1 år sen

Igår var det exakt ett år sen jag började blogga. Min blogg har väl inte direkt handlat om något speciellt och jag har inte varit helt bra på att uppdatera. Men nu är det såhär - jag har tröttnat. Visst, det har väl varit kul. Men jag har börjat känna att det inte funkar att bara skriva om vad man sysslar med om dagarna och då började jag fundera lite på om jag skulle få in något annat i bloggen. Första tanken då var väl "mode", men efter rätt mycket funderande kom jag på att det inte var jag. Jag kan ingenting om det. Liksom, jag köper väl kläder rätt ofta, men det är inget mer speciellt med det. Så det sket sig och efter det har jag inte orkat tänka mer på vad jag skulle kunna göra. Och nu ser bloggen ut såhär, inget kul alls.

Jag får se vad som händer. Ibland kanske det tar lång tid mellan inläggen och ibland kanske det kommer in flera per dag. Det beror lite på vad jag gör. Och det har också varit en av anledningarna till ganska dålig uppdatering och dålig fantasi. Oftast är jag med vänner under veckorna och då hamnar ju självklart bloggen bakom eftersom jag inte prioriterar den så mycket. Så när jag väl har tid för datan, då är jag ensam och då har jag inget att skriva om eftersom jag inte gör något.

Men som jag sa, framtiden får visa vad som händer. Och fram till dess kommer jag fortsätta leva livet såsom jag har gjort hittills, så inga större ändringar där. Så om jag kommer tillbaka, kommer jag alltid vara den gamla Angelica!

Visste ni att..?

.. Jag saknar Adam sjukt jävla mycket? Vi har bara träffats 4 timmar det här lovet och imorgon ska vi kanske träffa för atty gå på bio. Liksom, vad är det som håller på att hända?

:(

Godmorgon!

Jag känner att jag är uppe grymt tidigt, men som jag sa igår, jag vaknar tidigt när jag inte mår bra. Det blir inget Vingåker idag, det blir troligen på fredag istället. Så idag ska jag istället bara va hemma med mamma och ta de lugnt. Eller, vi har bestämt att vi ska baka. Och det känns bra, för jag behöver verkligen hålla mig sysselsatt hela tiden för att slippa tänka på det dåliga.

Men nu blir det frukost, vi hörs!

Jag var bara tvungen


Jag ska bli tränings-missbrukare

Träningen gick bra, men den var riktigt jobbig. Vi körde ett stepp pass, dels för det känns som mer träning för hela kroppen än gym och dels för att man verkligen måste röra på sig hela tiden. Så nästa vecka ska jag köpa ett sånt där kort och så blir det träning varje dag. Jag känner att jag kommer behöva ha något att sysselsätta mig med, nu när allt är som det är.

Men ni, nu ska jag se på Andra Avenyn om ca. tio minuter och sen blir det faktiskt att dejta kudden. Ska troligen upp tidigt imorgon eftersom vi nog ska till Vingåker. Kommer nog bli kul.

Hej!


Det blev bra

Jag lyckades! Inget blev bränt, såsen kokade över lite bara, men annars. Haha.

Nu ska jag gå och ta mig en dusch, sen ska jag dra mig in till stan och träna lite med Amanda. Jag ska verkligen försöka komma igång med det nu, det är inte så härligt och bara gå hemma och bygga fett när man kan träna och bygga muskler. Så, nu blir det träning för hela slanten! Hemma runt halv sju-sju någon gång kanske.

Chilldag

Jag vaknade faktiskt inte jättetidigt idag som jag trodde jag skulle göra. Jag brukar alltid vakna rätt tidigt när jag mår dåligt, men det är en helt annan historia.

Nu sitter jag här och bara tar det jättelugnt. Lyssnar på musik, sitter vid datorn och kollar runt på bloggar. Sådär som mina dagar oftast brukar se ut. Jag ska alldeles snart gå ner och fixa lite mat till mig och Daniel, potatis och köttbullar. Jag är inte så jättebra på det, sist kokade jag bort vattnet i potatisen och brände såsen. Men man ska väl aldrig ge upp förrän man har klarat något, eller?


En promenad med Malin

Tog en liten promenad med Malin i ca en timme förut. Så himla härligt nu när det fortfarande är lite varmt ute. Och något som är ännu härligare är att Malin är så himla härlig, haha ;) Man kan verkligen prata om vad som helst, sånt som bara ploppar upp och sånt man behöver prata om. Det är mysigt och det är så det ska va. Sånt behöver jag mer utav..

Hinner man?

Tja alla bloggläsare!

Jag sitter här och fixar mina naglar - filar, polerar, målar och allt som hör till. Ska alldeles snart få mitt hår färgat i rött igen. Jag känner på mig att jag kommer se väldigt blek ut, men jag ska snart fixa solkort, så det är värt det. Sen blir det duschen, raka benen och allt sånt. Fixa håret och sminka mig. Om 4 och en halv timme går bussen till stan. Hur fan ska jag hinna?

Don't tell me you're sorry 'cause you're not

Har jag någon gång berättat hur mycket jag ogillar människor som ljuger?
Sanningen kommer alltid fram, det är ni som får skämmas. Pinsamt!

Mitt första inlägg

Tja :)

Nu sitter jag här med halsen helt försörd för att jag har vart och kollat på IFK :D Som tur va så vann dom över J-södra !

Aja , jag fick i uppdrag av Angelica att jag skulle skriva nåt på hennes blogg , och jag vet inte vad. Liksom va brukar man skriva... ? En del skriver om sin dag o.s.v. så jag hade tänkt att göra samma sak, typ.

Idag vaknade jag av att angelica kom in smygande i rumet med morgonrocken på , en rikitgt gullig syn :)
Sen låg vi och myste lite medans vi såg på OTH , I like that ;)
Jag kan erkänna det , jag är nog den ända killen som verkligen tycker om den serien :)
Sen så blev jag hungrig och vi drog ner och käkade lite frukost :) det blev yoggii och macka .
Sen efter frukosten blev det lite mer mys framför OTH .
Efter ett tag så blev det lunch så vi  gick ner och åt igen . Det blev spaggeti och falukorv, faktiskt riktigt gott :)
Efter att jag stressat lite med maten hört lite roliga historier av angelicas föräldrar så skyndar jag mig ner till bussen. Sen blev det att ta tåget in till stan , och sen bussen vidare till Parken .
När jag väl va inne på parken så drog jag till Norra stå , för att se ifall klacken va där , och rirrva dom :)
Matchen börjar , och redan i första halvlek så gör IFK det vinnande målet :D <3 ! Och oj , va vi skrek och sjöng !
Resten av matchen va lite sisådär . IFK hade riktift bra channser då och då .
Och dom kunde ha gjort många fler mål , men dom lyckades inte .
Dommaren va som vanligt helt hasch skadad och störd i huvudet . Det gör mig riktigt sur att IFK ska ha såna j*vla pundare till dommare !
Men det va skönt att dom vann i alla fall :) Nu behöver dom liksom bara 1-poäng mer för att hålla sig kvar i Superettan . Men näste år så ska vi HEM !
Aja , efter matchen drog jag hem och hämtade lite grejer och sen åkte jag till tågstation . Där fick jag sitta typ i 20 min , tråkigt som fään !
Sen när tåget kom så hoppade jag på det och åkte till kimstad , och därifrån till hem till angelica igen :)
Så nu sitter jag här och skriver det här inlägget som blev rätt så långt känner jag medans hon står i duschen :)

Aja det va väl min dag , typ :)

Peace&love<3





/ Adam .

P.S. jag älskar angelica gustavsson mer än nåt annat<3.

Dagens jävla sanning

Jag älskar Adam Charlesson mest av allt i hela världen!
<3

Fame

Hej.

Sitter här som vanligt i min ensamhet (jag bloggar inte när jag umgås med någon) och äter lite pepparkakor - snart är hela burken uppäten! 

Filmen igår var bra, vi såg på Fame. Jag blev verkligen helt kär i vissa delar av filmen, så just nu vill jag bara att den ska komma ut på dvd så jag kan köpa den och typ sitta och hetskolla på den. Nja, inte riktigt så, men nästan ;)


Pepparkakor

Jag kom ner här imorse och hittade en hel burk med pepparkakor, typ hälften är väl slut. Jag tycker om pepparkakor.
Så just nu sitter jag här med massa pepparkakor, musik och skolkatalogen och kollar lite. Ganska mysigt faktiskt.

Har tänkt börja fixa mig lite smått nu, för jag ska ta bussen till tåget till stan om två timmar. Ikväll blir det typ bio, resten vet jag inte.

Jag har inget att göra...

Jag har tråkigt. Jag har lässt igenom alla bloggar jag brukar läsa och ingen uppdaterar just nu. Någon som har ett tips om någon bra skvallerblogg, eller kanske om en ny blogg? Sen "N.Bitchie" försvann finns det faktiskt ingen bra skvallerblogg att läsa, men jag sitter ändå och läser http://www.falsksanning.blogg.se ibland, i brist på annat. Liksom, öh? Så, jag behöver verkligen något nytt.

Så, kom som sagt med tips. Vad som helst är bättre än ingenting!

Allt är avklarat

Skolan är avklarad, vårdcentralen är avklarad. Båda gick alldeles utmärkt. Inga problem med skolan och mina tester lämnar jag in imorgon.

Vad består resten av dagen/kvällen av då? Jo, nu sitter jag och pluggar lite på konservering, har prov på fredag och när det är klart måste jag göra klart samhällen. Om typ en timme kommer Adam också, så det blir mys med honom resten av kvällen, skulle jag gissa på. Sånt tycker jag om, det gör jag faktiskt :)

Min dag: Skola + vårdcentralen

Godmorgon!

Jag är så sjukt trött. Jag vaknade tjugo över sex imorse, jag kunde ha sovit till åtta. Men jag är sjuk så jag skyller på det. Vad ska man annars skylla på?
Hur som helst, bussen går om en halvtimme. Jag har idrott första, lunch och sen näringslära, slutar efter det. Riktigt slapp dag med andra ord. Och efteråt blir det faktiskt vårdcentralen, jag ska göra lite tester och förhoppningsvis få tabletter, för jag känner att jag behöver det nu!

Våran Stockholmsresa

Gick upp grymt tidigt, runt halv sju någon gång. Fixade till mig, åtr frukost osv. och vid halv åtta åkte jag och pappa bort till Sofia och hämtade upp henne. Vi åkte in till stan och var väl där runt åtta, då vi mötte upp Amanda på pressbyrån. Köpte lite mer frukost och väntade på tåget.



Tåget gick 8.22 och på tågresan som varade en och en halv timme hann det hända rätt mycket. Amanda började med att slänga bort en kille från sin plats, Sofia och Amanda försvann iväg ett tag och man hörde dom skratta rätt mycket. Dom kom tillbaka och gick igen, för att leta efter en kaffemaskin. Samma sak där. Dom kom tillbaka och då var det min och Sofias tur att vingla igenom vagnarna fram till maskinen. Vi köpte en varsin varm chokladbit och ramlade på några tanter. Fick inte upp en dörr, så vi fastnade, dog av garv. Listan kan göras lång, det händer alltid nånting ;)



10.05 var vi framme i Stockholm. Vi, eller iallafall jag, kände oss/mig helt lost. Vi följde strömmen och bestämde oss för att svänga av upp mot Vasagatan och tillslut så hamnade vi i en stor väntsal. Yrade runt där ett tag/kollade på Amandas fina kyrkkarta och bestämde oss för att fortsätta ut mot Vasagatan. Tillslut hittade vi till Åhlens (som jag hade fått reda på dagen innan skulle ligga bredvid centralen) och vi kände oss rätt lyckliga. Fast jag var rätt besviken, jag trodde stenhårt att det var Globen som skulle ligga bredvid centralen. Vi drog in en liten snabbis på Åhlens, slängde ut en tia för att gå på toa (;O) och gick sen vidare till stan.

Eller Drottninggatan kanske jag ska säga. Gick in i nästan varenda affär där, BikBok, H&M (massa H&M), Carlings, Accent, ZARA och massa andra. När vi var klara där tänkte vi dra oss till Sturegallerian, men gick istället mot Sergels torg.



Påvägen dit hittade vi ett annat torg (tror jag?), där bla. dom här stod och sjöng. Riktigt duktiga var dom, speciellt han i rött.



Går som sagt till Sergels torg. Hittar lite fler H&M och ett Gina Tricot, men det var inget speciellt med det, mest tråkiga kläder faktiskt. Åkte under marken och hittade "Gallerian". Gick runt lite där, tänkte äta, men ingen var direkt hungrig så vi fortsatte mot N.K istället. Var inget speciellt med det heller, bara tråkigt. Så nu gick vi faktiskt vidare mot Sturegallerian. Hittade lite roliga affärer på vägen. Bla. H&M, blir ni förvånade? Inte jag heller faktiskt.
Sofia gick ju omkring med Amandas fina karta och försökte hitta vägen till Sturegallerian. Och alltså, helt seriös, jag tror aldrig jag har garvat så mycket. "Först ska vi förbi Samulsgatan". Uttala Samuel så en gång och hör hur det låter, så förstår ni ;)

Vi kom fram till Sturegallerian efter mycket skratt och annat härligt. Men det stället var inte heller som vi hade tänkt oss, så vi gick och åt istället. Och och och, vet ni vart? Donken! Haha, vi är i Stockholm, vill testa på något nytt och hamnar på donken. Väldigt lyckat. Men det var roligt där. En kille kom in till sina vänner som satt vid ett bord, skulle ta av sig någon hjälm han hade på sig och lyckades slå i den i en lampa. En stor, rund grej som satt i lampan ramlade ner på bordet och vällte ut en läsk på en killes byxor, chinos dessutom. Haha! Sofia som satt åt det hållet och såg det hela typ dog av garv och vi kunde nästan bara göra detsamma, fast åt henne :)

Vi drar tillbaka mot "Gallerian", går omkring där lite. Lyckades se en Filip Berg. Han satt där och fikade. Helt otroligt! Alltså, alla tjejer som har sett Hip Hip Hora måste väl nästan tycka samma sak om honom?



18.00 stängde stället så vi gick därifrån. Kom ut och hamnade mitt bland massa snowboardåkare. Dom hade byggt upp massa backar och sådär mitt på torget, ganska coolt faktiskt.

Eftersom allt stängde, så hade vi inte så mycket att göra. Vi gick och köpte godis i godisaffären som är med på den tredje bilden. Sen gick vi och satte oss på en utav alla biografer. Satt där och bara pratade till sju någon gång då vi gick till Kungshallen och åt mat.



Där satt vi, till kvart i nio, och bara pratade om precis allting. Jag tycker helt seriöst synd om folket runtomkring som fick höra om allt vi pratade om, bla. fejka, mens, sex, p-piller. Liksom, om någon annan skulle prata om såna saker skulle jag tycka att dom va helt dumma i huvudet, speciellt när dom pratar om det sådär offentligt. Men vi var ju i Stockholm, jag tror inte jag kommer träffa någon av dom där igen.

Vid kvart i nio började vi gå mot centralen igen. Handlade lite dricka på pressbyrån och började sen leta efter spåret tåget skulle gå ifrån. Vi hittade det och gick in och väntade igen. Tåget kom och vi började åka hem. Vissa i vagnen försökte sova, men inte vi. Vi satt och skrattade åt samulsgatan nästan hela vägen hem, då vi inte skrattade åt något annat.



Var framme i Norrköping igen vid halv tolv och pendeln hem gick en minut över tolv. Så vi fick snällt stå där ute i kylan och vänta i en halvtimme.

Men kul hade vi det och det måste verkligen göras om. I vår är vi där igen!

Är jag den nya städtanten?

Tja.

Usch, vad jag mår dåligt! Sitter här helt dyngförkyld och nyser som ett jag vet inte vad. Jag tycker inte om att nysa, det kliar så obehagligt i näsan.
Det var riktigt jobbigt idag på praktiken, liksom, jag håller ju ändå på rätt mycket med damm (jag städar den här veckan), så jag nös sjukt mycket. Jag kommer snart dö, jag menar, hjärtat stannar ju varenda gång man nyser.

Praktik idag då, som sagt. Städade, fast jag städade typ inga rum. Jag fick gå och dammsuga alla korridorer, typ fyra våningar+annat och sen damma nummerskyltarna. Typ, yes! Fick skura alla trappor med. Städtant nästa? Ne men, det är ändå rätt bra där. Människorna är ju dynghärliga, verkligen!

Nu väntar faktiskt en lång, härlig, varm dusch på mig och efter det lite plugg och Andra Avenyn. En bra kväll, förutom plugget. Och jag ska också fixa ihop Stockholms-inlägget, med bilder och sådär :)

42 frågar om någon du älskar

Jag har nog lite småtråkigt och lyckades hitta en sånhär. Jag gör dom nästan alltid då, men jag vet att ni gillar det ;)

1. Vad heter han? Adam.
2. Hur gammal är han? 16.
3. När träffades ni sist? Jag träffade han imorse, han träffade mig igår.
4. Är han snygg? Tycker jag faktiskt.
5. Brukar han färga håret? Aldrig hela håret.
6. Vilka färger har han haft? Svart är det väl.
7. Vad har han för parfym? Jag vet faktiskt inte.
8. Är han galen? Nej.
9. Vad är erat första minne? Jag kommer ihåg för mycket. Men kanske första gången vi sågs efter festen, kollade på Lejonkungen och jag klagade på hans säng ;)
10.Har ni många minnen ihop? Yes, både bra och dåliga.
11. Vart bor han? Smedby.
12. Har ni varit utomlands tillsammans? Neje.
13. Är du avundsjuk på honom? Har inget att vara avundsjuk på.
14. Vad heter hans syskon? Julia.
15. När träffades ni första gången? 30:e januari.
16. Hur träffades ni? På en fest.
17. Vad går han i för sporter? Inga.
18. Vad kan han göra på helgerna? Fest, vänner, typ lan? Allt som inte har med mig att göra.
19. Vad brukar han göra efter skolan? Hem, sova, vad jag vet :)
20. Har ni haft sex? Kanske.
21. Har ni pussats? Jodå :)
22. Brukar ni säga att ni älskar varandra? Aop.
23. Har han fräknar? Haha, nej.
24. Har ni kollat på film någon gång? Har väl hänt några få gånger.
25. Har ni bråkat någon gång? Aa.
27. Har ni skrattat tills ni gråtit? Inte jag iallafall.
28. Har du sett honom gråta? Typ.
29. Vad gjorde du då? Vet inte, jag har sjukt svårt för folk som gråter.
30. Har du sett honom vara riktigt arg? Han är faktiskt arg på mig rätt ofta.
31. Har han sett dig gråta? Ja.
33. Har han svikit dig någon gång? Yes...
34. Har ni pratat i telefon någon gång? Mm.
35. Vad skulle du göra om han dog? Har aldrig tänkt på det, och tänker inte göra det heller.
36. Kommer ni vara kompisar om 10 år? Svårt att säga, förhoppningsvis :)
38. Vad är det bästa med honom? Oftast är allt bra, eller iallafall för mycket för att nämna. Men så finns det tillfällen då jag bara gråter, för att han gör något som verkligen inte är det "bästa" med honom.
39. Vad skulle du vilja att han ändrade på? Egentligen ingenting, för då vore det inte han. Men han skulle kunna bli mer som han va förut, helt seriöst. 
40. Skulle du ge honom pengar om du vann 1 miljon? Skulle jag säkert göra.
41. Hur ser hans klädstil ut? Helt okej.
42. Vill du att han ska kopiera detta och skriva om dig? Jag skulle iallafall vilja att han svarade på det.



Och jag slänger bara in någon bild, orkade inte leta så noga.

Hemma från Stockholm

Kom hem från Stockholm igår runt halv tolv och var väl hemma i sängen runt halv ett. Stockholm var verkligen sjukt värt och roligt och jag tror faktiskt det berodde på sällskapet :)
Fick med mig lite grejer hem, men inte alls så mycket. Lägger upp lite bilder på det senare.

Nu blir det fix, söndagsmiddag hos mormor och morfar väntar!

Imorgon blir det Stockholm!

Hej!

Ni som läser min blogg kan knappast ha missat att jag, Sofia och Amanda åker till Stockholm imorgon (som tur är blev Amanda frisk). Det blir shopping till max. Och jag hoppas på fullt allvar att jag lyckas se Blondinbella, Kissie, Gaybloggen, Paow, Dessie och dom där, det vore grymt. Men Stockholm är ju ändå rätt stort, så chansen är nog inte så stor tyvärr :(

Nae, nu ska jag sova. Tåget går 08.22 imorgon och jag måste upp vid halv sju. Jag kommer vara så gott som död, men kul kommer det bli!


Snart dags för frukost

Godmorgon!

Adam drog typ nyss och jag ligger här ensam, det är kallt och tråkigt. Jag har ju typ sovmorgon idag, börjar tio, så jag behöver ju inte gå upp riktigt än och det har jag inte tänkt göra heller. Men jag är så sjukt hungrig, så jag måste nog gå upp snart iallafall.

Åker till Stockholm imorn också, med Sofia och Amanda. Eller Sofia iallafall, Amanda vet jag inte riktigt eftersom hon troligen har blivit sjuk :( Får verkligen hoppas att den lilla skitungen blir bättre!

Men hörrni, nu ska jag gå upp och äta lite och sen fixa mig. Hörs när jag kommer hem, runt fem någon gång :)

Idrott & hälsa, blablabla

Sitter här och "pluggar" just nu. Eller aa, boken ligger ihopslagen bredvid mig. Men jag har pluggat och jag ska plugga. Men mitt tröga lilla jävla huvud får ju inte in något, så det här är faktiskt grymt svårt. Jag säger ju alltid till mig själv att börja plugga tidigare för att lära mig något, men det går verkligen inte och tillslut sitter jag här, dyngtrött, med mindre än tolv timmar kvar till provet. Vem tusan lyckas lära sig något när man är trött? Inte jag iallafall!
Får försöka iallafall, annars får det bli en liten nödlösning imorn. Jag är så himla duktigt på sånt ;)

Godnatt :)

Jag riktigt älskar att va sjuk

Sitter här just nu med 38 graders feber och halsont. Det är dyngvarmt, verkligen, känns som att jag snart försvinner. Och det känns riktigt lägligt att bli sjuk nu. Jag ska ju till Stockholm på lördag. I och för sig är det ju bara tisdag, så mycket kan hända, men man vet ju aldrig. Hemska tanke, jag vill absolut inte va sjuk i Stockholm! Skulle lätt kunna stanna hemma i veckan och bara ta det lugnt och försöka bli frisk, men liksom, jag har idrottsprov imorn jag måste göra. Och så måste jag vara med på näringslära-lektionerna både onsdag och torsdag för jag har aldrig gjort en muntlig redovisning och det behövs. Sen har jag manikyr torsdag och fredag och dom måste jag med gå på. Känns inte sådär jättebra faktiskt, jag blir aldrig frisk om jag måste syssla med skolan samtidigt. Blöhö!


Det här är värdelöst

Oh herre! Jag har ju inte uppdaterat på otoligt länge. Men nu säger jag det här till er, så ni vet hur det ligger till. Jag har inte något att blogga om varje dag, det känns så himla tråkigt att bara berätta om vad man har gjort under dagen. Så jag har tänkt börja blogga när jag känner för det, just för att inte behöva känna mig tvingad till något.

Under veckan, då jag inte har bloggat, har jag faktiskt inte hunnit med så mycket. Jag har varit med Adam största delen och det är härligt, för jag tycker om att va med honom :) Sen så har jag shoppat lite också, vart i skolan och ja, det vanliga. Mer spännande än så är inte mitt liv.

Nu ska jag faktiskt se på förra veckans Andra Avenyn avsnitt. Missade ju det i tisdags, eller rättare sagt, jag orkade inte se det. Sen får jag väl se vad resten av dagen har att bjuda på. Det skulle vara riktigt bra om jag kunde komma in till stan, jag behöver nämligen en halsduk och en ny jacka. Men, vi får se.


RSS 2.0