När helgen är över

Sådär, nu är allt firande över och det är redan måndag. Helgen går så fort. Men om bara 5 dagar är det kalas igen, och då är det jag som fyller år!

Har egentligen inte tid att sitta här för snart går bussen. Börjar skolan tio i två, så nu måste jag skynda mig.
Ha en bra dag!

75-års kalas!

God eftermiddag!

Jag är just nu i full fart med att städa mitt rum. Det ser förjäkligt ut och jag fäller massa hår, så det ligger hår på hela golvet. Usch! Så det var verkligen behövligt just nu.

Som jag skrev igår så ska jag på kalas idag. Farfar fyllde nämligen 75 igår. Grattis! Så att om några timmar ska jag dit, så när jag har städat klart rummet så blir det nog mest massa fixande hela dagen.
Tror därför uppdateringen kommer bli ganska kass idag, kanske kommer något senare ikväll.

Om inte, ha en underbar dag!

Today I don't feel like doin' anything

Hej!

Ledsen för ingen uppdatering, men jag har inte hunnit idag. Har varit i skolan, på stan, övningskört och massa.
Nu är det dags för Idol. Sen fortsätter kvällen med massa tv-mys med mamma och pappa. Skönt det, för både imorgon och på söndag är det kalas.

Nu börjar Idol!


15e september

Godmorgon!

Det blev en riktigt mysig kväll igår. Men inte på O´learys som jag sa, utan vi gick först till Munken och sedan vidare till Maneza. Tyvärr går ju vårat sista tåg hem klockan 23.00 på vardagar, så det blev en tidig kväll. Men det gjorde inte så mycket iallafall :)

Vaknade alldeles för tidigt idag, så jag har varit uppe sen halv nio. Men det är först nu jag ska ta tag i någonting. För nu ska jag nämligen baka cheesecake! Har aldrig gjort det förut, så jag får hoppas att det går bra.
Förhoppningsvis blir det träning lite senare idag, så jag kan träna bort allt jag äter upp nu, haha!

Tonight

Hallå där!

Fick ett sms från Erica tidigare idag då hon frågade om jag ville följa med till O'learys ikväll, självklart ville jag det! Så nu håller jag på att fixa mig lite, för att snart kunna sticka iväg till stan.
Tyvärr har jag fått urinvägsinfektion (ringde vårdcentralen förut idag) så nu gåt jag helt plötsligt på tabletter. Så jag vet inte om det blir någon cider/drink för min del, men att umgås är ju alltid trevligt :)

Hoppas iallafall på en kul kväll!

Ett litet tips

Jag tänkte tipsa er om ett läppsyl som ska göra läpparna större. Det heter Proclé Lip Volume with Collagen. Jag köpte den på Style by Tyra i Norrköping, men den finns även på hennes hemsida under kategorin "Smink". Kostar endast 35 kronor!

Nu vet jag inte riktigt om den fungerar, eftersom jag köpte den igår. Men helt seriöst så känns det faktiskt som att mina läppar har blivit större. Inom några dagar borde jag kanske märka om den har gjort någon skillnad.

Jag tänkte även varna er om att det gör väldigt ont på läpparna (går över efter ca 5 min, på mig). Så om ni är känsliga av er så är det här nog ingenting för er.


Back on track

Verkar som att jag har haft en liten bloggpaus här, varför vet jag inte. Har nog bara inte haft lust. Men nu ska jag iallafall försöka, får se hur länge det håller.

Vad har hänt på senaste tiden då?
Ingenting egentligen. Hänger mycket hos min jobbcoach, försöker få ett jobb. Har också börjat skolan igen. Känns lite lustigt eftersom jag tog studenten innan sommaren. Men jag pluggar just nu på Komvux, läser engelska B, för att kunna plugga vidare till nästa höst om det helt skulle skita sig med jobb. Så det är väl det mest speciella jag sysslar med just nu.

Nu ska jag iallafall fixa iordning mig. Ska snart åka hem till mormor och morfar för att luncha lite där. Sen får vi se vad resten utav dagen har att bjuda på!

RSS 2.0