Finns inga ord

Jag är så jävla besviken just nu.

Sommarlov

Hej alla bloggläsare!

Märkte förut att jag hade glömt skriva ett inlägg som jag hade tänkt skriva för ca 2 veckor sen. Men som man säger, bättre sent än aldrig, så jag skriver det nu istället.
Min blogg har tagit sommarlov, precis som jag. Alltså kommer det bara komma in lite inlägg då och då (typ som nu) och sen fortsätter jag som vanligt den 23 augusti, när skolan börjar igen. Det låter bra va?


It is complicated

Godkväll :)

Sådärja, nu har jag varit med Malin. Vi drog till shell och hyrde en film, it's complicated, och sen åkte vi till ica och köpte massa godis. Sen har vi bara suttit hemma hos mig och sett på filmen och ätit godis, haha. Hon drog för ett tag sen och jag har nästan precis fixat allt jag fixar i mitt rum innan jag går och lägger mig, så nu kan jag somna precis när jag vill.

Min data har förövrigt fått ryck eller något. Allting är dubbelt så stort, bara rubrik-raden tar upp nästan halva sidan. Får panik! Jag är en såndär som måste ha allt som jag brukar, jag sitter alltid på samma plats vid matbordet här hemma. Sitter någon där får den oftast flytta på sig. Och nu när hela datan är helt annorlunda, alltså nae, det funkar inte!
Det här brukade också hända med mammas jobbs datorer, så hon visst hur man kunde fixa, men hon visste inte hur man gjorde det just nu. Åhh!


1 juli

Hej hörrni!
Helt sjukt att det redan är juli, tiden verkligen bara springer iväg!

Det är verkligen inget juli-väder ute idag. Molnigt och grått, tur att det inte åskar här, som jag har hört att det gör på massa andra ställen. Då skulle jag inte kunna sitta och se på film, som jag gör just nu.

Ska faktiskt ta och städa mitt rum när jag har sett klart på filmen och då menar jag verkligen städa. Plocka undan, damma, dammsuga. Jag ska till och med skura golvet! Och efter det, då ska jag faktiskt träffa Malin. Har ingen aning om vad vi ska göra, men något kul blir det. Det blir det alltid.

Men nu ska jag fortsätta se på filmen, vi hörs ♥

Ett nattinlägg

Ska bara skriva ett litet snabbt inlägg innan jag går och lägger mig.

Åkte ju som sagt in till stan och träffade Erica igår. Och oj, så härligt det var! Vi fikade och satt och pratade om allt möjligt, sen blev det en sväng på stan också, precis som förr.
Vill verkligen börja umgås igen. Kanske inte lika ofta som förut, men någon gång lite då och då. Iallafall inte med ett år emellan. Det känns bara väldigt tråkigt.

Nu ska jag sova, godnatt!


RSS 2.0