Min helg

Jag kollade igen några inlägg från bloggen förut och insåg då att jag brukar skriva om vad jag pysslar med på helgerna. Det har missats den här helgen och eftersom jag är så snäll tänker jag nu berätta, haha.

Fredag:
Jag och Sofia tog halv sju bussen in till stan. Mötte upp Adam och Macke och tog sedan bussen till Rambodal där vi mötte Jocke, som tog med oss på festen. Vi gick dit och kvällen vart väl lyckad.

Lördag:
Jag vaknade upp hemma hos Adam. Mamma och pappa kom och hämtade mig och jag åkte hem. Då kom Erica med familj hit. Massa snack om fjällen, dit vi drar om 5 veckor, typ. Alltid lika trevligt att dra dit.
Dom åkte hem och Adam kom hit. Han spenderade även natten här.

Söndag:
Vaknade. Låg kvar i sängen hur länge som helst, kändes det som. Adam drog hem och jag hade en riktigt slappardag!

Roligare än såhär blir inte mina helger, oftast.

/ Angelica.

Den rätte för Rosing

Programmet har seriestart idag. (Säger man seriestart?) Jag sitter och ser på det, det är paus nu, och det verkar faktiskt helt okej.
Jag gillade inte Linda först. Jag tyckte heller inte om Carolina Gynning. Men sen när hon hade sitt program blev jag såklart nyfiken på det, så jag kollade, och det var bättre än vad jag trodde. Så jag har valt att ge det här programmet en chans också. Och dom här 10 minutrarna det har hållt på, har iallafall inte fått mig att tröttna.


Rest In Peace



Idag är det ett år sen min älskade barndomsvän Daniel Langeville dog.
Jag kan fortfarande inte fatta att han inte finns här hos oss, vänner och familj. Det är hemskt.

Jag älskade dig då och jag älskar dig nu!
Vila i frid.

1988-2008

/ Angelica.

Det är fest!

"Ikväll super jag tills jag spyr!"

Nja, inte riktigt kanske. Men ikväll, då jävlar!


Ignorera bilden, tog bara första som kom upp.

/ Angelica.

Nelly.com


 
 

Nelly har äckligt snygga kläder. Dom här beställs så fort som möjligt!

/ Angelica.



Jag har tråkigt

.. och kräks gör jag också.
Dymma, dymma mensvärk!

HUR

Svarar du i telefonen: "Hej 're Angelica".
Gör du när du är kär i fel person: Det är väl antagligen rätt person för mig. Man väljer inte vem man blir kär i.
Tycker du om gul-bil-leken: Ska det inte vara "VAD Tycker du om gul-bil-leken:"? Kul i vissa lägen, om folk inte går in dödligt seriöst på den.
Mycket pengar har du i plånboken just nu: Har ingen plånbok. Runt 300:- på kortet.
Mycket är klockan: 15.31
Hur många kontakter har du på msn: 771.
Spenderar du en regnig dag bäst: vänner, mys och film!

VEM
Är ditt 10:e sms ifrån och vad står där:
Adam. Står väl något om att jag är sur. Orkar inte kolla.
Pratar du med på msn just: Ingen. Är inte ens online tror jag.
Ringde dig senast: Pappa.
Kramade dig senast: Mamma.
Pussade dig senast: Adam.
Vill du kasta en sten i huvudet på: Skolhelvetet!
Saknar du mest just nu: Jag saknar inte någon, jag saknar somaren!
Ska du träffa imorgon: Förhoppningsvis är det fest, så massa folk.
Sov du med senast: Mig själv. Men senast jag sov borta var på Johannas fest, så folket där måste jag väl säga.
Vem fick du senast sms av: Adam

JA- OCH NEJ-FRÅGOR
Cyklat utan händerna:
Ohja!
Gråtit en hel natt: Näe.
Druckit så du spytt: Så långt skulle jag aldrig gå!
Åkt vattenskidor: Nej.
Åkt rullstol: Suttit i en har jag väl gjort, men inte åkt seriöst.
Gjort en bakåtkullerbytta: Ett försök till en.
Köpt lösgodis för över 50 kr: Nej.
Haft träningsvärk: Om jag har!
Önskat att du var det andra könet: Ja.


Smart?

Idag har jag ätit fisk till frukost. Jag hatar att hoppa över måltider, men det blir så när man inte vaknar skapligt. Men jag har hört att fisk gör att man blir smart, så man får väl hoppas på det bästa nu. Vilket skämt.

Nu ska jag duscha. Med jävligt kallt vatten. För hela jag är sönderbränd och det gör ont. Blä!

/ Angelica.


Min mage

Nu var det typ 10 minuter sen jag skrev det senaste inlägget. Eller aa, nu är ju det här det senaste inlägget. Men inlägget innan det här. Och det är rätt illa. Men det här har legat i utkast sen imorse, jag skulle bara lägga in en bild på datan, sen skulle jag slänga upp det  här. Och nu har jag lagt in bilden, så här kommer inlägget.

Nu har jag gjort det igen, solat alltså. Jag är så himla dum egentligen. Det står stort och tydligt i solariumet, att om man har ljus hy, fräknar och rött hår bör man inte sola. Jag prickar in alla dom där tre, men ändå gör jag det. Hur smart är det? Inte smart alls. Men det är ju så nedrans skönt!

Jag älskar, verkligen älskar, att komma ut ifrån solariumet och se hur färgen har förändrats på bara 25 minuter. Det är verkligen det bästa som finns. Även fast det inte syns så mycket på mig, så ser man ändå lite. Och det är ju det som är meningen.
Men, idag blev min mage röd och nu gör den ont. Jag visste inte att man kunde bränna sig i ett solarium, men det kunde man visst. Ajja, jag ska nog inte sola mer den här veckan. Jag vill förbövelen inte ha cancer!



Ser ni randen? Eller linjen, efter bikinin kanske man skulle säga. Det där har hänt på bara två gånger. Jag blir aldrig brun i vanliga fall. Jag är som sagt inte brun nu heller, men det är skillnad från innan iallafall
Och ja, jag solar i bikini. Jag tycker om att se skillnaden sen!

/ Angelica.

Skor


Ofta dom där skorna inte är typ dösnygga då!
Jag kommer ihåg i somras när jag tyckte att dom var döfula. Typ garvade sönder åt alla som hade såna. Och nu sitter jag här och har snart beställt såna själv.
Finns på http://www.nelly.com för er som undrar :)

/ Angelica.

Strössel med glass

Jag sitter här nu och äter strössel med glass. Fan vad jag äter. Jag äter strössel med glass, inte glass med strössel. Det är strösslet som är gott, glassen är bara där som en extra grej, som gör så att man blir tjock. Jag ska nog börja äta strössel och morötter istället.

Jag är ett big fan av melodifestivalen, även fast det suger i år. Och jag har hittat ett par frågor. Dom som är på startsidan här på bloggen, som vissa har fått svara på. Nu ska ni få mina svar på dom.
Happyface!

1. Följer du Melodifestivalen?
2. Vad tycker du om att man nu för tiden har deltävlingar innan finalen?
3. Vilken schalgerlåt är din favorit genom tiderna?
4. Vad för slags låt/artist tror du Sverige borde ha som bidrag i Euroivision songcontest för att gå långt?
5. Förra året stod Björn Gustafsson för pausunderhållningen i Melodifestivalen  - Vad tycker du om att han inte deltar i år? Tror du tittarsiffrorna minskar?

1. Melodifestivalen är en tradition. Jag har sett det sen jag var liten, jag kommer se det tills jag dör. Eller iallafall så länge det håller på.
2. Det är väl bra. Eller, har man inte alltid haft det? Är inte deltävlingarna det som visas i typ Linköping, Skellefteå, Göteborg och det? Eller det kanske inte fanns för i tiden? Hur som helst, det är bra.
3. Jag vet inte. Jag kommer inte ihåg vilka som har varit, helt ärligt. Men jag kan väl dra till med The Poodles, eftersom Kicken är så förjävla bra!
4. Typ som hon den första i år. Nina Söderquist eller vad hon hette. Något lite annorlunda, som vi aldrig har haft tidigare. Även fast The Ark var ganska annorlunda, så var dom det på helt fel sätt. Tolka det jag skriver som ni vill, men jag vet vad jag menar iallafall.
5. Det är dåligt, fast ändå bra. Dåligt för att han är bäst, bra för att han antagligen inte kommer kunna toppa det han gjorde förra året.
Minskar gör dom nog inte pga det, utan pga programledaren, som suger, och det nya röstsystemet, som också suger. Som inte jag fattar efter 2 gånger. Och när Caroline af Ugglas gick vidare, tröttnade nog rätt många ungdomar på skiten, så där tappades nog rätt många tittare med. Min mening.

Haha, där fick jag allt till det. Eller kanske inte.

/ Angelica.

Älskade tangentbord

Jag åt choklad förut. Jag tycker egentligen inte om choklad, men jag åt det iallafall. Dum som jag är, åt jag det vid datan. Mina tänder funkar inte riktigt som dom ska, så jag biter av saker på ett konstigt sätt. Det gjorde jag även nu, över tangentbordet. Choklad ramlar ner, fastnar mellan C och V tangenterna och när jag försöker ta bort det åker dom under. Så nu ligger det choklad där under och C-tangenten funkar inte. Om man inte är väldigt våldsam, vill säga. Det är inte jag, så alla ord jag har skrivit med C nu, har jag fått skriva om ett antal gånger.
Inte bra, inte bra. Vad ska mamma och pappa säga?

/ Angelica.

Design

Jag har dragit till med en ny design. Den är inte min, det är en sån som finns. Men med den jag hade förut så satt jag hela morgonen och försökte få till en header, men jag lyckades inte. Så, jag ska försöka se om jag kan få till något snyggt utav den här. Det är sånt som framtiden får avgöra!
Eller, jag börjar försöka fixa lite med den imorgon :)

/ Angelica.

Unga mödrar

Det programmet går på femman nu. Jag kollar inte på det, men jag lyssnar. Och jag förstår mig inte på det.

Varför är det bara dåligt för alla och inte bra? Antingen har pojkvännen stuckit, eller så ligger ungen fel i magen, ungen är försenad, förtidig, pengarna räcker inte till, allt är allmänt dåligt. Listan kan göras lång! Varför är det så? Varför kan dom inte visa ett likadant program med gamla/äldre som ska ha barn/har fått barn? Det är som om dom försöker få oss unga att inte skaffa barn. Typ "Titta vad jobbigt ni kommer få det. Va unga, lev livet och vänta tills ni blir äldre".

Jag blir inte direkt sugen. Men jag tror inte heller att det är så stor skillnad när man blir äldre. Man kanske har pengar då. Men vafan, pengar är inte livet!

Nu skulle jag försöka få till ett snyggt avslut på det här, men det gick inget vidare. Så;

/ Angelica.

PS. I love you

Idag har jag varit med Erica. Bästa Erica!

Vi umgås inte alls ofta längre. Förut var det jämt. Då tyckte våra kompisar att vi inte hade tid för dom någonting. Men i februari förra året förändrades allt. Vad som hände behöver jag inte gå in på. Sen slutade vi nian, kom in på olika gymnasium och träffade nya vänner. Man tappar lätt kontakten då, hur lite man än vill. Men det är så det är, tyvärr.

Hur som helst. Vi pratade, såg på tv, åt glass, pratade ännu mer och såg på film.
Att vi inte ses så mycket gör dom här vardagliga sakerna ganska speciella. Och när vi väl umgås, önskar jag att vi gjorde det oftare.

Men situationen är som den är och jag ska vara glad att vi fortfarande umgås med varandra!

<3

/ Angelica.

Jag ska slåss i dina kvarter



Jag ska slåss i dina kvarter,
dansa gata upp, gata  ner
jag ska skrika ut ditt namn
så alla vet

Jag ska slåss i dina kvarter
dansa gata upp, gata ner
jag ska bygga dig en sol
i luften och dina drömmar ska jag bo

Han skulle ha kommit vidare, iallafall till Andra Chansen!

/ Angelica.

Solariet

Har ni en aning om hur skönt det är att lägga sig i ett sånt i ca en halvtimme? Ni som inte gör det borde helt klart börja. Skit i allt som heter cancer och tänk på er själva för en gångs skull!

Jag var precis nere. Har inte solat på ett halvår nu, känns det som iallafall. Och det är ju hur skönt som helst! Jag skulle lätt kunna ligga där i 2-3 timmar till. Tänk er vad skönt det skulle vara att somna i ett solarium. Åhh!

Jag frågade pappa tidigare idag om vi kunde skaffa ett solarium hit till huset och han sa att han skulle tänka på det. Jag tror nog att det blir ett "nej", men man får ju hoppas på det bästa. Det vore ju så jävla härligt att vara neger året runt, jag är så sjukt avis på dom som är det vill jag lova! Det värsta med att sola är att mina fräknar kommer fram som bara sjutton. Alltså, fräknar som inte syns, som jag inte ens vet att jag har, börjar helt plötsligt synas jättemycket. Det gillas inte, men vad gör en "felgrej" med det hela? Ingenting!

/ Angelica.

Rött hår

Som ingen utav er vet, skulle jag chansa på, så är min orginalhårfärg röd. Den har inte synts på jag vet inte hur många år, 3-4 kanske? Och i går fick jag en konstig idé att jag skulle färga tillbaka. Och sånt jag säger, det gör jag. Så, sagt och gjort. I med färgen, skölja, torka och resultatet?

Mja, jag vill inte rekommendera att färga rött från nästan svart. Det syns knappt, bara massa rött i utväxten. Jag är inte nöjd, måste jag säga! Färga tillbaka får jag inte heller göra. För mitt hår har förstörts och jag har börjat tappa det. Frisören är galen på mig för att jag färgar det lite för mycket.

Så att ja, 4 veckor med missfärgat hår. Det tackar jag egentligen nej till, men nu får jag stå ut. Sorgligt men sant!

/ Angelica.

Samuel Haus

Han är ju inte bara lite söt, verkligen inte!

Jag kommer ihåg när jag var liten, när Tzatsiki filmerna kom ut. Hur mycket jag kollade på dom och hur kär jag var i Tzatsiki. Jag kunde sitta och kolla på filmerna minst tusen gånger utan att tröttna och jag tjöt alltid i slutet av "Tzatsiki, Vänner föralltid", när han Ville fick vara med dom. (Fråga mig inte varför)

Och när man fick reda på att han skulle vara med i "I taket lyser stjärnorna" och när man såg honom i trailern, alltså, det är helt sjukt att jag inte dog!

Han har förövrigt en blogg: http://www.effin.se/samuel, om jag minns rätt, googla annars på "samuel haus blogg" eller något liknande. Jag läser den varje dag och det borde ni med göra. Ni som gillar honom alltså!



/ Angelica.

Happy Valentine's Day

Jag har egentligen inte fattat varför man firar den dagen, det är ju som vilken dag som helst. Men eftersom mamma kör på stenhårt med såna där dagar, namnsdagar, fars dag, mors dag osv, kan man ju bara gilla läget och bli glad för det man får.
Igår när jag vaknade fick jag en chokladask, en såndär med härtan i. Jag har bestämt att jag inte ska äta godis, men där gjorde jag ett litet undantag. Sen fick jag också biobiljetter till "I taket lyser stjärnorna". Det tackar jag verkligen för, eftersom jag har velat se den filmen hur länge som helst. Och bra var den! På något sätt känner jag igen mig i den. Inte för att min mamma är döende eller så, men jag känner igen mig på något annat sätt.

Lite senare kom Adam hit. Alltid kul att umgås med honom, typ. Och, tillåt mig att skratta, han missade bussen hem den här gången med. Haha! Naevars, men sånt är alltid lite kul.

/ Angelica.


Vad fan lyssnar du på?

En gång är ingen gång
två är lika med noll
Kom och lär dig samvetets ekvation

Jag är skapligt off här. Men jag har absolut inget att skriva om.

Igår var jag i skolan, sen hängde Adam med mig hem. Jag var med honom resten av dagen.

Idag var jag i skolan. Jag satt på skyddsombudsmöte från klockan halv nio till halv tolv. Sofia var också med. Sen drog vi och åt lite mat. Och efter det drog klassen till flygplatsen. Kollade lite hur dom jobbade där och så.

Det där var väl inte så kul att läsa? Jag visste väl det. Men jag har inget att skriva, som sagt.

/ Angelica.

Bambi på hal is


(Jag med svart mössa, för er som undrar)

Det här var kul, men jävligt kallt.
Jag ska ta mig någon timme i veckan och dra ner och åka skridskor. Man blir säkert bättre med tiden och det ger bra motion. + lite frisk luft har ingen dött utav :)

/ Angelica.

Helgen

Jag håller vad jag lovar, så här kommer en sammanfattning av min helg!

Fredag:
Efter skolan drog jag och Sofia hem. Jag duschade, sminkade mig och fixade håret. Sen tog vi halv sex bussen in till stan igen. Mötte vi upp Adam och hans kompis. Drog till stortorget och väntade på bussen. Mötte upp alla där och sen drog vi till Östra Husby där festen skulle vara. Jag ska vara ärlig, festen var inte kul. Jag orkar därför inte skriva så mycket om den, eller rättare sagt, inget alls. Sofia och jag sov där iallafall. Drog hem dagen efter.

Lördag:
Vaknade någon gång vid halv nio. Bussen skulle gå kvart i tolv. Så där emellan var det bara en lång jävla väntan. Vi kom iallafall till stan vid kvart i ett kanske. Drog till donken och käkade en brunch. Sen hem. Sov ett par timmar, vaknade vid halv sex-sex. Ner och käka lite mat, sen drog jag och Daniel hem till mormor och morfar. Lagom pigg var man då med. Vi såg på melodifestivalen. Vad ska man säga om det? Det var typ värdelöst. Dom krånglar till det så förbannat och det blir bara sämre och sämre för varje år. Men ändå sitter man där och kollar. Konstigt, egentligen. Efteråt gick vi hem igen. Jag gick och la mig någon gång vid halv tolv.

Söndag:
Vaknade upp rätt skapligt. Utvilad och så, rätt härligt. Hade lovat mamma att rensa min garderob, där alla kläder låg i en hög enda upp till taket på garderoben. Fattar ni? Jag vet inte hur mycket kläder jag kastade, men jag har typ noll kläder kvar nu. Så nu blir det att åka till stan och shoppa sönder någon dag. Eller kanske inte.
Hur som helst, garderobstädningen tog nästan hela dagen. Blev klar för bara någon timme sen. På den här timmen har jag hunnit göra klart mitt svenska-arbete, så nu får jag en sovmorgon på tisdag. Och det är härligt vill jag lova!

Om ca en halvtimme börjar Beck. Och det ska jag se på. Jag vet inte varför, men alla dom där filmerna är lika bra. Det är samma sak med Wallander. Jag kan sitta och se samma film flera gånger.
Vad gör dom så bra egentligen?
Troligen en fråga jag inte kommer få svar på.

/ Angelica.

Segt

Jag uppdaterar om helgen imorgon. Jag är för trött för det nu.

Jag skriver detta inlägg bara för att jag inte har skrivit något på 4 dagar och det får egentligen inte hända.

/ Angelica.

Imorgon är en ny dag

Jag kom precis ut ur duschen. Gud, vad jag älskar att duscha! Men såhär sent på kvällen börjar varmvattnet ta slut, så jag duschade i jävligt kallt vatten för er som vill veta.

Idag hade jag matteprov, det gick käpprätt åt helvete. För ett G var man tvungen att ha 11 poäng, jag tror inte ens att jag svarade på så många frågor. Fast, jag ska egentligen inte säga något om det innan. Jag har klarat alla andra prov med samma känsla som efter det här provet.

Imorgon har jag metodprov. Det blir inte så svårt, hoppas jag. Det känns så dumt. Jag gillar inte alls att laga mat och nu pluggar jag inför såna prov och det ska jag fortsätta med i 3 år. Men linjen valdes för att jag ville ha lite mer praktiskt. Typ SP, NS, NV och liknande linjer med bara massa plugg är verkligen ingenting för mig. Först gick jag Handels, men där trivdes jag inte alls. Ville byta redan första dagen och jag fick min vilja igenom. Och tur är det, jag skulle aldrig ha så kul som jag har nu annars.

Nu ska jag faktiskt gå och fixa mitt hår. Platta till det lite fint, så att jag kanske kan få det en aning snyggt till imorgon!

/ Angelica.

Party-fredag!

I fredags var det fest hos Amanda. Eller aa, festen var hos Amanda. Men jag, Sofia och Amanda fixade den tillsammans. Vi visste att det skulle komma mycket folk. Men det kom fler än vad vi trodde. Vid ett tillfälle var det 50 pers eller mer där inne. Folk som inte var bjudna kom dit. Folk som ingen kände kom dit. Hur lyckas dom? Grejer gick sönder, folk blev fulla. Jag blev full! Jag däckade många gånger, jag vaknade. Däckade igen. Sista gången däckade jag på golvet. Vaknade upp dagen efter i en säng bredvid Kenny. Så mycket som kan hända, som man inte vet om.

Dagen efter var ingen rolig dag. Det låg grejer överallt, det låg folk överallt. Sofia och jag fick gå och plocka flaskor och fimpar på parkeringen utanför. Hur härligt är det? Mina skor hade någon tagit också. Och Amandas digitalkamera hade blivit snodd. Varför gör man så?

Amandas mamma visste inte om att vi skulle ha fest. Hon trodde att det skulle vara en tjejkväll med 3-4 personer. Så vi var jättenoga med att städa. Det lyckades vi rätt bra med. Men hon fick reda på det iallafall. Grannarna hade klagat. Amandas mamma är inte glad nu, måste jag säga. Jag har fetaste ångesten för det här. Åhh.

Bilder finns på bilddagboken: http://aangeeeelica.bilddagboken.se Jag orkar inte lägga in dom här, så ni får kika där! :)

/ Angelica.


RSS 2.0