Är.Helt.Död

Gårdagen blev riktigt mysig. Jag var lite småsur, så "småsur" att jag till och med satt i badkaret och sa att jag aldrig mer tänker duscha där, att jag hatar deras duschar, haha!

Hur som helst, idag fick jag för första gången sen skolan började i måndags gå upp riktigt tidigt. 06.30 var klockan satt på och alltså, det var ju inte direkt höjdpunkten på dagen om man säger så. Har verkligen varit hur seg som helst idag, så efter skolan åkte jag nästan direkt hem. Blev ett litet stopp på Espresso House för en frapino med Sofia och Amanda först bara :)

Nu väntar jag bara på att Fångarna på fortet ska börja, för det är ett måste att se på. Sen blir det duschen och efter det sängen. Blir en lika tidig morgon imorn, usch!


Vad gör man idag?

Hej alla!

Det är söndag och söndagar är väl inte direkt favoritdagen på hela veckan. Men jag har haft en bra helg, det har jag! Eller aa, fredagen var ingen höjdare kanske. Alla va upptagna, så jag hade ingenting att göra verkligen. Jag köpte massa godis och låg och mös framför tvn hela kvällen.
Igår var det 40-års fest hemma hos fam. Pettersson, så dit drog vi. Åt lite, pratade lite, sen cyklade jag och Erica hem hit och bara pratade. Så himla härligt! Såg också lite på Bröllopsfotografen innan hon cyklade tillbaka hem.

Och idag är det ju som sagt söndag. Jag åker hem till Adam om ett tag och myser lite med honom. Perfekt söndag om man frågar mig!

Dags för skolan

Godmorgon på er!

Bussen kommer om ca 5 min, så jag ska alldeles snart gå ut. Börjar väldigt sent på onsdagar, kvart i ett, men vi åker in lite tidigare för att få oss lite mat.
Ska till Adam efter skolan, så antingen hör vi där, eller imorgon när jag är hemma.

Ha det så bra!

Tillbaka till verkligheten

Hej!

Hur mår ni? Själv mår jag sådär. Har nästan precis blivit frisk från feber och nu har jag fått en ögoninfektion, så jag har precis slängt alla kläder, handdukar och örngott som jag har användt den senaste tiden, i smutsen. Det är rätt roligt, eller roligt och roligt, jag vet inte vad man annars kan säga. Men såfort jag blir sjuk, så måste jag typ sanera hela mitt rum, pga att det oftast är så konstiga sjukdomar!

Hur som helst. Idag började skolan igen. Jag vet inte om det va kul eller tråkigt att komma tillbaka, men det va iallafall väldigt segt. Eller jag va väldigt seg. Vi fick ut vårat nya schema och lite annan info, sen var det bara att åka hem. Jag är så himla trött. Det kommer nog ta ett tag att komma tillbaka till "skolrutinerna" igen. 

RSS 2.0