Vill ha mat!!!!

Hej!

Annars då? Händer det något kul i mitt liv?
Jag är tillbaka i skolan igen, efter lång praktik. Både kul och tråkigt. Jag ska börja träna igen. Kul. Tänkte skriva mer, men kom inte på något. Men mitt liv är ändå rätt kul just nu, det är bra. Jag mår bra, jag är inte emo eller något.
Förresten! Har lite plugg jag måste göra i olika ämnen, till jag vet inte när, inte kul!

Allmänt fix

Hej alla glada!
Och alla ledsna med för den delen.

Vet ni vad? Imorgon fyller Amanda år och idag ska hon ha födelsedags/lokalfest. Jag är riktigt pepp, men jag är inte klar på länga vägar. Duscha, fixa håret, smink, måla naglarna och klädval. Har just nu en liten fundering på vad jag ska ha på mig, men det kommer nog ändras, tro mig. Hur som helst, jag har 3 timmar på mig och jag ska hinna slänga i mig något att äta innan med.

Hur som helst, jag hoppas på en överkul kväll med Sofia och Amanda.
Och nu är det dags att börja fixa mig!

Hej på er!

Är det bra med er? Med mig är det suveränt!
Jag sitter här i min säng och ska snart börja fixa mig, för vid två ska jag åka in till stan och träffa Amanda. Vad vi hittar på vet jag inte, men säkert något kul. Precis som vanligt.
Och lite senare i eftermiddag/ikväll åker jag äntligen hem till min lilla älskling som kommer hem ifrån fjällen. Ska bli så otroligt skönt, har inte träffat han sen i lördags!

Hemma från Stockholm

Nu är jag hemma. Eller aa, rättare sagt igår, men för sent för datan då. Lägger Sofia eller Amanda ut bilder, tar jag några därifrån och skriver mer detaljerat om vad som hände där borta. Om inte, jag hade kul. Riktigt kul!

Packat och klart

Nu har jag nästan packat klart allting. Bara lite smink och sånt där, men det packar jag imorgon. Är faktiskt riktigt taggad, men om man är det brukar det oftast bli sämst, så jag ska nog lägga ner med det. Haha.

Köpte förövrigt en riktigt fin resväska förut, en lila. Och den är min, bara min! Ingen kommer någonsin få låna den!!! Köpte också hårfärg, så nu är jag brun igen och så köpte jag en vårjacka. Kommer nog inte behövas imorn, eftersom det typ ska va en plusgrad i Stockholm, men den kommer ju behövas längre fram :)

Vilken underbar morgon

Solen skiner! Därför ska jag alldeles snart klä på mig och gå ut och göra mamma sällskap i solen. Hinner iallafall sitta där ett tag, innan vi ska dra oss hem till mormor och morfar på lite lunch.
Och efter det ska vi faktiskt åka in till stan och köpa en resväska åt mig, som jag kan ha imorgon. För då åker jag nämligen till Stockholm!

Ha en bra dag! :)

Långfredagen

Har haft en riktigt lugn morgon och det är inte förrän nu det börjar hända något. Pappa och Daniel har dragit iväg på cup i Leksand, så jag och mamma är ensamma hemma den här helgen. Och ikväll har vi tänkt mysa till det lite med påskmat. Så nu är det full fart där nere och jag ska alldeles snart gå ner och hjälpa till att göra köttbullar. Får se om mina blir godare än vad mammas brukar bli :)


RSS 2.0