på hotell nu liksom. Är en annan praktikant där nu med, så allt går mycket snabbare. Slutar därför mycket tidigare och det är ju skönt, men jag vill verkligen inte va ensam. Så både idag och igår gick jag på stan efter. Idag fick jag med mig en leopard mönstrad cardigan och lite underkläder hem, faktiskt riktigt fint. Kanske slänger ut någon bild på bloggen senare, men jag tror helt ärligt inte det. Bilder är inte min grej, ni får klara er med en blogg utan bilder. Puss!

Sista dagen

Vi har åkt färdigt för det här året. Känns inte så bra, det var roligare än vad jag trodde att det skulle bli. Nu håller jag på att packa lite, för imorgon vid tio åker vi. Det ska bli så himla skönt, jag får träffa Adam igen! Men jag vågar inte hoppas på så mycket. Sist vi var bort från varandra gick det ju inte så bra, om man säger så.

Iallafall, mamma har tagit massa bilder med sin kamra. Det kanske kommer en såkallad "bildbomb" när jag kommer hem. Ska kolla lite hur bilderna ser ut bara.

Vi hörs!

This time

Märkte precis att jag inte har skrivit på en vecka och det är ju inte så bra. Tänkte uppdatera er lite om nuläget:
Just nu är jag i fjällen. Jag kom hit igår. Har åkt skidor både igår och idag. Backarna är bra och vädret har varit riktigt fint idag!

Idag är det också Adam's och min sju månaders dag.
Jag älskar dig <3

Första praktikdagen

Wow, nu har jag äntligen kommit in på bloggen. Datan krånglar som tusan och den är jätteseg. Usch!

Första dagen på nya praktiken är iallafall avklarad. Tyvärr så har jag hamnat i Linköping, så det blev en väldigt tidig uppstigning idag. Klockan fem ringde klockan. Så jag har nog sett allmönt död ut idag, gått runt och gäspat och haft mig. Sånt uppskattas inte av dom man har praktik hos, det vet jag, men vad ska man göra?

När jag ringde i torsdags sa min handledare att det skulle bli två korta dagar, dom här första. Men det kan jag inte riktigt hålla med om. Började med att jag skulle ställa ordning bord och stolar till en middag i helgen för 170 personer. Så aa, jag har gått och burit 170 stolar och lyft x antal tunga bord. Min rygg klarar inte av sånt, jag känner redan av det.

Men iallafall, det va väl det jag fick göra större delen av dagen. Jag klagar inte, för jag tyckte om hotellet. Personalen där jag är verkar superhärlig, verkligen, och jag känner att jag kommer trivas. Nu behöver jag bara "lämna blygseln hemma", som Sofie säger, så kommer den här praktiken gå alldeles utmärkt :)

RSS 2.0