Katastrof!

Har inte bloggat på jag vet inte hur länge. Men jag satt faktiskt igår och tänkte lite på det och jag känner att det inte är kul längre. Ingenting är kul om man inte själv är kul. Jag ska fixa till mitt liv lite, sen kanske jag kan börja skriva igen. Får se. Fram till dess kommer det iallafall va lite liknande det som är nu. Inte direkt något att se fram emot, men jag har mina trogna läsare iallafall. Ni sviker mig aldrig, jag vet det!

Tråkigt

Hej bloggen!

Sitter nu här och pluggar samhäll, har gjort det i två dagar nu och imorn är det äntligen över. Om jag inte får omprov.. Men det har faktiskt börjat fastna allt mer, så ett IG har jag väl inte direkt räknat med.

Igår fick jag förresten träffa Adam, bästa Adam! Hade inte träffat honom sen i lördags, så det var riktigt härligt :)

Jag är så trött på det här!

Sitter här och pluggar samhäll. Det går verkligen skit, jag kan ingenting. Jag förstår verkligen inte varför vi ska lära oss det här, vi går ju ändå HR. Riksdag & regering + Hotell & Restaurang = hur fasen går det ihop?
Jag vill bara träffa Adam, men pga det här dumma provet som är på torsdag, kan vi inte träffas förrän då. Det är hemskt, det är nästan hela veckan. Och jag som verkligen behöver prata. Åh!

Paradise Hotell ikväll klockan 22, iallafall något att se fram emot.

Opepp

Inte förrän nu har jag orkat mig upp ur sängen. Alltså, jag förstår inte hur man kan va såhär opepp och trött. Jag har så himla ont i magen, jag mår illa, ont i huvudet. Jag skulle bara vilja gråta, gråta ut allting, men jag kan inte ens det.

Egentligen har jag massa plugg. Har ett samhällsprov på torsdag om riksdag, regering, EU och sånt där. Men det låter inte det minsta härligt och jag kan verkligen ingenting. Så självklart kommer det skjutas upp till sista dagen. Jag har aldrig fått IG på ett prov på gymnasiet, men någon gång måste väl vara den första, eller?


En orkeslös Angelica

Jag vaknade för rätt många timmar sen, men jag har bara legat här sen dess. Jag har verkligen ingen ork till något annat.
Jag stannar här hela dagen, så vill ni mig något vet ni vart jag finns, haha ;)


Det blir alltid värre framåt natten

Jag mår inte så bra just nu. Varför vill jag inte gå in på just för tillfället, men som sagt, jag mår inte bra.
Någon som vet om man kan sjukskriva sig från skolan?


Ny kategori

La precis dit en ny kategori, "Hockey". Det är många utav er som inte vet, eller nästan alla, att jag faktiskt gillar hockey. Norrköping har, precis som alla andra städer, ett hockeylag och det heter Vita Hästen. Jag var och kollade på dom matcherna rätt mycket för två år sen, jag missade ingen match liksom. Annat folk som var där började till och med känna igen mig och skriva till mig på typ bilddagboken, "Är inte du bruden som brukar va på Hästen matcherna?" och liknande.

Jag slutade tyvärr gå på matcherna när min favoritspelare Einar blev petad från laget och började i något lag i Linköping. Egentligen var det inte bara han som försvann utan nästan hela laget, så jag tappade liksom lusten att gå dit. Nu är det kanske 6 spelare som var med från början som är med. Men jag ska ge det en chans, jag tycker ju att det är kul.

Jag var där idag och kollade på östgötaderbyt, Mjölby HC - Vita Hästen. Faktiskt en riktigt spännande match, även fast Hästen vann med 6-1. Fast jag gillar när det händer lite mer saker, inte att dom vinner sådär lätt. Men ska inte klaga, en seger var faktiskt rätt behövligt just nu.


Lika jobbigt varje gång

Tja bloggen!

Sitter just nu här i min ensamhet och läser mina favoriter, bloggarna. Åh, jag skulle inte kunna klara mig utan dom! Fast egentligen måste jag gå och duscha nu, så jag har verkligen ingen tid alls till att läsa bloggar. För jag ska på hockey. Sånt är alltid mysigt, jag gillar faktiskt hockey. Och jag gillar Brynäs IF. Nu har ni alla lärt er något nytt.

Hade tänkt skriva lite smått om praktiken. Igår var min sista dag och jag kände att det skulle bli jätteskönt. Men när jag drog därifrån när dagen var slut såm vart känslan någon helt annan. Liksom, jag har varit där i 9 veckor och jag har verkligen trivts. I början tyckte jag att dom var helt konstiga, men sen insåg jag att många utav dom hade samma humor som mig. Och hur stor chans är det? Jag kommer verkligen sakna stället, eller iallafall människorna och frukosten. Frukosten! Tänk er hotell frukost två dagar i veckan i 9 veckor. Inget jag tackar ni till iallafall.

Och igår när jag skulle dra, när jag gav fram min blomma som tack för att jag hade fått vara där och jag fick värsta kramen.. Alltså, nej. Jag tycker verkligen inte om att säga "hejdå".

Fast nu är det bara att se fram emot i vår, då förhoppningsvis Nyköping väntar. Jag och Sofia ska dit då, det ska vi verkligen!

Pojken som kallades det

Sitter just nu hemma hos grannpojken Oscar (Adam) och väntar på att han ska bli färdigklippt. Sen om vi hinner ska vi nog dra in till stan och äta lite och sen dra hem till mig. Ganska mysigt sådär.

Egentligen måste jag nog plugga nu, men jag har verkligen ingen ork. Provet verkar dessutom enkelt. Fast sådär är det alltid, när man känner att man kan provet, då går det åt helvete. Så att det blir väl lite plugg hemma sen och sådär, inte det minsta kul.
Fast One Tree Hill uppskattas och det blir det iallafall.

Ajja, ska börja packa ihop mina grejer nu, så får jag se om vi hinner med bussen som går fem över halv.
Tja sålänge!

En liten uppdatering

Vrålkass uppdatering kan jag tycka och jag vet att ni tycker samma sak, men ni vet vad jag har sagt!

Åkte iallafall till Adam i lördags, efter att jag hade gått på stan och hittat en jacka. Vi hade det sådär mysigt som bara vi kan ha, sådär mysigt som gör mig alldeles glad, så glad att jag nästan kan ligga och gråta. Jag tror ni fattar.

I söndags blev det 3 månader igen och dagen firades med massa fika eftersom det var fars dag. Först äppelkaka hemma hos farmor och farfar, sen massa bullar, kakor, tårta hemma hos mormor och morfar. Sånt tycker jag om, även fast jag inte borde.

Idag är det måndag, imorgon är det min sista dag på praktiken. Jag har köpt med mig en fin blomma dom ska få imorn. Jag kan vara snäll när jag verkligen vill. Och jag kommer verkligen sakna stället, det kommer jag :(

Godmorgon

Jag vaknade för en timme sen och trodde då att klockan var lika mycket som den är nu, alltså tjugo över tio, för jag hade inte ställt om klockan i rummet än. Usch, jag gillar verkligen inte när det blir så!

Ska alldeles snart ner och trycka i mig en frukost och sedan blir det fix och stan. Jag måste ha en ny jacka och imorn är det fars dag, så en liten present ska också köpas. Egentligen skulle jag ha vart med Adam idag också, men eftersom han inte lär höra av sig innan elva, så blir det antagligen inte så heller. Så grymt surt!

It's friday, i'm in love

Har köpt hem lite godis, grönsaker och dipp och sitter just nu och ser på idol. Favoriterna än sålänge är Mariette och Calle, som vanligt, och jag skulle chansa på att Tove och Erik också är grymt bra, som vanligt.
Senare börjar typ världens bästa film, Poseidon, som verkligen är ett måste att se.

Så tja, det är väl så kvällen ser ut för min del. Jag gillar verkligen inte fredagar, inte helger över huvudtaget. Det är den enda delen av veckan som dom flesta bara struntar i mig och gör allt annat. Tur att jag har min älskade mamma och pappa! <3

Ajaj

Sitter just nu hemma hos Adam och pluggar lite. Han drog vid kvart i åtta  imorse och jag blev lämnad ensam. Jag skulle egentligen ha åkt med nio bussen, men jag hade så himla ont i magen så idrotten fanns inte ens med i min värld just då. Istället ska jag åka om en halvtimme, då väntar prov i näringslära. Kan gå bra, det vet man aldrig. Men jag hoppas!

Puss.

Jag är så gott som död

Ni anar inte hur segt det var att dra sig upp ur sängen imorse! Adam låg ju där och såg allmänt gullig ut och så hade jag så ont i magen att jag nästa låg och tjöt. Men jag fick gå upp iallafall och dra mig iväg till praktiken och idag var jag på städ. Inte så jättekul, jag städar ju inte ens mitt rum hemma typ, men iallafall. Och ni skulle bara veta hur ont jag hade i magen. Ena sekunden stog jag upp och nästa satt/låg jag på golvet för det gjorde så himla ont. Tänk er mensvärk fast 1000 gånger värre.

Om jag inte visste bättre skulle jag tro att det här var mensvärk, men så är det inte. Det här har nämligen pågått i ca. 3 veckor, så nu blir det att uppsöka en doktor eller något för att kolla vad som är fel.

Tillbaka till praktiken. Jag fick till och med sluta tidigare idag, för när min handledare hittade mig ständades i ett rum "skrek" hon till: Du ser ju helt död ut!
Och jag kunde inte göra annat än hålla med, jag mådde verkligen inte bra.

Jag trodde att inget skulle kunna vara värre än det här, men det kan det. Jag har 3 prov den här veckan, det första är på onsdag. Jag tänker mer på min mage och vad det kan vara för fel på den än proven. Så dom hamnar liksom lite i kläm. Inte bra, inte bra! Men det är nog dags att börja nu.

Tummen upp

Har precis krupit ner i min stora varma säng. Ligger här och lyssnar på musik och läser lite bloggar. Kul kvällsnöje, verkligen.

Smsade Malin förut och vi bestämde oss för en lite film-kväll. Drog till Shell och hyrde en film, 17 again, som faktiskt var riktigt bra. Rekommenderas! Hon drog för en timme sen och sen dess har jag, aa.. Inte gjort alls mycket. Ska ta och sova nu. Imorgon är sista dagen innan skolan börjar. Ingen höjdare, men vafan, snart är det lov igen!


RSS 2.0