18 jäkla år!

Jag måste börja med att säga grattis till mig själv. Grattis Angelica! Så, då var det sagt. Idag är det äntligen min tur. Och jag menar verkligen äntligen!
Fixar mig lite just nu, måste nog fixa håret lite bättre. För när man fyller 18 är det väl ändå utgång som gäller? Det blir det iallafall för mig, med bästa tjejerna. + lite bowling innan det.
Kommer förhoppningsvis bli kul. Fast, som man brukar säga, man får det vad man gör det till! :D

Idol

Är väldigt trött och ska alldeles snart gå och sova, måste bara uppdatera lite först.

Idol 2010 har dragit igång, och självklart kollar jag. Det har hittills faktiskt varit rätt många bra med. Idag fick jag sällskap utav Erica när jag kollade och det va mysigt. Skönt att bara träffas någon gång sådär ibland, men inte göra något speciellt. Sånt tycker jag om!

2 september

Godmorgon på er!

Är ledig idag, men det känns ändå skönt att vara uppe rätt tidigt. Idag ska jag åka in till stan och möta upp Isabelle och Amanda, och vi ska ta en dag på stan. Jag behöver köpa presenter, dom behöver köpa presenter, så det är helt perfekt.
Efter det blir det träning med Amanda. Vi ska testa på Aerobics Dans, det kommer bli kul! :)

Godnatt

Tänkte mest skriva ett "godnatt-inlägg" för att uppdatera lite. Hur kul?
Cyklade iväg till Erica förut, lagom till Fångarna på fortet började. Finalen och allt. Handbollslaget vann över Fortets mästare, det låter ganska roligt tycker jag. Iallafall, vi såg på det, drack te och pratade. Mys ♥

RSS 2.0