Snart är tvåan slut

Hej på er!

Vilket skönt väder det är idag, håller ni inte med? Ändå sitter jag här inne och pluggar! Kan inte förstå varför vi har så himla mycket till näst sista veckan, 2 redovisningar, ett prov, 2 svenska-inlämningar, en turism och rese-inlämning, + att jag måste göra klart frågor i turismen och lämna in med. Men när allt det här är gjort, när den här veckan är avklarad, så jäkla skönt! Det kommer inte bli något mer då, då är jag klar. Nästa vecka på torsdag tar jag sommarlov, åh!

Men hur som helst, där är vi inte än. Nu ska jag iallafall gå och duscha. Och på tal om plugg, imorgon ska vi hålla en guidning för hotellklasse. HJÄLP!!!!!! Nej, men det kommer bli kul :D

Jag är frisk!!!!

Eller nästan, halsen är inte riktigt bra än. Jag har inte ont, men jag är hes. Fast hes är väl ingen sjukdom, inget som smittar?

Hur som helst, eftersom jag är frisk, så blir det gymnasieslaget idag! Kommer nog bli riktigt kul ändå, för många tar det på så himla stort allvar och det är väldigt kul att se, haha.

Ska ner och äta frukost nu, sen tar jag åtta bussen till skolan.

Godmorgon!

Är hemma idag med, men idag är iallafall febern borta. Nu är det bara lite halsont och förkylning kvar. Så imorn blir det skolan, om jag inte helt plötsligt skulle lyckas få tillbaka febern.

Idag då? Vaknade halv åtta, gick ner och drack en kopp te med mamma. Sen har jag bara kollat på lite film och sådär. Hade tänkt sola, men nu har ju solen tyvärr försvunnit, så det går ju inte. Får hoppas att den kommer fram snart igen. Under tiden funderar jag på att gå ner och fixa någon mat. Hoppade frukosten idag och börjar bli lite hungrig nu, även fast jag inte direkt är sugen på något. Konstigt det där.

Nu kom visst solen fram igen, så springer ut istället för att fixa mat. Sitter redo med bikinin här!
Vi hörs :)

Sjuk och jävlig

Hej!

Tänkte passa på att uppdatera lite, nu när jag är sjuk och bara sitter hemma, orkar knappt röra på mig och allt sånt. Kände att det börja klia lite i halsen igår och inatt blev det tydligen värre. Har kräkts två gånger pga halsont och huvudvärk. Tur att det inte är maginfluensa iallafall, det hade jag aldrig klarat av just nu! Tyvärr är jag en sån, att när jag väl blir sjuk, då kan det hålla i sig och alla möjliga sjukdomar kan ploppa upp. T.ex. nu, har haft ganska ont i örat inatt, så det skulle absolut inte förvåna mig om jag åker på en öroninflammation med.

Febern måste iallafall ha försvunnit till på fredag, för då är det gymnasieslaget, vilket inte får missas!

Minneskonsert igår

Igår var Bob Marleys årliga minneskonsert här i Skärblacka och jag var självklart där! Fint väder, bästa vänner och bästa pojkvän. Mer underbart kan det väl inte bli?

Nu ska jag borsta tänderna, fixa till håret och packa väskan. Sen drar jag hem till Adam för lite söndagsmys där ♥

Ommöblering pågår

Hej!

Jag har tagit en paus från städandet av mitt rum. Just nu går jag igenom min tidningshög och det var jobbigare än jag trodde. Har tänkt städa ut alla lådor, hyllor, aa, alla ställen det finns grejer på innan jag börjar flytta runt. Kommer antagligen ta hela kvällen, men det gör inget. Har inget bättre för mig. Och vill jag ha ett fint rum får jag ta den smällen.

Måste iallafall vara klar vid åtta, för då börjar Talang och det ska jag se på. Fast jag har ändå tre timmar på mig. Jag borde hinna och hinner jag inte får jag fortsätta inatt, efter American Pie som jag också ska se.

Ni får ha en fortsatt bra kväll hörrni, så får ni antagligen se lite bilder imorn :)

Promenad med Malin

Kom nästan alldeles nyss hem från en promenad med Malin. Det va riktigt härligt att få komma ut och röra på sig lite. Och det va riktigt härligt att träffa henne och prata med. Det är så skönt, man kan verkligen prata om allt med henne. Gammalt, nytt, bra, dåligt. Allmänt skitsnack. Vi gick ju i samma klass 7-9an, så det finns ju alltid mycket gamla minnen att prata om :)


"Dom är ju nästan nakna"

Har precis kommit hem från stan. Var och kollade på när pappa, Daniel och några utav Malins kompisar sprang Grabbhalvan, med mamma och Malin. Det var riktigt kallt, men skönt att komma ut lite. Stanna till en sväng på Mc Donald's när vi åkte hem och köpte lite glass, riktigt gott.

Nu är det plugg och duschen som väntar innan jag får krypa ner i sängen. Imorgon har vi sovmorgon igen, börjar kvart i tio istället för halv nio. Mycket skönt!

Plugg är bra för...prov?

Nej, usch och fy! Har ett samhällsprov imorgon och jag måste verkligen plugga, men jag kan inte. Det är tråkigt och jag lär mig inget. Skulle vara så himla mycket bättre om allt handlade om typ, jag vet inte, men kanske godis? Tänk och sitta och läsa om godis varje gång man pluggar och sen känna sig så himla duktig för att man inte äter godis. Då får man ju en belöning på samma gång, så himla bra!

Men det vore bara mycket bättre, nu är det inte så. Och nu måste jag plugga. Går provet totalt åt helvete imorn, skyller jag på att det inte handlade om godis. Bra!

Sovmorgon

Hej på er!

Jag är fortfarande hemma, har inte börjat skolan än. Eller egentligen har jag ju det, började tio över åtta. Men skulle bara ha den lektionen fram till tjugo över nio, sen ha hål fram till tjugo över tolv. Så jag, Sofia, Isabelle och Amanda tog en sovmorgon idag, väldigt skönt.

Så om tio minuter ska jag gå ner till bussen och åka till skolan, sen har jag två lektioner och då är det dags och åka hem. Och då, då måste jag plugga massa. Har prov imorgon och än sålänge kan jag tja, ingenting! Så det är dags att börja.

Godmorgon!

Klockan är ca halv nio. Idag börjar jag tjugo över tio och jag har vart vaken sen kvart över sju. Känns bra, väldigt bra. Anledning? Jo, jag sover hos Adam och han kan inte vakna av ett alarm?, så hans mamma måste stå och knacka på dörren. Sånt vaknar ju inte jag av, eller så.

Hur som helst. Min klocka ringer om ca 5 min och då ska jag gå upp och fixa mig. Klä på mig, sminka mig, äta och sådär. Sen ska jag också försöka hinna med en annan sak, som jag hoppas Adam blir glad över. Jag blir glad över det iallafall och det är väl kanske huvudsaken..

Vi hörs sen!

Biljävel!

Gårdagen blev som planerad. Dusch, sol och Adam. Även lite övningskörning klämdes in på schemat. Och oj, det gick inte så bra! Eller i början kunde jag iallafall starta, men tillslut hoppade bara bilen fram. Växla, koppla, gasa och bromsa gick inte heller så bra. Jag fick ont i fötterna och ryggen. "Jag vågar inte", "Jag kan inte", Jag vill inte!". Så lät det rätt mycket i slutet.

Nja, jag känner att det är ett ganska bra tag kvar till körkortet. Men jag är nog iallafall på väldigt bra väg iallafall, skulle jag tro, haha!


Godmorgon!

Vaknade för en halvtimme sen kanske och så länge har inte jag sovit på riktigt länge, så det va otroligt skönt!

Planer för idag? Ska alldeles snart hoppa in i duschen, raka mig och allt sånt som hör till. Om vädret fortfarande tillåter, ska jag sola en liten stund när jag är klar. Sen kommer förhoppningsvis Adam hit, eller så kommer jag till honom, så då tillbringar jag resten utav dagen med honom. En perfekt söndag, med andra ord! 

Valborg

Det var valborg igår. Jag och några stycken hade egentligen tänkt åka iväg och grilla, men tyvärr blev det inte så. Dels pga vädret och dels pga för lite folk. Istället gick jag, Sofia och Amanda till Världens bar och åt lite mat och snackade allmänt skit. Maten var ingen höjdare direkt, men annars var det mycket trevligt!

Vid kvart i åtta tog jag bussen hem till Adam. Vi såg på tv lite och sen gick vi till Rambodal och kollade på brasan och lite fyrverkerier. Mycket mysigt!

Sammanfattning; Helt okej bra valborg!

RSS 2.0